رفتن به مطلب

شیرینی نوروزی پادرازی


ارسال های توصیه شده

390.jpg

 

برای پذیرایی از میهمانان تان در عید امسال شیرینی نوروزی پادرازی درست کنید.

 

این شیرینی نوروزی مشهدی هست و طرفدارای خاص خودش رو داره و معمولا برای عید استفاده میشه.

[h=5]مواد لازم برای شیرینی نوروزی پادرازی :[/h] تخم مرغ : 2 عدد

آرد برنج : 125 گرم

پودر شکر : 150 گرم

آرد گندم : 125 گرم

پودر هل :1 چهارم قاشق چایخوری

آرد نخودچی : 150 گرم

کره : 250 گرم

تخم مرغ اضافی ،کنجد،پودر پسته ،آب زعفران و روغن مایع برای تزیین.

 

[h=5]طرز تهیه شیرینی نوروزی پادرازی :[/h] کره نرم شده و پودر شکر رو با هم مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید.تقریبا 5 دقیقه مواد رو مخلوط کنید تا شکر داخل کره حل بشه.

تخم مرغها رو که نیم ساعت داخل دمای اتاق بودن رو یکی یکی به مواد اضافه کنید و با همزن خوب یکنواخت کنید.

پودر هل رو هم به مواد اضافه کنید .

هر 3 آرد رو داخل ظرف جداگانه با هم مخلوط کنید و 3بار اونها رو الک کنید این کار خیلی در کیفیت شیرینی نوروزی موثره پس لطفا کمتر از 3بار الک نکنید.

آرد الک شده رو کم کم به مواد اضافه کنید و خوب با دست مواد رو ورز بدید.

خمیر اماده شده رو داخل نایلون قرار بدید و 1ساعت اجازه بدید داخل یخچال استراحت کنه.

بعد از زمان همون نایلون رو روی سطح باز کنید و خمیر رو روی اون باز کنید.

یه نایلون دیگه روی خمیر قرار بدید و با وردنه خمیر رو باز کنید.حالا نایلون رویی رو بردارید و خمیر رو به شکل دراز تقریبا مثل شیرینی زبان قالب بزنید.

حالا دوباره نایلون رو روی شیرینی ها بندازید و باکفگیر کمی روی اونها رو فشار بدید تا پهن بشن.

خمیر های آماده شده رو روی کاغذ روغنی یا سینی چرب شده فر بچینید و در ظرف جدا گانه ای 1عدد تخم مرغ(اضافه) و مقداری زعفران رو با هم مخلوط کنید وبهش کمی روغن مایع اضافه کنید و سطح شیرینی ها رو با اون برس بزنید.

حالا با چنگال روی شیرینی ها خطوط عمودی ایجاد کنید و مثداری کنجد روش بپاشید و بذارید شیرینی ها داخل فری که از قبل با دمای 350درجه فارنهایت گرم شده قرار بگیره تا طلایی بشه.

 

 

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

منبع : کتاب آشپزی فرهنگ جو

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...