Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اسفند، ۱۳۹۳ درود برهمه بیاید ببینم کیا از این گوشی که جدیدا جواد شده دارن ، بیاید نظر بدید میخوام بخرم 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اسفند، ۱۳۹۳ یمنا ۱ گفته است: گوشیه خوبیه خواهرم داره وضوح دوربینش برای عکس خوبه؟مشکلاتش هرچی هس بگو قبل خرید بدونم چی میخرم 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اسفند، ۱۳۹۳ saghar... گفته است: htc816 هم خوبه ها... قیمتش؟من زیاد هزینه نمیخوام بکنم نهایتش 500ت 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اسفند، ۱۳۹۳ koroshe_Hakhamanesh گفته است: قیمتش؟من زیاد هزینه نمیخوام بکنم نهایتش 500ت s3 قیمتش حدودا 1تومان هست و دوربینشم 13 هس و کیفیت دوربین جلوش هم عالیه گلکسی s3 هم خوبه حتی از s4 هم بهتره اونم حدودا فک کنم 800 هست sony experia L هم خوبه دوستم داره حدودا 600 هست دوربینشم 8 هست ولی دوربین این گوشی که خودت گفتی 5 هست 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اسفند، ۱۳۹۳ sony رو زیاد تعریف نمیکنن یعنی میگن خوب نیس هوآوی هنگ نمیکنه لمس قویه سی پی یوش عالیه منتهی من رو دوربینش یکم شک دارم جواب کارمو میده یانه ، یکیم باطریش بقیه چیزاش فک نکنم مشکلی پیش بیاد 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اسفند، ۱۳۹۳ koroshe_hakhamanesh گفته است: sony رو زیاد تعریف نمیکنن یعنی میگن خوب نیس هوآوی هنگ نمیکنه لمس قویه سی پی یوش عالیه منتهی من رو دوربینش یکم شک دارم جواب کارمو میده یانه ، یکیم باطریش بقیه چیزاش فک نکنم مشکلی پیش بیاد خب میدونی بیشتر سلیقه ای هست الان دوتا دوست من یکیشون سونی داره اون یکی هم هواوی تقریبا شبیه مدلیه که گفتی دوتاش خوبن ولی من خودم سونی رو بیشتر ترجیح میدم هم شکلش هم وضوح و کیفیتش و هم منوی داخلیش... اگ هم بخوای هزینه بیشتری کنی گلکسی s3 خوبه 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اسفند، ۱۳۹۳ نه پول مول دستم نیست سربازما این 610 تعریفشو زیاد شنیدم از طرفی هم الان شدیدا نیازمند گوشیم واسه کارایی که انجام میدم دیگه گوشی داداشه رو نگیرم مثلا واسه تاپیکی که زدم بخوام همش فیلم و عکس بگیرم یه گوشی واجبه 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ اسفند، ۱۳۹۳ koroshe_Hakhamanesh گفته است: نه پول مول دستم نیست سربازما این 610 تعریفشو زیاد شنیدم از طرفی هم الان شدیدا نیازمند گوشیم واسه کارایی که انجام میدم دیگه گوشی داداشه رو نگیرم مثلا واسه تاپیکی که زدم بخوام همش فیلم و عکس بگیرم یه گوشی واجبه خب برادر من تو که خودت میدونی میخوای چی بگیری دیگه چرا نظرخواهی میکنی برو همون هواوی رو بخر دیگه 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ اسفند، ۱۳۹۳ نه خب خواستم ببینم کیا دارن و چطوریه ازش راضی اند یا نه چون نظرات رو زیر گوشی تو دی جی کالا خوندم خواستم ببینم بچه های اینجا دارن چجوریاس 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ اسفند، ۱۳۹۳ برو این لینک هرچی بخوای میتونی توش پیدا کنی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ اسفند، ۱۳۹۳ koroshe_Hakhamanesh گفته است: وضوح دوربینش برای عکس خوبه؟مشکلاتش هرچی هس بگو قبل خرید بدونم چی میخرم همه امکاناتش خوبه ولی اگه میخواین 500 هزینه کنید htc یه گوشی داره اسمش یادم نیست دوستم خریده 500 عالیه..میپرسم بهتون اطلاع میدم.. شرینی یادتون نره 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ اسفند، ۱۳۹۳ یمنا ۱ گفته است: همه امکاناتش خوبه ولی اگه میخواین 500 هزینه کنید htc یه گوشی داره اسمش یادم نیست دوستم خریده 500 عالیه..میپرسم بهتون اطلاع میدم..شرینی یادتون نره آخه htc زیاد جالب نیست ظاهرش 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ اسفند، ۱۳۹۳ koroshe_Hakhamanesh گفته است: آخه htc زیاد جالب نیست ظاهرش اتفاقا خیلی نازه کلا هر 2 تا گوشی خوبن قرعه بندازین ببینید کدوم درمیاد.. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده