saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] دو برادر دوقلوی ایتالیایی موفق به گرفتن یک ماهی ۱۲۷ کیلویی در یکی از رودخانههای ایتالیا شدند. به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، «دینو» و «داریو فراری» دو برادر دوقلوی ایتالیایی هستند که در مدت بیش از ۴۰ دقیقه موفق به گرفتن یک ماهی به طول ۲ متر و ۶۷ سانتیمتر و به وزن ۱۲۷ کیلو شدند. این اتفاق در ۱۵ فوریه سال ۲۰۱۵ در «پو» رودخانهای در ایتالیا افتاده است؛ به گفته «دینو» ماهی حدوداً ۳۰ ساله بود و این نوع ماهی میتواند ۵۰ سال عمر کند. منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ خب که چی ، انسان خودخواه و بی شعور 5 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ رُدتیل هستش...من کوچیکش روداشتم دراکواریومم ،ماهی خیلی باهوشیه...حیف که هرسه ماهی که بزرگشون کردم یکدفعه مردن... . . . پ ن:جالب بوددیدن نوعی به این بزرگی... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ خب که چی ، انسان خودخواه و بی شعور تو گیاه خواری؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ تو گیاه خواری؟ گیاه خوار نیستم ولی برای گوشت شکار هم نمیکنم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ گیاه خوار نیستم ولی برای گوشت شکار هم نمیکنم تفاوت خاصی نداره شکاری باشه یا پرورشی به هر حال گوشتی که خورده میشه موجب مرگ موجودی میشه 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ تفاوت خاصی نداره شکاری باشه یا پرورشی به هر حال گوشتی که خورده میشه موجب مرگ موجودی میشه خیلی فرق داره ، اونی که شکار میشه در معرض انقراضه ولی اونی که پرورش میدن اینطور نیست مسئله مرگ حیوون نیست مسئله تخریب محیط زیست و بهم زدن تعادلشه 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ خیلی فرق داره ، اونی که شکار میشه در معرض انقراضه ولی اونی که پرورش میدن اینطور نیست مسئله مرگ حیوون نیست مسئله تخریب محیط زیست و بهم زدن تعادلشه اتفاقا حق حیات مهم تر از در معرض انقراض بودنه برای یه ماهی مهم نیست گونه اش در حال انقراض هست یا نیست مهم اینه که زنده بمونه تخریب محیط زیست و تعادل بیشتر در مورد گیاهان مهمه وگرنه فرض کن مثلا نسل ماهی ها منقرض شه چه اتفاقی می افته؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ اتفاقا حق حیات مهم تر از در معرض انقراض بودنه برای یه ماهی مهم نیست گونه اش در حال انقراض هست یا نیست مهم اینه که زنده بمونهتخریب محیط زیست و تعادل بیشتر در مورد گیاهان مهمه وگرنه فرض کن مثلا نسل ماهی ها منقرض شه چه اتفاقی می افته؟ کلا من غلط کردم افشین جان دستشون درد نکنه یه ماهی 30 ساله رو نفله کردن ، بی خیال 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ کلا من غلط کردم افشین جان دستشون درد نکنه یه ماهی 30 ساله رو نفله کردن ، بی خیال هدف من این بود که گیاه خوار بودن رو ضروری تر نشون بدم خودم رعایتش نکردم پس نمی تونم به ماهی گیری این فرد گیر بدم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ چه سک تمیز و مرتبی میخواد اول بشوره بعد بوخوره آفرین شوخی کردم بله سامیا بعضی وقتها حیوان از ادم پیشیی میگیره البته الان دیگه بیشتر وقتها 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده