رفتن به مطلب

آمدی جانم بقربانت ولی حالا چرا ؟

fakur1

ارسال های توصیه شده

بهار زیبا بر شما مبارک باد.

مصرع اول شعر استاد شهریار یادم آمد......... دلیلشم یه سری اس ام اس ها از اونایی بود که عادت دارن هر سال موقع تبریک عید یه اس بزنن و تا عید بعد دیگه پیداشون نشه.......... یادشون هم باشی و بخوای ببینیشون , مدام با بهونه الکی در میرن........ سال بعد بازم یه اس ام اس میزنن و تمام.

حالا بقیه ش بماند............ از این نمونه ها شمام دارین؟

• Like 13
لینک به دیدگاه

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟

بى وفا حالا که من افتاده‌ام از پا چرا؟

نوش دارویی و بعد از مرگ سهراب آمدی

سنگدل این زودتر مى خواستی, حالا چرا؟

عمر ما را مهلت امروز و فردای تو نیست

من که یک امروز مهمان توأم, فردا چرا؟

نازنینا ما به ناز تو جوانی داده‌ایم

دیگر اکنون با جوانان ناز کن با ما چرا؟

وه که با این عمرهای کوته بی اعتبار

اینهمه غافل شدن از چون منی شیدا چرا

شور فرهادم بپرسش سر به زیر افکنده بود

ای لب شیرین جواب تلخ سربالا چرا

ای شب هجران که یک دم در تو چشم من نخفت

این قدر با بخت خواب آلود لالا چرا؟

آسمان چون شمع مشتاقان پریشان می‌کند

در شگفتم من نمى‌پاشد زهم دنیا چرا؟

شهریارا بی حبیب خود نمى‌کردی سفر

این سفر راه قیامت مى روی تنها چرا؟

• Like 13
لینک به دیدگاه

دلیلشم یه سری اس ام اس ها از اونایی بود که عادت دارن هر سال موقع تبریک عید یه اس بزنن و تا عید بعد دیگه پیداشون نشه..........

• Like 10
لینک به دیدگاه

من اگه دلم با کسی باشه , در همه حال هواشو دارم و هیچوقت ازش غافل نمیشم. امسال به پبام تبریک اونایی که سال بسال فقط به فرستادن یه اس ام اس برام قانع بودند , جواب ندادم. بقول شاعر : یا رومی رومی , یا زنگی زنگی .

• Like 8
لینک به دیدگاه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

آدمایی که سه صفحه بهشون اس ام اس میدی بعد مثل معلولا فقط یه کلمه تایپ میکنن OK

باید بگیری اون دکمه های کیبورد موبایلشونو با بیل داغون کنی ازش فقط یه o بمونه با یه kتا حالشون جا بیاد!!! :ws28:

• Like 9
لینک به دیدگاه
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

آدمایی که سه صفحه بهشون اس ام اس میدی بعد مثل معلولا فقط یه کلمه تایپ میکنن OK

باید بگیری اون دکمه های کیبورد موبایلشونو با بیل داغون کنی ازش فقط یه o بمونه با یه kتا حالشون جا بیاد!!! :ws28:

این ازون موردهایی هستش که منو واقعا عصبی میکنه. کسی که جواب یه کلمه ای میفرسته رو معمولا میزنم تو ذوقش.

البته این موضوع یه چیز دوطرفه است. اگه بخوایم منصفانه نگاه کنیم اون آدمایی که یک سال ازشون خبری نشده در حقیقت ماهم یک سال ازشون خبری نگرفتیم! پس خودمون هم تا حدودی مقصریم. اما بعضیا رو واقعا هر کاری هم واسشون بکنی بازم بی لیاقتی نشون میدن. باید حذفشون کرد...

• Like 10
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

خب این چیز کاملا طبیعیه.یعنی تمایلی به ارتباط نداشتیم تو این ی سال خبری از هیچکدوممنون نشده.

قبلاها زیاد بود ولی چند سال صرفا به کسایی اس میدم که با هم در ارتباطیم.

ولی معمولا ج کسایی که بهم اس میدن رو میدم.اونم از باب ادب و احترام:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه
خب این چیز کاملا طبیعیه.یعنی تمایلی به ارتباط نداشتیم تو این ی سال خبری از هیچکدوممنون نشده.

قبلاها زیاد بود ولی چند سال صرفا به کسایی اس میدم که با هم در ارتباطیم.

ولی معمولا ج کسایی که بهم اس میدن رو میدم.اونم از باب ادب و احترام:banel_smiley_4:

منم انتقادم به همین اخلاق اوناست.یه سال تمایل نبوده , حالا چه جذابیتی داره که مثلا سال نو را بهم تبریک بگه؟ یه رفتار از روی عادت ؟ :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

امسال تصميم گرفتم فقط به كسايي سمس بدم كه سمس داده باشن. اما روز اول يهو جوگير شدم به خيل كثيري دوستان سمس دادم:ws3:

البته به دو سه نفر كه برام مهم بودن زنگ زدم. خدايي هيچي جاي تبريك با صدا نيس.

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام و تبریک سال نو و تشکر از شرکت شما:icon_gol:

اینکه میگی مجبوره یعنی برا چی باید مجبور باشیم؟

سلام سال نو شما هم مبارک

مثلا من یه زن دایی دارم که اصلا هیچ وقت رابطه صمیمی یا حرف خاصی نداشتیم با هم فقط به احترام بزرگتر بودنش مجبورا هر سال عید یا زنگ بزنم یا اس بدم بهش تبریک بگم . چون انتظار داره تبریک عید و از من بشنوه

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام سال نو شما هم مبارک

مثلا من یه زن دایی دارم که اصلا هیچ وقت رابطه صمیمی یا حرف خاصی نداشتیم با هم فقط به احترام بزرگتر بودنش مجبورا هر سال عید یا زنگ بزنم یا اس بدم بهش تبریک بگم . چون انتظار داره تبریک عید و از من بشنوه

درک میکنم. منم به حرمت دائی ام همسرش رو که فکر میکنه تافته جدا بافته است تحمل میکنم .

• Like 3
لینک به دیدگاه
درک میکنم. منم به حرمت دائی ام همسرش رو که فکر میکنه تافته جدا بافته است تحمل میکنم .

سلام سال نو شما هم مبارک

به نظرم ايني كه ميگيد يه تفاوتي داره، اينكه اين جزء وظايف محسوب ميشه. فرهنگ ما احترام به بزرگتر برقراره، صرف نظر از نوع رفتار و مَنشي كه طرف داره. نسبت فاميلي و حرمتي كه روابط داره و سن بيشتر اين وظيفه رو ايجاد ميكنه. غير اين انجام بديم جاي سوال داره رفتارمون...

• Like 2
لینک به دیدگاه
به نظرم ايني كه ميگيد يه تفاوتي داره، اينكه اين جزء وظايف محسوب ميشه. فرهنگ ما احترام به بزرگتر برقراره، صرف نظر از نوع رفتار و مَنشي كه طرف داره. نسبت فاميلي و حرمتي كه روابط داره و سن بيشتر اين وظيفه رو ايجاد ميكنه. غير اين انجام بديم جاي سوال داره رفتارمون...

میشه وظیفه اجباری

صددرصد خیلی متفاوته با دوست یا فامیلی که رابطه صمیمی دارم .

دقیقا نمیدونم مشکل چیه که شما گفتید

• Like 3
لینک به دیدگاه
میشه وظیفه اجباری

صددرصد خیلی متفاوته با دوست یا فامیلی که رابطه صمیمی دارم .

دقیقا نمیدونم مشکل چیه که شما گفتید

تااونجا كه فهميدم بحث سر پيغام تبريك دادن به آدمايي ه ك سال تا سال خبري ازشون نيس. يه جورايي انگار قراره ك طلبكار باشيم. اما درمورد افرادي ك بزرگتر هستند صرفنظر از رفتارشون بايد اون سراغ گيري از طرف ما انجام بشه ، چه برسه به اينكه بررسي كنيم آيا بايد بهشون پيغام تبريك داد يا نه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...