Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ اینکه با تایمر قطع میشه!!!مجید که اینجوری نمیخواد خب وقتی تایمر استفاده کرده یعنی تایمر میخواد یه چیزی رو قطع یا وصل کنه دیگه، من که نگفتم این مدارو میخواد واسه اون کار همون مدار اولی که دادم جواب کارشو میده تو این مدار بحث سر اصلاح کردنش بود 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ خب وقتی تایمر استفاده کرده یعنی تایمر میخواد یه چیزی رو قطع یا وصل کنه دیگه، من که نگفتم این مدارو میخواد واسه اون کار همون مدار اولی که دادم جواب کارشو میده تو این مدار بحث سر اصلاح کردنش بود اینجوری که فایده نداره... اصلش اینه که با یه استارت روشن و با همون استارت خاموش بشه..... اگه اینجوری میخواست باشه که با یه کنتاکتور و یه تایمر کارشو راه مینداخت دیگه..... 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ اینجوری که فایده نداره... اصلش اینه که با یه استارت روشن و با همون استارت خاموش بشه..... اگه اینجوری میخواست باشه که با یه کنتاکتور و یه تایمر کارشو راه مینداخت دیگه..... من فقط مدارشو اصلاح کردم بدون حذف کنتاکتورهاش و تایمر، وگرنه این مداری که گذاشتم اصلا منطقی نیست 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ من فقط مدارشو اصلاح کردم بدون حذف کنتاکتورهاش و تایمر، وگرنه این مداری که گذاشتم اصلا منطقی نیست اصلا منطقی و درست نیست اون مدار... همون مدار اولی درسته 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ اصلا منطقی و درست نیست اون مدار... همون مدار اولی درسته میدونم ای مهندس اول اینکه اگه قراره کنتاکتور M به کنتاکتور Q که اصلی هست فرمان بده پس خود کنتاکتور Q مگه یه وریه مگه خودش بوبین نداره که مستقیم فرمان بدیم و اینکه اون تایمر نباید فرمان قطع رو بده چون باید فرمان قطع رو خودمون بدیم پس اضافیه 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۶ هی یادش بخیر دیگه سن مون رفته ا دستتون درد نکنه همون مدار اولی رو انجام دادم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده