Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 2 خرداد، 2015 اینکه با تایمر قطع میشه!!!مجید که اینجوری نمیخواد خب وقتی تایمر استفاده کرده یعنی تایمر میخواد یه چیزی رو قطع یا وصل کنه دیگه، من که نگفتم این مدارو میخواد واسه اون کار همون مدار اولی که دادم جواب کارشو میده تو این مدار بحث سر اصلاح کردنش بود 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 2 خرداد، 2015 خب وقتی تایمر استفاده کرده یعنی تایمر میخواد یه چیزی رو قطع یا وصل کنه دیگه، من که نگفتم این مدارو میخواد واسه اون کار همون مدار اولی که دادم جواب کارشو میده تو این مدار بحث سر اصلاح کردنش بود اینجوری که فایده نداره... اصلش اینه که با یه استارت روشن و با همون استارت خاموش بشه..... اگه اینجوری میخواست باشه که با یه کنتاکتور و یه تایمر کارشو راه مینداخت دیگه..... 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 2 خرداد، 2015 اینجوری که فایده نداره... اصلش اینه که با یه استارت روشن و با همون استارت خاموش بشه..... اگه اینجوری میخواست باشه که با یه کنتاکتور و یه تایمر کارشو راه مینداخت دیگه..... من فقط مدارشو اصلاح کردم بدون حذف کنتاکتورهاش و تایمر، وگرنه این مداری که گذاشتم اصلا منطقی نیست 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 2 خرداد، 2015 من فقط مدارشو اصلاح کردم بدون حذف کنتاکتورهاش و تایمر، وگرنه این مداری که گذاشتم اصلا منطقی نیست اصلا منطقی و درست نیست اون مدار... همون مدار اولی درسته 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 2 خرداد، 2015 اصلا منطقی و درست نیست اون مدار... همون مدار اولی درسته میدونم ای مهندس اول اینکه اگه قراره کنتاکتور M به کنتاکتور Q که اصلی هست فرمان بده پس خود کنتاکتور Q مگه یه وریه مگه خودش بوبین نداره که مستقیم فرمان بدیم و اینکه اون تایمر نباید فرمان قطع رو بده چون باید فرمان قطع رو خودمون بدیم پس اضافیه 2
مجید بهره مند 43111 مالک ارسال شده در 11 شهریور، 2017 هی یادش بخیر دیگه سن مون رفته ا دستتون درد نکنه همون مدار اولی رو انجام دادم
ارسال های توصیه شده