masi eng 47044 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 8 خرداد، 2015 سلام به دوستاي گلم.. يه ايده خيلي قشنگي دارم.. كه بايد همه دوستان دست به دست هم بدن و اينجا رو اباد كنن.. خيلي كار سختي هم نيست..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ميخوام.. دوستان گلم.. از گياهان خونشون عكس بندازن حتي اگر نامشو بلد نيستن.. من خودم اسم گياهاشونو اگه بلد بودم ميگم.. و درموردشون توضيح كوتاه ميدم. يا خودتون در دوسه سطر توضيح بديد بدون كپي كردن از جايي.. ولي هر گل و گياه و درختي يا درختچه اي كه داريد عكس بندازيد بزاريد اينجا با شهري كه زندگي ميكنيد ببينيم چه گياهاني در چه شهرهايي مقاومتاشون بيشتره..... پس سعي كنيد اسمتونو/اسم گياهتونو حدالمكان اگه بلد هستيد/ شهري كه زندگي ميكنيد/ و عكس گياه.. ميخوام بعد از اينكه اين باغمون كامل شد.. يه ميتينگ تشكيل بديم به نام نوانديشان سبز... و هركسي يه گلدان از گياهاشونو كه قابل حمله.. بيارن ...هم ميتينگمون سبزه.. و پرنشاط و هم يه عكس يادگاري ميندازيم.. هرسال.. به اسم خود همون بچه ها.. و در سايت قرار ميديم.. و هم شايد معرفي بشه به صداسيما.. البته اين قسمت رو بهتون زياد قول نميدم.. كه بدقول نشم... پس شروع كنيد.. راستي حتي از سبزتونم ميتونيد عكس بندازيد بزاريد.. يا روند رشد گياهتونم بزاريد.. هر چيزي كه به باغمون ارتباط داره بستگي به سليقه و خلاقيت شما داره.. پس بسم الله.... 50
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2015 كاكتوسم گياه ديگه.. بزاريد .. هر گياهي .. ممنونم//:a030: 5
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2015 من کلی گل و گیاه داشتم به دلیل کمبود نور حشک شدن بابا خشك شدشم بزاريد.. حتي زرد شده برگاشم بزاريد.. راه و چاشو ميگيم چيكار كنيد تا رشد مجدد كنن...:icon_pf (34): 6
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 10 خرداد، 2015 بابا خشك شدشم بزاريد.. حتي زرد شده برگاشم بزاريد.. راه و چاشو ميگيم چيكار كنيد تا رشد مجدد كنن...:icon_pf (34): دیگه ندارم که خشک شدن دیگه هم نرفتم سمت گل و گیاه 5
Gandom.E 17805 ارسال شده در 10 خرداد، 2015 چه فکر جالبی من فقط گندم دارمیه گلدون نخلم دارم که خیلی بزرگ بود کوچیکش کردم الان فک کنم تو راه پله مون گذاشتمش اگه شد حتما عکسشو میذارم که بدونید اینجاهاهم میشه نخل کوچولو داشت ولی خرما نمیده 5
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 10 خرداد، 2015 چه فکر جالبی من فقط گندم دارمیه گلدون نخلم دارم که خیلی بزرگ بود کوچیکش کردم الان فک کنم تو راه پله مون گذاشتمش اگه شد حتما عکسشو میذارم که بدونید اینجاهاهم میشه نخل کوچولو داشت ولی خرما نمیده ممنونم گلم خيلي هم عالي.. حتمن پس بزار.. دوست دارم ببينم..:hapydancsmil: 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 11 خرداد، 2015 چه حرکت جالبی من که خودم گل نگهداری نمیکنم اما به خاطر علاقه مامانم گل زیاد داریم همونا رو عکساشو میفرستم. البته بعضیاشونو قبلاً عکسشو انداختم ولی الان نداریم دیگه :icon_pf (34): مشکل نداره اونا رو هم بفرستم؟ 7
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2015 چه حرکت جالبی من که خودم گل نگهداری نمیکنم اما به خاطر علاقه مامانم گل زیاد داریم همونا رو عکساشو میفرستم. البته بعضیاشونو قبلاً عکسشو انداختم ولی الان نداریم دیگه :icon_pf (34): مشکل نداره اونا رو هم بفرستم؟ سلام ممنونم/ اره حتمن بفرست.. خيلي هم عاليه.. منتظر عكساتون هستيم.. بفرست حتمن.. مرسي. 5
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 15 خرداد، 2015 من برام سواله ايا شما اصلا گياه ديديد؟گياه داريد؟ خب بزاريد ديگهو...... 4
afshin18 11175 ارسال شده در 16 خرداد، 2015 من برام سواله ايا شما اصلا گياه ديديد؟گياه داريد؟ خب بزاريد ديگهو...... من 2 تا درخت گردو تو باغ دارم البته یه درخت زرد آلو هم پارسال کاشتم ولی همین چند مدت پیش خر پدربزرگم اومده درختای تازه کاشته شده رو خورده 3
m.sh1992 2210 ارسال شده در 16 خرداد، 2015 من 2 تا درخت گردو تو باغ دارم البته یه درخت زرد آلو هم پارسال کاشتم ولی همین چند مدت پیش خر پدربزرگم اومده درختای تازه کاشته شده رو خورده :ws28: دم خر پدر بزرگت گرم.. هیچی نبوده فقط درختای تازه کاشته شده رو خورده خب عکس درخت گردوهاتو بذار.. درباره روش ابیاری و برداشت محصول و ارتقا کیفیت گردو ها و اینا بگو 4
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2015 من 2 تا درخت گردو تو باغ دارم البته یه درخت زرد آلو هم پارسال کاشتم ولی همین چند مدت پیش خر پدربزرگم اومده درختای تازه کاشته شده رو خورده واقعا اخي.. خب بزاريد.. حتمن عكس بندازيد بزاريدش.. حتي اگر برگاشو خورده ما بهتون ميگيم چيكار كنيد كه دوباره رشد كنه... 4
afshin18 11175 ارسال شده در 16 خرداد، 2015 واقعا اخي.. خب بزاريد.. حتمن عكس بندازيد بزاريدش.. حتي اگر برگاشو خورده ما بهتون ميگيم چيكار كنيد كه دوباره رشد كنه... حالا تا رفتم روستا عکس می گیرم قابل بازگشت نبودن ساقه رو خورده :ws28: دم خر پدر بزرگت گرم.. هیچی نبوده فقط درختای تازه کاشته شده رو خورده خب عکس درخت گردوهاتو بذار.. درباره روش ابیاری و برداشت محصول و ارتقا کیفیت گردو ها و اینا بگو روش آبیاری سنتی مدل انسان های نخستین گردو ها رو یه سم هایی یکی از اقوام معرفی کرد می زنیم ولی خوب جواب نمیده بقیه ی درخت ها هم خودشون کیفیت خودشون رو می کشن بالا 4
Tamana73 28835 ارسال شده در 17 خرداد، 2015 مصی از کله درختای حیاط بزارم که منو میندازید بیرون از انجمن خب زیادههههههه.... راستی بهتر نیس یه تاپیک جدا از این فقط واسه عکسا بزنی. اینجا زیادی درهم میشه...حرفامون و اسپم و..... فندقم هنوز برگاش درنیومدهاون خیلی نازه. بادومم که شکوفه داده الان 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 17 خرداد، 2015 pv;jd حرکت جالبیه من به عنوان نفر اول عکس میذاررم نمبدونم اسمش چیه ولی مامانم یه اسمی میگفت آخرشم یاد نگرفتم:| از خانواده کاکتوسه 11
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 17 خرداد، 2015 مصی از کله درختای حیاط بزارم که منو میندازید بیرون از انجمن خب زیادههههههه....راستی بهتر نیس یه تاپیک جدا از این فقط واسه عکسا بزنی. اینجا زیادی درهم میشه...حرفامون و اسپم و..... فندقم هنوز برگاش درنیومدهاون خیلی نازه. بادومم که شکوفه داده الان همه اسپم ها پاك ميشه... 2
ارسال های توصیه شده