Number_One 488 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ منم سعي ميكنم بيام. 25 ام و 27 ام امتحان دارم ولي 22 شب وختش خوبه 2 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ قرارهارو بد می ذارید یا بی خبر:w00: 1 لینک به دیدگاه
SHARLIN 306 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ ببخشید.. قرار کجاست؟؟ تو سایته؟؟ :JC_thinking: اگه بحث ها خیلی تخصصیه من نیام.. تخصصی بلد نیستم.. من همه کلاسام توی دانشگاهمون عملی بود 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ قرارهارو بد می ذارید یا بی خبر:w00: اااااااااا این همه دارن خبر می دن این بنده خداها.... کجاش بی خبره؟ ببخشید..قرار کجاست؟؟ تو سایته؟؟ :JC_thinking: اگه بحث ها خیلی تخصصیه من نیام.. تخصصی بلد نیستم.. من همه کلاسام توی دانشگاهمون عملی بود بیا حالا ، نگران نباش 3 لینک به دیدگاه
soofi 426 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ منم میام فقط موضوع سخت نباشه ها... 3 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ اگه درست بود من دیر خبردار نمی شدم 1 لینک به دیدگاه
Number_One 488 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ اگه درست بود من دیر خبردار نمی شدم حالا شوما ايندفه از خونشون بگذر قول ميدن دفه بعدي اولين نفر به شوما بگن:banel_smiley_52::banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۸۹ اگه درست بود من دیر خبردار نمی شدم عزیزم در حال طراحی یه برنامه خوب بودیم شرمنده اگه دیر به اطلاع شما رسید:flowerysmile: من اگه یه تیکه از پیام ستاره جون رو که اطلاع رسانی رو انجام داده نشونتون بدم واقعا اشکون براش در میاد اسم شما هم اس هستش تو به ترتیب الفبا یه کم آواخر هستید مثل اسم من با این حال الان که متوجه جلسه شدی با حضورت هممون رو خوشحال کن:shad: ممنون از توجهت:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۸۹ حالا شوما ايندفه از خونشون بگذر قول ميدن دفه بعدي اولين نفر به شوما بگن:banel_smiley_52::banel_smiley_52: بي ادب از مدير ياد بگير محترمانه حرف زدن ازخون هركي بگذرم از خون تويكي نمي گذرم:167: 1 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۸۹ عزیزم در حال طراحی یه برنامه خوب بودیم شرمنده اگه دیر به اطلاع شما رسید:flowerysmile: من اگه یه تیکه از پیام ستاره جون رو که اطلاع رسانی رو انجام داده نشونتون بدم واقعا اشکون براش در میاد اسم شما هم اس هستش تو به ترتیب الفبا یه کم آواخر هستید مثل اسم من با این حال الان که متوجه جلسه شدی با حضورت هممون رو خوشحال کن:shad: ممنون از توجهت:flowerysmile: ممنون مدير جان :icon_pf (44): سعي مي كنم بيام 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۸۹ مديرجان بايد همين جا بيام همین تالار هستش اما یه تاپیک دیگه که فردا زده میشه خانوم گل:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ مديرجان چي شد ساعت 10/10 شد :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ بدویید بیاید اینجا: قرار سوم گروه معماری:flowerysmile: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده