Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] همسر آیت الله جنتی دبیر شورای نگهبان درگذشت. به گزارش خبرگزاری های ایران، همسر آیت الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان و مادر علی جنتی وزیر ارشاد درگذشت. خبرگزاری ها به نام، سن و دلیل فوت همسر آیت الله جنتی اشاره ای نکرده اند. 13 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ خدابخیر کنه:-) اینم سومی شد... 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ فعلا مرگ و میر توی منزل هاشون افتاده!!!!!!! 11 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ عزرائیل فعلا داره کارت زرد میده ایشالا کارت قرمز 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ تو اخبار دیدم آیهالله جنتی! برا خبرنگاره در مورد خصایل و فضیلتهای خانم میگفتن...فرمود ایشون خیلی به امام علاقه داشتن!!!! خبرنگاره آرمانهای امام:gnugghender: من 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ تو اخبار دیدم آیهالله جنتی! برا خبرنگاره در مورد خصایل و فضیلتهای خانم میگفتن...فرمود ایشون خیلی به امام علاقه داشتن!!!! خبرنگاره آرمانهای امام:gnugghender: من طبق معمول هذیون گفته جدی نگیر در مجموع من این اقدام دشمددنانه عزرائیل رو محکوم میکنم 6 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ متاثر شدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 حالا تک و تنها و بی یار و یاور و فرتوت میخواد چیکار کنه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ سلام.مرگ حقیست که همه روزی بهش میرسن!! 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ متاثر شدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 حالا تک و تنها و بی یار و یاور و فرتوت میخواد چیکار کنه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تازشو میگیره .... 7 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ تازشو میگیره .... په نه په میخواستی تا آخر عمر کره زمین تنها بمونه؟ 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ په نه په میخواستی تا آخر عمر کره زمین تنها بمونه؟ :ws47: 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ تایید نمی فرمایید؟ یاد این افتادم....:ws28: 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ یاد این افتادم....:ws28: از برکت وجود ایشان تا میتونید فیض ببرید 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ میگما چی شد که اینجوری شد؟سال جدید اومد یکی یکی دارن میرن بسیار تفکر کردم اما به جوابی نرسیدم خدا رحمتش کنه 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ می خواستم یه چیزی بگم بمونه بعد توافق هسته ای 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده