رفتن به مطلب

شهادت ۵ مرزبان در انفجار مین

ارسال های توصیه شده

پنج نفر از نیروهای هنگ مرزبانی کرمانشاه بر اثر انفجار مین به جای مانده از دوران دفاع مقدس به شهادت رسیدند .

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از معاون سیاسی فرمانداری قصرشیرین این حادثه صبح امروز در حوزه نفت شهر بخش سومار شهرستان قصرشیرین روی داد .

ناز پرورده افزود : این 5نفر شامل 4 نیروی کادری و یک سرباز بودند که در حال گشت خودروی آنها با مین ضد تانک برخورد کرد و همگی به شهادت رسیدند .

به گفته نازپرورده این مین از مین های به جای مانده از دوران دفاع مقدس بود که با وجود پاکسازی احتمال می رود به علت بارندگی و جاری شدن سیل جابه جا شده باشد.

منبع:واحد مرکزی خبر

• Like 7
لینک به دیدگاه

متاسفانه اعلام شد ساعت12 ظهر یک دختر که از عشایر منطقه قصرشیرین بوده برای برگرداندن گوسفندان رفته بود بر اثر مین به شهادت رسید.

• Like 6
لینک به دیدگاه

یکی از دوستان مشترک من و بلک بنر هم تو اون پاسگاه خدمت میکرده و شب بعد از کمین برمیگرده به هنگ و یه سرباز به همراه دو کادر میرن واسه کمین که متاسفانه میرن رو مین. مینهایی که اطراف جاده زیاده و با یه بارون نسبتا سنگین حرکت میکنن و وسط جاده ها میان. بعد از این اتفاق دو نفر از نیروهای مرزبانی با آمبولانس برای امدادرسانی میرن که متاسفانه اونها هم روی مین میرن.

شاید اگه خودروهای مرزبانی پایگاه های دورافتاده به دستگاه های مین یاب مجهز باشن دیگه شاهد همچین اتفاقاتی نخواهیم بود.

من خودم تو مرز خدمت کردم شاید بدتر از این اتفاقات رو هم دیدم هیچی سخت تر از اون نیست که جنازه هارو میخوای تحویل خونواده هاشون بدی.

کمی امکانات در پایگاه های مرزی بیداد میکنه کاش بجای کمک به کشورهای دیگه کمی به فکر اوضاع نابسامان خودمون در تمام زمینه ها باشیم

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...