saba mn 20993 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2015 [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] دو برادر دوقلوی ایتالیایی موفق به گرفتن یک ماهی ۱۲۷ کیلویی در یکی از رودخانههای ایتالیا شدند. به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، «دینو» و «داریو فراری» دو برادر دوقلوی ایتالیایی هستند که در مدت بیش از ۴۰ دقیقه موفق به گرفتن یک ماهی به طول ۲ متر و ۶۷ سانتیمتر و به وزن ۱۲۷ کیلو شدند. این اتفاق در ۱۵ فوریه سال ۲۰۱۵ در «پو» رودخانهای در ایتالیا افتاده است؛ به گفته «دینو» ماهی حدوداً ۳۰ ساله بود و این نوع ماهی میتواند ۵۰ سال عمر کند. منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
sarevan 9753 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 رُدتیل هستش...من کوچیکش روداشتم دراکواریومم ،ماهی خیلی باهوشیه...حیف که هرسه ماهی که بزرگشون کردم یکدفعه مردن... . . . پ ن:جالب بوددیدن نوعی به این بزرگی... 3
afshin18 11175 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 گیاه خوار نیستم ولی برای گوشت شکار هم نمیکنم تفاوت خاصی نداره شکاری باشه یا پرورشی به هر حال گوشتی که خورده میشه موجب مرگ موجودی میشه 2
Lean 56968 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 تفاوت خاصی نداره شکاری باشه یا پرورشی به هر حال گوشتی که خورده میشه موجب مرگ موجودی میشه خیلی فرق داره ، اونی که شکار میشه در معرض انقراضه ولی اونی که پرورش میدن اینطور نیست مسئله مرگ حیوون نیست مسئله تخریب محیط زیست و بهم زدن تعادلشه 4
afshin18 11175 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 خیلی فرق داره ، اونی که شکار میشه در معرض انقراضه ولی اونی که پرورش میدن اینطور نیست مسئله مرگ حیوون نیست مسئله تخریب محیط زیست و بهم زدن تعادلشه اتفاقا حق حیات مهم تر از در معرض انقراض بودنه برای یه ماهی مهم نیست گونه اش در حال انقراض هست یا نیست مهم اینه که زنده بمونه تخریب محیط زیست و تعادل بیشتر در مورد گیاهان مهمه وگرنه فرض کن مثلا نسل ماهی ها منقرض شه چه اتفاقی می افته؟ 3
Lean 56968 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 اتفاقا حق حیات مهم تر از در معرض انقراض بودنه برای یه ماهی مهم نیست گونه اش در حال انقراض هست یا نیست مهم اینه که زنده بمونهتخریب محیط زیست و تعادل بیشتر در مورد گیاهان مهمه وگرنه فرض کن مثلا نسل ماهی ها منقرض شه چه اتفاقی می افته؟ کلا من غلط کردم افشین جان دستشون درد نکنه یه ماهی 30 ساله رو نفله کردن ، بی خیال 2
afshin18 11175 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 کلا من غلط کردم افشین جان دستشون درد نکنه یه ماهی 30 ساله رو نفله کردن ، بی خیال هدف من این بود که گیاه خوار بودن رو ضروری تر نشون بدم خودم رعایتش نکردم پس نمی تونم به ماهی گیری این فرد گیر بدم 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 8 خرداد، 2015 چه سک تمیز و مرتبی میخواد اول بشوره بعد بوخوره آفرین شوخی کردم بله سامیا بعضی وقتها حیوان از ادم پیشیی میگیره البته الان دیگه بیشتر وقتها 4
ارسال های توصیه شده