masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ برای تهیه سوهان کنجدی به فر یا لوازم خاصی نیاز نیست، دستور تهیهاش ساده است، وقت چندانی از شما نمیگیرد، وسوسه و علاقه به خوردنش نیز نظر مهمانها را جلب میکند. سوهان کنجدی یکی از شیرینیهای پرطرفدار، هم برای خوردن، هم برای پختن است! برای تهیه آن به فر یا لوازم خاصی نیاز نیست، دستور تهیهاش ساده است، وقت چندانی از شما نمیگیرد، وسوسه و علاقه به خوردنش نیز نظر مهمانها را جلب میکند. [h=5]مواد لازم سوهان کنجدی برای نوروز :[/h] شکر : ۳ قاشق عسل : ۳ قاشق کنجد : ۱ پیمانه [h=5]طرز تهیه سوهان کنجدی برای نوروز :[/h] شعله را روی مقدار متوسط بگذارید. یک پیمانه کنجد را درون تابه بریزید و مدام آنها را زیر و رو کنید تا کنجدها کمی رنگ عوض کنند. سپس شعله را خاموش کنید، شکر و عسل را درون تابهای دیگر بریزید و با قرار دادن درجه شعله روی متوسط، مواد را به مدت ۵ دقیقه مدام هم بزنید و مخلوط کنید. به محض آن که روی شکر و عسل مخلوط شده، حباب ظاهر شد، کنجدها را بریزید و خیلی سریع آنها را هم بزنید و مخلوط کنید. پس از اختلاط، مواد را روی کاغذ روغنی بریزید و با پشت قاشق یا کاردک آنها را صاف کنید. این کار باید سریع و تا مواد سرد نشده انجام شود. پس از آن که خنک شد به هر شکل مربع یا لوزی که تمایل داشتید آنها را برش دهید گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع : jamejamsara.ir لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده