Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ درود به دوستداران تاریخ میخوام این تاپیک مرجعی از آثار یونان باستان باشه. لطفا اگه تصویری دارید با توضیح کوتاه قرار بدید با سپاس 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ تندس رقصنده یا رکّاس!!! محجبه یونانی از اسکندریه یونانی – هلنی – موزه متروپولیتن نیوبیورک – قرن ۳ قبل از میلاد 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ نیم تنه مرمری یک پسر یونانی از دوره کلاسیک واقع در موزه متروپولیتن نیویورک 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ تندیس مرمرین پرتاب کننده دیسک محل نگهداری:موزه لوور پاریس 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ ایران باستان چشه مگه این یونانی ها همیشه به امپراطوری ما حسرت میخوردن چش دیدن مارو نداشتن 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ هادس برادر زئوس و فرمانروای مردگان در دنیای زیرین 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ ایران باستان چشه مگه این یونانی ها همیشه به امپراطوری ما حسرت میخوردن چش دیدن مارو نداشتن دوست گرامی با درود عرض کنم اینجانب دوستدار تاریخم..چه ایران چه غرب چه عرب!!!! میتونید تاپیکای متعدد من که چندتا نمونشو آدرس میدم مطالعه بکنید... با سپاس فیلم جالبی در مورد شوش آیا معنی زیبای ماه های ایرانی را می دانید؟! يادگارهای باستانی بنای معروف به کعبهٔ زرتشت در نقش رستم هوم جام نقره ای یافت شده از دشت مرودشت با نقش زن عیلامی 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ دوست گرامی با درودعرض کنم اینجانب دوستدار تاریخم..چه ایران چه غرب چه عرب!!!! میتونید تاپیکای متعدد من که چندتا نمونشو آدرس میدم مطالعه بکنید... با سپاس فیلم جالبی در مورد شوش آیا معنی زیبای ماه های ایرانی را می دانید؟! يادگارهای باستانی بنای معروف به کعبهٔ زرتشت در نقش رستم هوم جام نقره ای یافت شده از دشت مرودشت با نقش زن عیلامی درود قصد دعوا ندارما فقط گفتم اینا که گفتی همشون چشم دیدن ایران و ایرانی رو نداشتن 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ درودقصد دعوا ندارما فقط گفتم اینا که گفتی همشون چشم دیدن ایران و ایرانی رو نداشتن بله..میدونم...جهت راهنمایی گفتم.... لطفا مشارکت نمایید 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ هفائستوس خدایی مهربان و حامی آهنگران و صنعتگران 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ هرا همسر زئوس الهه زناشویی و حامی زنان شوهردار 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ نقش لاک پشت که مظهر آرتميس دختر زئوس است از نخستین سکه های یونان میباشد که در شهر اژین ضرب شده است 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سکه پولیس آتیکا.نقش الهه آتنا حامی شهر آتن و پشت آن جغدحیوان مورد علاقه آتنا 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جنگ سرباز پارس و هوپلیت(سرباز پیاده یونان باستان).قرن 5 ق.م 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ مجسمه برنزی لائوکون و پسرانش – موزه واتیکان رم – حدود قرن اول میلادی – دوره هلنی و رومی 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ Aryballos منظور تنگهای کروی برای نگهداری آب هستش.. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Aryballos تزیین شده با سه صدف شیاردار. قرن 6پ.م. محل نگهداری موزه متروپولیتن نیویورک لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Aryballos . مربوط به 550-575 پ.م ساخته شده در شهر Kameiros یونان باستان محل نگهداری:موزه لوور پاریس لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Aryballos به شکل پای انسان 500 پ.م محل نگهداری:موزه Keramikos آتن لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Aryballos با نقش دو کشتی گیر 490-480 پ.م محل نگهداری:موزه Keramikos آتن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده