Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ دخترا که نمیتونن پایه باشن اهل سوسول بازین اینو قبول دارم با همون هلکوپتره برو پس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ws28:آقا ناصرم ببر با خودت....اکیپ 3تایی شدیدا بهتون خوش میگذره.... 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ با همون هلکوپتره برو پس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ws28:آقا ناصرم ببر با خودت....اکیپ 3تایی شدیدا بهتون خوش میگذره.... پس من انصراف میدم خو راس میگم دیگه تا این دخترا پدیکور مانیکورشون رو ردیف کنن ما رفتیم ونیز برگشتیم 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ پس من انصراف میدم خو راس میگم دیگه تا این دخترا پدیکور مانیکورشون رو ردیف کنن ما رفتیم ونیز برگشتیم این ویژگی خانمهاست که باید همیشه شیک باشن....نه پس فکر کردی مثل پسرا با پیژامه در انظار ظاهر میشن!!! 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ این ویژگی خانمهاست که باید همیشه شیک باشن....نه پس فکر کردی مثل پسرا با پیژامه در انظار ظاهر میشن!!! پس اصلا به درد سفر نمیخوری 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ پس اصلا به درد سفر نمیخوری با شما که اصلا!!!!!!!!!! ژولیده!!!:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ با شما که اصلا!!!!!!!!!! ژولیده!!!:viannen_38: تخته گاز رو میبنی؟ ما اونجور مسافرت میریم آبجی 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ تخته گاز رو میبنی؟ ما اونجور مسافرت میریم آبجی آره خیلی هم دوست دارم....من عاشق هیجانم... وای اونا حرفای بی ادبی هم میزنن!!! 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ آره خیلی هم دوست دارم....من عاشق هیجانم...وای اونا حرفای بی ادبی هم میزنن!!! ما حرف بی ادبی نمیزنیم 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ ما حرف بی ادبی نمیزنیم پس دیگه هیجان نداره!!!1 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ پس دیگه هیجان نداره!!!1 مسئله تن:دی اصلا خانوما بلدن رانندگی کنن که میشینن تخت گاز میبینن 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ مسئله تن:دیاصلا خانوما بلدن رانندگی کنن که میشینن تخت گاز میبینن نه فختتتتتتت آقایون بلدند!!!! اصلا میشینیم ببینیم که رانندگی اونا رو با رانندگی شما اقایون مقایسه کنیم!!!!!! ضمن میبینیم که دلمونم بسوزه..... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده