Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ [h=3] سردار ابراهیم کریمی گفت: کارتهای قدیمی معافیت و پایان خدمت تا ۱۷ روز دیگر از اعتبار ساقط میشود.[/h]جانشین رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا با اشاره به اینکه هیج سازمانی از سال آینده در برابر کارتهای قدیمی سرویسی را ارائه نمیدهد، گفت: تعویض کارتهای قدیمی در سال ۹۴ همچنان ادامه خواهد داشت. منبع : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ من دوسه روز پیش اقدام کردم چه بیریخته این کارت راستی چه سرویسهایی ارائه میدن غیر پاسپورت و استخدام اگه باشه؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ من دوسه روز پیش اقدام کردم چه بیریخته این کارت راستی چه سرویسهایی ارائه میدن غیر پاسپورت و استخدام اگه باشه؟؟؟ سرویس های خاص 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ چقدر سهمیه بنزین توشه حالا؟ 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ دروود این کارتی که تصویرشو گذاشتی هم قدیمی حساب میشه و باید تعویض بشن ؟! 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ چقدر سهمیه بنزین توشه حالا؟ خیییلی درووداین کارتی که تصویرشو گذاشتی هم قدیمی حساب میشه و باید تعویض بشن ؟! سلام بله باید تعوض بشن..اونطور که به نظر میاد فقط افرادی که امسال کارت گرفتن نیاز به تعویض ندارن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده