Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ هلند یکی از کشورهای اروپای غربی است که به کشور آسیابهای بادی، دوچرخه، پنیر و گل لاله مشهور است. هُلند کشوری است کوچک از قلمروهای پادشاهی هلنددر شمال غربی اروپا با شانزده و نیم میلیون جمعیت که بیشترشان مسیحی پروتستان هستند. جمعیت مسلمانان هلند نزدیک به یک میلیون نفر است. پایتخت هلند شهر آمستردام است، اما به منظورتمرکززدایی بسیاری از وزارتخانهها و سفارتخانهها در شهر لاهه یا پیرامون آن مستقرشدهاند. تقریبا 20 درصد از مساحت هلند را آب تشکیل میدهد. در عین حال پایین بودن ارتفاع مناطق خشکی آن نسبت به سطح دریا باعث شده هلندیها سدهای زیادی احداث کنند. هلند کشور هنرمندان هم هست. بسیاری از هنرمندان مشهور جهان از رامبراند گرفته تا ونگوگ، نقاشان معروف، دراین کشور زندگی میکردند. هلند در پرورش و تجارتِ گُل مقام اول را در جهان داراست. دامداری و کشاورزی نیز از پایههای اقتصاد هلند محسوب میشود. هلندیها علیرغم کوچکی کشورشان سهم بزرگی در تجارت و بانکداری جهانی دارند. از شرکتهای بزرگ هلندی میتوان به فیلیپس (صنایع الکترونیک) و هاینکن (یکی از عمدهترین تولید کنندگان آبجو در جهان) اشاره کرد. واحد پول هلند پیش از تبدیل به یورو، فلورن یا گیلدر هلندی بود. 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ دوست جونی من هلند دوست ندارم به اسپانیا من گل زد بریم یه کشور دیگه 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ دوست جونی من هلند دوست ندارم به اسپانیا من گل زد بریم یه کشور دیگه آخی..اشکال نداره...آخه اسپانیا هم شد تیم...عشق فقط ایتالیاست... اسپانیا هم میریم...کل دنیا من میبرمت... 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ هلند سرزمین گل ولی من کشورای اسکاندیناویو دوس دارم 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ هلند سرزمین گل ولی من کشورای اسکاندیناویو دوس دارم اسکاندیناوی سرده... هلند باحاله.... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده