pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ درود به تمام دوستان عزیز نواندیشانی امیدوارم ایام بکامتون باشه :) 2 تا از مدیران خوب انجمن بازنشته شدند : سارا-افشار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر سارا عزیزم بابت تمام زحماتی که کشیدی سپاسگذارم خسته نباشی عزیزم امیدوارم همیشه موفق باشی pari.v مدیر تالار مهندسی شهرشازی پریسا نازنین بابت تمام زحماتی که کشیدی سپاسگزاریم ، برات بهترین ها رو خواستارم خسته نباشی. ممنونم ازت مینای عزیزم ♥ خسته نباشی سارا جون اااااااااااااااین دو دوست عزیزم بازنشست شدند خسته نباشید دوستان گلم سارا؟؟؟ چه زود و پری تازه داشتیم زفیق میشدیم باشه ولی چراغتون روشن باشه خوب تا دلمون روشن بشه ممنونم مهندس سهند عزیز.. رفاقتمون سرجاش هست ایشالا دوتا از کاربرای خوب انجمن هستن که تو زمان مدیریت هم مدیریت خوبی داشتن.سارا افشار که از قدیمیای انجمن هستش و تو مدت کوتاهی که مدیریت تالار کامپیوتر هم داشت خیلی خوب از پس مسئولیتاش بر اومد که خب متأسفانه شرایطش جوری شد که وقت به اون صورت نداشت دیگه. ولی ایشالا از این به بعد به عنوان متخصص از دانش خوبشون استفاده می کنیم فقط بگم تاپیک درست کردن سایت هم که پیش میبرم رو همکاریتون حساب می کنما پریسا هم که همیشه سعی داشته حضور فعالی رو تو تالار شهرسازی داشته باشه و ارتباط خوبی رو با کاربرای تالارش برقرار کنه. بعد مدتی که تالار مدیر نداشت، خوب تونست از پس مسئولیت مدیریت تالار بر بیاد. ولی خب ایشونم شرایطش جوری شد که زمانش محدودتر شد. ولی طبق قول خودش همچنان برای پیشرفت تالار کمک میکنه. به هر دو نفر خسته نباشید میگم و امیدوارم همیشه همینطور موفق باشن ممنون مهندس عارف عزیز.. از اینکه باهاتون همکاری داشتم خوشحالم و جزو بهترین تجربیاتم بود این یک سال حتما تا جایی که بتونم سر قولم هستم :icon_pf (34): هردو از بهترینای انجمن هستن به هر دو عزیز خسته نباشید میگم.امیدوارم در تو زندگیشون شاهد موفقیت و سربلندیشون باشیم ممنون ناصر عزیز.. دوست گلم که همیشه باعث پیشرفتم بودی منم به هردو خسته نباشید میگم، امیدوارم همیشه موفق باشین. مچکرم مهندس ایمان عزیز لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان عزیز خسته نباشید.... ممنون دوست گلم دوستای عزیز خسته نباشیدامیدوارم در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید:icon_gol: ممنونم مهندس موفق باشيد :icon_gol: مرسی دوست گلم هردو از بهترین مدیران انجمن بودند که واقعا زحمات زیادی برای تالارهاشون کشیدند سارا افشار که از با معلومات ترین و قدیمیترین اعضای نواندیشان هست پری هم که واقعا پراز انرژی مثبت و فعال که وجودشون برای هر انجمنی موهبتی است امیدوارم که خیلی زود دوباره هر دو رو بین مدیران خودمون ببینیم. براشون ارزوی موفقیت و شادکامی در هرجایی که هستند دارم ممنونم مهندس عارف عزیز.. همکاری با شما باعث افتخار بود این مدت برام سارا افشار دوست گل خودم خسته نباشیپری هم که همشهری خودمه کارش درسته خسته نباشه مرسی مهندس عزیز لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ به هر دو عزیز خسته نباشید میگم انشالله تو همه مراحل زندگی هم موفق باشید ممنون مهندس لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان گلم خسته نباشید. براتون آرزوی موفقیت میکنم.:icon_gol: میگم پری هنوز دلیل بازنشستگیتو به بچه هااااااااا نگفتی؟ لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان گلم خسته نباشید. براتون آرزوی موفقیت میکنم.:icon_gol: میگم پری هنوز دلیل بازنشستگیتو به بچه هااااااااا نگفتی؟ مرسی فرنوشیه مــــــــن :hapydancsmil:♥ فرنوش؟؟؟؟ دلیلش اینه که دیدم دوست گلم فرنوش بازنشسته شده گفتم برم پیشش بشینم با هم چایی بخوریم با قند زیاد لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ مرسی فرنوشیه مــــــــن :hapydancsmil:♥ فرنوش؟؟؟؟ دلیلش اینه که دیدم دوست گلم فرنوش بازنشسته شده گفتم برم پیشش بشینم با هم چایی بخوریم با قند زیاد باشه. الکی مثلا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده