Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۸ advanced design system یا ADS یکی از نرم افزارهای تحلیل مایکرو ویو است. ADS ابزار طراحی قدرتمند برای مهندسان RF/Microwave ، طراحان DSP و طراحان سیگنال ترکیب شده (RF به همراه دیجیتال) است. نرم افزار ADS قدرتمندترین نرم افزار تجزیه و تحلیل فرکانسی امواج تا مایکرویو است و مورد استفاده اکثر مهندسان و شرکت های مخابراتی است . آخرین نسخه این نرم افزار نیز در سایت برای دانلود وجود دارد . به خاطر مشکلات کاربران در کار با این نرم افزار تخصصی آموزش آن نیز به بخش آموزش های نرم افزار اضافه شد . در ضمن این آموزش نسخه 2003 است و متاسفانه آموزش نسخه 2009 به قیمت بسیار بالایی در اینترنت فروخته می شود . در صورتیکه آموزش نسخه 2009 را بدست آوردید برای ما ارسال نمایید تا با اسم شما در اختیار سایر کاربران قرار گیرد . بخش هایی از نرم افزار ADS که در این آموزش یاد می گیرید : - آشنايي با نرم افزار ADS - تجزيه وتحليل DC - تجزيه وتحليل AC - تجزيه وتحليل Transient - بهينه سازي - مثال هاي کاربردي در ADS این مقاله آموزشی شامل آشنایی با نرم افزار ADS ، تجزیه و تحلیل DC ، تجزیه و تحلیل AC ، تجزیه و تحلیل Transient ، تحلیل پارامترهای S ، پهنه سازی و مثال های کاربردی در ADS است. دریافت مقاله 12 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ سلام اگه بخواهیم در نمودار روی محور عمودی تقسیم دو تا مقدار رو داشته باشیم چیکار باید بکنیم ؟ مثل این نمودار : 5 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ خودم متوجه شدم ! مدار زیر روز در نظر بگیرید : برای رسم نمودار اول simulate را که در شکل نشان داده شده را میزنیم . در صفحه ای که باز میشود از منوی insert گزینه equation را میزنیم . و سپس و اینک نمودار ما آماده است 5 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ بسیار عالی. ممنون از توضیحاتتون و اینکه چیز جدیدی یاد گرفتیم 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۶ یک مجموعه آموزشی ADS شامل سه فایل آموزشی که یکیش به زبان انگلیسی و دو تاش به زبان فارسی هست براتون اپلود کردم امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده