masi eng 47044 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ سلام به دوستاي گلم.. يه ايده خيلي قشنگي دارم.. كه بايد همه دوستان دست به دست هم بدن و اينجا رو اباد كنن.. خيلي كار سختي هم نيست..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ميخوام.. دوستان گلم.. از گياهان خونشون عكس بندازن حتي اگر نامشو بلد نيستن.. من خودم اسم گياهاشونو اگه بلد بودم ميگم.. و درموردشون توضيح كوتاه ميدم. يا خودتون در دوسه سطر توضيح بديد بدون كپي كردن از جايي.. ولي هر گل و گياه و درختي يا درختچه اي كه داريد عكس بندازيد بزاريد اينجا با شهري كه زندگي ميكنيد ببينيم چه گياهاني در چه شهرهايي مقاومتاشون بيشتره..... پس سعي كنيد اسمتونو/اسم گياهتونو حدالمكان اگه بلد هستيد/ شهري كه زندگي ميكنيد/ و عكس گياه.. ميخوام بعد از اينكه اين باغمون كامل شد.. يه ميتينگ تشكيل بديم به نام نوانديشان سبز... و هركسي يه گلدان از گياهاشونو كه قابل حمله.. بيارن ...هم ميتينگمون سبزه.. و پرنشاط و هم يه عكس يادگاري ميندازيم.. هرسال.. به اسم خود همون بچه ها.. و در سايت قرار ميديم.. و هم شايد معرفي بشه به صداسيما.. البته اين قسمت رو بهتون زياد قول نميدم.. كه بدقول نشم... پس شروع كنيد.. راستي حتي از سبزتونم ميتونيد عكس بندازيد بزاريد.. يا روند رشد گياهتونم بزاريد.. هر چيزي كه به باغمون ارتباط داره بستگي به سليقه و خلاقيت شما داره.. پس بسم الله.... 50 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ كاكتوسم گياه ديگه.. بزاريد .. هر گياهي .. ممنونم//:a030: 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ من کلی گل و گیاه داشتم به دلیل کمبود نور حشک شدن 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ من کلی گل و گیاه داشتم به دلیل کمبود نور حشک شدن بابا خشك شدشم بزاريد.. حتي زرد شده برگاشم بزاريد.. راه و چاشو ميگيم چيكار كنيد تا رشد مجدد كنن...:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ بابا خشك شدشم بزاريد.. حتي زرد شده برگاشم بزاريد.. راه و چاشو ميگيم چيكار كنيد تا رشد مجدد كنن...:icon_pf (34): دیگه ندارم که خشک شدن دیگه هم نرفتم سمت گل و گیاه 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ چه فکر جالبی من فقط گندم دارمیه گلدون نخلم دارم که خیلی بزرگ بود کوچیکش کردم الان فک کنم تو راه پله مون گذاشتمش اگه شد حتما عکسشو میذارم که بدونید اینجاهاهم میشه نخل کوچولو داشت ولی خرما نمیده 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ چه فکر جالبی من فقط گندم دارمیه گلدون نخلم دارم که خیلی بزرگ بود کوچیکش کردم الان فک کنم تو راه پله مون گذاشتمش اگه شد حتما عکسشو میذارم که بدونید اینجاهاهم میشه نخل کوچولو داشت ولی خرما نمیده ممنونم گلم خيلي هم عالي.. حتمن پس بزار.. دوست دارم ببينم..:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ چه حرکت جالبی من که خودم گل نگهداری نمیکنم اما به خاطر علاقه مامانم گل زیاد داریم همونا رو عکساشو میفرستم. البته بعضیاشونو قبلاً عکسشو انداختم ولی الان نداریم دیگه :icon_pf (34): مشکل نداره اونا رو هم بفرستم؟ 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ چه حرکت جالبی من که خودم گل نگهداری نمیکنم اما به خاطر علاقه مامانم گل زیاد داریم همونا رو عکساشو میفرستم. البته بعضیاشونو قبلاً عکسشو انداختم ولی الان نداریم دیگه :icon_pf (34): مشکل نداره اونا رو هم بفرستم؟ سلام ممنونم/ اره حتمن بفرست.. خيلي هم عاليه.. منتظر عكساتون هستيم.. بفرست حتمن.. مرسي. 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ من برام سواله ايا شما اصلا گياه ديديد؟گياه داريد؟ خب بزاريد ديگهو...... 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ من برام سواله ايا شما اصلا گياه ديديد؟گياه داريد؟ خب بزاريد ديگهو...... من 2 تا درخت گردو تو باغ دارم البته یه درخت زرد آلو هم پارسال کاشتم ولی همین چند مدت پیش خر پدربزرگم اومده درختای تازه کاشته شده رو خورده 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ من 2 تا درخت گردو تو باغ دارم البته یه درخت زرد آلو هم پارسال کاشتم ولی همین چند مدت پیش خر پدربزرگم اومده درختای تازه کاشته شده رو خورده :ws28: دم خر پدر بزرگت گرم.. هیچی نبوده فقط درختای تازه کاشته شده رو خورده خب عکس درخت گردوهاتو بذار.. درباره روش ابیاری و برداشت محصول و ارتقا کیفیت گردو ها و اینا بگو 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ من 2 تا درخت گردو تو باغ دارم البته یه درخت زرد آلو هم پارسال کاشتم ولی همین چند مدت پیش خر پدربزرگم اومده درختای تازه کاشته شده رو خورده واقعا اخي.. خب بزاريد.. حتمن عكس بندازيد بزاريدش.. حتي اگر برگاشو خورده ما بهتون ميگيم چيكار كنيد كه دوباره رشد كنه... 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ واقعا اخي.. خب بزاريد.. حتمن عكس بندازيد بزاريدش.. حتي اگر برگاشو خورده ما بهتون ميگيم چيكار كنيد كه دوباره رشد كنه... حالا تا رفتم روستا عکس می گیرم قابل بازگشت نبودن ساقه رو خورده :ws28: دم خر پدر بزرگت گرم.. هیچی نبوده فقط درختای تازه کاشته شده رو خورده خب عکس درخت گردوهاتو بذار.. درباره روش ابیاری و برداشت محصول و ارتقا کیفیت گردو ها و اینا بگو روش آبیاری سنتی مدل انسان های نخستین گردو ها رو یه سم هایی یکی از اقوام معرفی کرد می زنیم ولی خوب جواب نمیده بقیه ی درخت ها هم خودشون کیفیت خودشون رو می کشن بالا 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ مصی از کله درختای حیاط بزارم که منو میندازید بیرون از انجمن خب زیادههههههه.... راستی بهتر نیس یه تاپیک جدا از این فقط واسه عکسا بزنی. اینجا زیادی درهم میشه...حرفامون و اسپم و..... فندقم هنوز برگاش درنیومدهاون خیلی نازه. بادومم که شکوفه داده الان 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ pv;jd حرکت جالبیه من به عنوان نفر اول عکس میذاررم نمبدونم اسمش چیه ولی مامانم یه اسمی میگفت آخرشم یاد نگرفتم:| از خانواده کاکتوسه 11 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ مصی از کله درختای حیاط بزارم که منو میندازید بیرون از انجمن خب زیادههههههه....راستی بهتر نیس یه تاپیک جدا از این فقط واسه عکسا بزنی. اینجا زیادی درهم میشه...حرفامون و اسپم و..... فندقم هنوز برگاش درنیومدهاون خیلی نازه. بادومم که شکوفه داده الان همه اسپم ها پاك ميشه... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده