رفتن به مطلب

ریشه ای ترین مشکلات فرهنگی

ارسال های توصیه شده

سلام به همه

به گفته بسیاری از کارشناسان و محققین، علت و سبب عمده بسیاری از مشکلات جوامع، به مشکلات فرهنگی بر می گردد. بطوریکه با ایجاد رشد فرهنگی و بالطبع غنی تر شدن فرهنگ جامعه،سیر صعودی پیشرفت در دیگر بخش های جامعه نیز اجتناب ناپذیر است.

شما ریشه ای ترین و اساسی ترین مشکلات فرهنگی جامعه امروز ایران را چه میدانید؟(آنچه که با ازبین رفتن آن و یا بوجود آمدن آن سیر رشد و تعالی جامعه شتاب بگیرد) لطفا راه حل ها را هم بنویسید.

• Like 8
لینک به دیدگاه

من هم با جاست موافقم

مردم جامعه ما ظاهرشون رو بروز میکنند اما افکارشون نه ....

ادعای روشن فکری دارند ولی نظری غیر از نظر خودشون رو نمیتونند تحمل کنند

و...

p.s: منظور از مردم جامعه حداقل 80درصد جامعه

لینک به دیدگاه

چرا همیشه ادا در می آوریم ! همیشه رک و پوست کنده حرفمونو نمیزنیم این رفتار به حکومت هایی اقتدار گرایی پدرانمان بوده اندما رفتار اون ها را اقتباس کردیم اروپا میگند که مردم ایران مهمان نواز هستند ولی بعد موندن چند روز میفهمند که در ظاهر وانمود می کنند

لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

من کاملاباJust Mechanicموافقم.ماامروزه ازکم دانشی وعقب ماندگی فکری رنج می بریم.

راهش به نظرمن ارتباط باجهان است .اینترنت قوی تلوزیون برنامهاش به روزبشه نرم افزارهای مابه روزبشه.(یه نمونش هنوزویندوزxpاستفاده می شود)

درمملکت رابازکنیم خارجی بیادتوکشورو...

لینک به دیدگاه
سلام به همه

به گفته بسیاری از کارشناسان و محققین، علت و سبب عمده بسیاری از مشکلات جوامع، به مشکلات فرهنگی بر می گردد. بطوریکه با ایجاد رشد فرهنگی و بالطبع غنی تر شدن فرهنگ جامعه،سیر صعودی پیشرفت در دیگر بخش های جامعه نیز اجتناب ناپذیر است.

شما ریشه ای ترین و اساسی ترین مشکلات فرهنگی جامعه امروز ایران را چه میدانید؟(آنچه که با ازبین رفتن آن و یا بوجود آمدن آن سیر رشد و تعالی جامعه شتاب بگیرد) لطفا راه حل ها را هم بنویسید.

مشکل مال خیلی وقت پیشه حافظ میگه در میخانه ببستند خدایا مپسند که در خانه تزویر و ریا بگشایند:sigh:

دروغگویی و مابقی صفاتی و رفتار هایی که در ادامه دروغگویی میاد نتیجش فرهنگ غالبی که شاهدشیم و ساخته:sigh: البته خود دروغ گویی هم معلول هه:sigh::sigh::sigh:

لینک به دیدگاه

علت و راه حل رو من هم میخوام بدونم

ماشالله همه خودمون رو عاقل می دونیم و دیگران رو نادون و نفهم

به قر و فر خودمون خوب میرسیم، با جدیدترین مد روز میچرخیم اما دریغ از یکم آداب اجتماعی

کسی هم چیزی بگه زنده زنده پوستشو میکنیم

لینک به دیدگاه
علت و راه حل رو من هم میخوام بدونم

ماشالله همه خودمون رو عاقل می دونیم و دیگران رو نادون و نفهم

به قر و فر خودمون خوب میرسیم، با جدیدترین مد روز میچرخیم اما دریغ از یکم آداب اجتماعی

کسی هم چیزی بگه زنده زنده پوستشو میکنیم

:mrsbeasley:
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
  • اضافه کردن...