Gandom.E 17805 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 [h=3] سردار ابراهیم کریمی گفت: کارتهای قدیمی معافیت و پایان خدمت تا ۱۷ روز دیگر از اعتبار ساقط میشود.[/h]جانشین رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا با اشاره به اینکه هیج سازمانی از سال آینده در برابر کارتهای قدیمی سرویسی را ارائه نمیدهد، گفت: تعویض کارتهای قدیمی در سال ۹۴ همچنان ادامه خواهد داشت. منبع : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 من دوسه روز پیش اقدام کردم چه بیریخته این کارت راستی چه سرویسهایی ارائه میدن غیر پاسپورت و استخدام اگه باشه؟؟؟ 4
Gandom.E 17805 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2015 من دوسه روز پیش اقدام کردم چه بیریخته این کارت راستی چه سرویسهایی ارائه میدن غیر پاسپورت و استخدام اگه باشه؟؟؟ سرویس های خاص 3
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 6 خرداد، 2015 دروود این کارتی که تصویرشو گذاشتی هم قدیمی حساب میشه و باید تعویض بشن ؟! 2
Gandom.E 17805 مالک ارسال شده در 10 خرداد، 2015 چقدر سهمیه بنزین توشه حالا؟ خیییلی درووداین کارتی که تصویرشو گذاشتی هم قدیمی حساب میشه و باید تعویض بشن ؟! سلام بله باید تعوض بشن..اونطور که به نظر میاد فقط افرادی که امسال کارت گرفتن نیاز به تعویض ندارن 2
ارسال های توصیه شده