Astraea 25351 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 در مطلب زیر گزارش دردآوری از سختکوش ترین حیوان جهان که همان الاغ عزیز می باشد در زیر متن کاملش رو براتون گذاشتم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کارگران یک معدن زغال سنگ در استان پنجاب پاکستان برای حمل و تقل زغالسنگ از تونلهای باریک اعماق معدن به سطح زمین از خر استفاده میکنند. این حیوانات هر روز ۲۰دفعه مسیر خطرناک داخل تا خارج معدن را با تحمل وزن ۲۰کیلوگرم زغالسنگ طی میکنند. روز ۸ ماه می روز جهانی خر نامگذاری شده و انجمن “پناهگاه الاغها” هدف از نامگذاری این روز را برجسته کردن ارزش خرها در سراسر جهان عنوان میکند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9
Astraea 25351 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2015 چقدر نازه واقعا سختکوشه انصافا سخت کوش و بی ادعا!!!!!!!! به هیچیشم نمی نازه!!!! 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 سخت کوش و بی ادعا!!!!!!!! به هیچیشم نمی نازه!!!! چرا دیگه به خوشگلیش می نازه چشمهاش خیلی قشنگه انقده ناز میکنه 2
Astraea 25351 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2015 چرا دیگه به خوشگلیش می نازه چشمهاش خیلی قشنگهانقده ناز میکنه آخ یادم نبود... تازه باید به گوش هاشم بنازه...الان مدل گوشاش مد شده!!!! ضمنا عشوه خرکی هم زبون زده!!!! 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 آخ یادم نبود... تازه باید به گوش هاشم بنازه...الان مدل گوشاش مد شده!!!! ضمنا عشوه خرکی هم زبون زده!!!! ای ول دیگه همشو گفتی من که حامی سرسخت الاغ هستم کمک خواستی هستم 3
Astraea 25351 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2015 ای ول دیگه همشو گفتی من که حامی سرسخت الاغ هستم کمک خواستی هستم من الاغ سواری دوست دارم.. یه بار سوار شدم با دوستام عکس گرفتیم....یه دور نزدم لااقل دلم خوش باشه!!! دبیرستانی بودیم!!! 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 من الاغ سواری دوست دارم.. یه بار سوار شدم با دوستام عکس گرفتیم....یه دور نزدم لااقل دلم خوش باشه!!!دبیرستانی بودیم!!! آخی من سوار شدم باهاش دورم زدم خوش گذشت حسابی دعا میکنم قسمتت بشه 3
Astraea 25351 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2015 آخی من سوار شدم باهاش دورم زدم خوش گذشت حسابی دعا میکنم قسمتت بشه :ws28: حالا نمیشه دعا بکنی لامبورگینی سوار بشم؟؟؟؟ 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 26 خرداد، 2015 :ws28:حالا نمیشه دعا بکنی لامبورگینی سوار بشم؟؟؟؟ الهی اگه دعای من بگیر باشه دعا کنم الاغ سوار شی لامبورگینی سوار میشی فقط سوار شدی بیا منم سوار کن خواهش 3
ارسال های توصیه شده