Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ در مطلب زیر گزارش دردآوری از سختکوش ترین حیوان جهان که همان الاغ عزیز می باشد در زیر متن کاملش رو براتون گذاشتم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کارگران یک معدن زغال سنگ در استان پنجاب پاکستان برای حمل و تقل زغالسنگ از تونلهای باریک اعماق معدن به سطح زمین از خر استفاده میکنند. این حیوانات هر روز ۲۰دفعه مسیر خطرناک داخل تا خارج معدن را با تحمل وزن ۲۰کیلوگرم زغالسنگ طی میکنند. روز ۸ ماه می روز جهانی خر نامگذاری شده و انجمن “پناهگاه الاغها” هدف از نامگذاری این روز را برجسته کردن ارزش خرها در سراسر جهان عنوان میکند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ چقدر نازه واقعا سختکوشه انصافا 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ چقدر نازه واقعا سختکوشه انصافا سخت کوش و بی ادعا!!!!!!!! به هیچیشم نمی نازه!!!! 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ سخت کوش و بی ادعا!!!!!!!! به هیچیشم نمی نازه!!!! چرا دیگه به خوشگلیش می نازه چشمهاش خیلی قشنگه انقده ناز میکنه 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ چرا دیگه به خوشگلیش می نازه چشمهاش خیلی قشنگهانقده ناز میکنه آخ یادم نبود... تازه باید به گوش هاشم بنازه...الان مدل گوشاش مد شده!!!! ضمنا عشوه خرکی هم زبون زده!!!! 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ آخ یادم نبود... تازه باید به گوش هاشم بنازه...الان مدل گوشاش مد شده!!!! ضمنا عشوه خرکی هم زبون زده!!!! ای ول دیگه همشو گفتی من که حامی سرسخت الاغ هستم کمک خواستی هستم 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ ای ول دیگه همشو گفتی من که حامی سرسخت الاغ هستم کمک خواستی هستم من الاغ سواری دوست دارم.. یه بار سوار شدم با دوستام عکس گرفتیم....یه دور نزدم لااقل دلم خوش باشه!!! دبیرستانی بودیم!!! 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ من الاغ سواری دوست دارم.. یه بار سوار شدم با دوستام عکس گرفتیم....یه دور نزدم لااقل دلم خوش باشه!!!دبیرستانی بودیم!!! آخی من سوار شدم باهاش دورم زدم خوش گذشت حسابی دعا میکنم قسمتت بشه 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ آخی من سوار شدم باهاش دورم زدم خوش گذشت حسابی دعا میکنم قسمتت بشه :ws28: حالا نمیشه دعا بکنی لامبورگینی سوار بشم؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ نمیدونم چرا فکر میکردم مورچه باشه ! :| 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ :ws28:حالا نمیشه دعا بکنی لامبورگینی سوار بشم؟؟؟؟ الهی اگه دعای من بگیر باشه دعا کنم الاغ سوار شی لامبورگینی سوار میشی فقط سوار شدی بیا منم سوار کن خواهش 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده