Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ یه شب سه نفر اشتباهی دستگیر میشن و در نهایت ناباوری به اعدام روی صندلی الکتریکی محکوم میشن…. نوبتِ نفر اول میشه که بشینه روی صندلی. وقتی میشینه میگه : من توی دانشگاه , رشته خداشناسی خوندم و به قدرت بی پایان خدا اعتقاد دارم …. میدونم که خدا نمیذاره آدم بیگناه مجازات بشه ….. کلید برق رو میزنن … ولی هیچ اتفاقی نمیفته ….. به بی گناهیش ایمان میارن و آزادش میکنن … نفر دوم میشینه روی صندلی و میگه : من توی دانشگاه حقوق خوندم …. به عدالت ایمان دارم و میدونم واسه آدم بی گناه اتفاقی نمیفته …. کلید برق رو میزنن و هیچ اتفاقی نمیفته …. به بی گناهی اون هم اعتقاد میارن و آزادش میکنن …. نفر سوم میاد روی صندلی و میگه : من توی دانشگاه , رشته برق خوندم و به شما میگم که وقتی این دو تا کابل به هم وصل نباشن هیچ برقی وصل نمیشه به صندلی!!! بقیه داستانم خودتون حدس بزنید .. 4 لینک به دیدگاه
behrad-zamani 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ ديشب داشتم كتاب ميخوندم برق رفت ... يه نيم ساعتی زير نور چراغ قوه گوشيم كتاب رو خوندم تا برق باز بياد ... اين نيم ساعتو تا آخر عمرِبچم تو سرش ميزنم ... ميگم ما زير نور چراغ قوه به بدبختی كتاب ميخونديم ... اونوخ شما اينجوري !!!:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
behrad-zamani 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ [h=2][/h] یکی و دارم که همیشه بم میگه خانومم . . . . اونم حراست دانشگامونه هی میگه خانومم مقنعتو بکش جلو خانومم لاکت جیغه خانومم رژ تو پاک کن اصن یاد این همه محبت که میفتم اشک تو چشام جمع میشه..:-) :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
behrad-zamani 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ تو ايران مهمه كه ﻃﺮﻑ ، ﻋﺮﻭﺳﻴﺶ حتما بايد مختلط ﺑﺎﺷﻪ قبل از شام ﻣﺸﺮﻭﺏ ﺳﺮﻭ ﺑﺸﻪ ﺩﻱ ﺟﻲ ﻫﻢ داشته ﺑﺎﺷﻪ ﻟﺒﺎﺱ ﻣﻬﻤﻮﻧﺎ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺯﺗﺮ ﺑﻬﺘﺮ... ﺍﻣﺎ ﺍﻣﺎ ﺍﻣﺎ ﺍﻣﺎ ﺍﻣﺎ ﺍﻣﺎ ﺍﻣﺎ ﺍﻣﺎ ﺍﻣﺎ ﺍﻣﺎ ﺍﻣﺎ ﺍﻣﺎ ﺑﺎﻳﺪ تاريخ ﻋﺮﻭسي حتماً ﺗﻮ ﻧﻴﻤﻪ ﺷﻌﺒﺎﻥ ﻳﺎ ﻭﻻﺩﺕ ﻳﻜﻲ ﺍﺯ ﺍﻣﺎﻣﺎ ﺑﺎﺷﻪ خدایا این ایمانو از ملت ما نگیر :ws3: 2 لینک به دیدگاه
behrad-zamani 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ بهترین انتقام از کسی که حرصم رو در میاره . . . ریختن کرم موبر تو شامپوشه… والا شوخی که نداریم! 2 لینک به دیدگاه
behrad-zamani 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ مامانم دیروز یه طرح داد یعنی خفن مصرف برق رو نصف میکنه . . گفت صبح که بلند میشی برو یه عکس از تو یخچال بگیر تاشب هر موقع خواستی بیای درشو واکنی به همون عکس نگاه کن! ینی خلاقیتش تو حلقم 2 لینک به دیدگاه
behrad-zamani 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ بابام رفته هویج خریده میگه عقلت که ناقصه مغزتم که کار نمیکنه بگیر این هویجو کوفت کن حداقل چشات برای تقلب کار کنه! 2 لینک به دیدگاه
behrad-zamani 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ همکارمون تعریف میکرد سالها تو یه روستا معلم بودم یکبار که به بچه ها گفتم بمناسبت روز معلم انشا بنویسین یکیشون اومد خوند: در آن سرمایی که سگ از خانه خود بیرون نمی آمد معلم ما به مدرسه می آید! من بچه ها سگای محل سرمای زمستون 2 لینک به دیدگاه
behrad-zamani 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ هیچ لذتی بالاتر ازین نیست که بری مسافرت وقتی که برگشتی خونه بری دسشویی خونه خودتون عصن دنیا رو انگار بهت میدن لامصب 2 لینک به دیدگاه
behrad-zamani 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ از تفریحات روزانه ام اینه که . . تو اتوبوس یهو از جام بلند میشم ملت که هجوم میارن به سمت صندلی خالی از جیبم موبایلم رو درمیارم دوباره میشینم دکترم رفتم گفته مشکلی نداری 2 لینک به دیدگاه
behrad-zamani 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ یه روز سه تا دیوونه رو می اندازن تو یه اتاق دو تاشون مى رقصن، یکیشون هم میگه: سبز - آبى - قرمز ازش می پرسن چرا این جورى می گى؟ میگه من رقص نورم!:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده