Number_One 488 ارسال شده در 11 شهریور، 2010 منم سعي ميكنم بيام. 25 ام و 27 ام امتحان دارم ولي 22 شب وختش خوبه 2
SHARLIN 306 ارسال شده در 11 شهریور، 2010 ببخشید.. قرار کجاست؟؟ تو سایته؟؟ :JC_thinking: اگه بحث ها خیلی تخصصیه من نیام.. تخصصی بلد نیستم.. من همه کلاسام توی دانشگاهمون عملی بود 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 11 شهریور، 2010 قرارهارو بد می ذارید یا بی خبر:w00: اااااااااا این همه دارن خبر می دن این بنده خداها.... کجاش بی خبره؟ ببخشید..قرار کجاست؟؟ تو سایته؟؟ :JC_thinking: اگه بحث ها خیلی تخصصیه من نیام.. تخصصی بلد نیستم.. من همه کلاسام توی دانشگاهمون عملی بود بیا حالا ، نگران نباش 3
Number_One 488 ارسال شده در 12 شهریور، 2010 اگه درست بود من دیر خبردار نمی شدم حالا شوما ايندفه از خونشون بگذر قول ميدن دفه بعدي اولين نفر به شوما بگن:banel_smiley_52::banel_smiley_52: 1
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 15 شهریور، 2010 اگه درست بود من دیر خبردار نمی شدم عزیزم در حال طراحی یه برنامه خوب بودیم شرمنده اگه دیر به اطلاع شما رسید:flowerysmile: من اگه یه تیکه از پیام ستاره جون رو که اطلاع رسانی رو انجام داده نشونتون بدم واقعا اشکون براش در میاد اسم شما هم اس هستش تو به ترتیب الفبا یه کم آواخر هستید مثل اسم من با این حال الان که متوجه جلسه شدی با حضورت هممون رو خوشحال کن:shad: ممنون از توجهت:flowerysmile: 3
sarai 769 ارسال شده در 15 شهریور، 2010 حالا شوما ايندفه از خونشون بگذر قول ميدن دفه بعدي اولين نفر به شوما بگن:banel_smiley_52::banel_smiley_52: بي ادب از مدير ياد بگير محترمانه حرف زدن ازخون هركي بگذرم از خون تويكي نمي گذرم:167: 1
sarai 769 ارسال شده در 15 شهریور، 2010 عزیزم در حال طراحی یه برنامه خوب بودیم شرمنده اگه دیر به اطلاع شما رسید:flowerysmile: من اگه یه تیکه از پیام ستاره جون رو که اطلاع رسانی رو انجام داده نشونتون بدم واقعا اشکون براش در میاد اسم شما هم اس هستش تو به ترتیب الفبا یه کم آواخر هستید مثل اسم من با این حال الان که متوجه جلسه شدی با حضورت هممون رو خوشحال کن:shad: ممنون از توجهت:flowerysmile: ممنون مدير جان :icon_pf (44): سعي مي كنم بيام 1
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 15 شهریور، 2010 مديرجان بايد همين جا بيام همین تالار هستش اما یه تاپیک دیگه که فردا زده میشه خانوم گل:flowerysmile: 2
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 16 شهریور، 2010 بدویید بیاید اینجا: قرار سوم گروه معماری:flowerysmile:
ارسال های توصیه شده