masi eng 47,042 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این دو روش ساده در سرخ کردن ماهی شب عید طعم زیادی به ماهی اضافه میکند . مواد لازم: [TABLE=class: zebra, width: 291, align: center] [TR] [TD=class: center]آرد[/TD] [TD=class: center] یک پیمانه[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]پاپریکا و زردچوبه[/TD] [TD=class: center] از هر کدام نصف چایخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center] پودر سیر[/TD] [TD=class: center] نصف قاشق غذاخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center] نمک و فلفل[/TD] [TD=class: center] به میزان لازم[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهیه: بعداز شستن فطعات ماهی انها را با دستمال خشک کنید(pat dry).مواد لازم را با هم ترکیب کرده کناربگذارید. روغن را در ماهیتابه داغ کنید هر فطعه ماهی را در ترکیب ارد زده و در حالی که یک گوشه ان راگرفته اید یکی دو ضربه به ان بزنید تا ارد اضافی بریزد و بلافاصله در روغن قرار دهید،ماهیها را یکباره از قبل اردی نکنید چون حالت خمیری پیدا میکند. به این ترتیب تمام قطعات ماهی را روی حرارت متوسط سرخ کنید. روش دوم : در حدود یک قاشق چایخوری زعفران را در یک قاشق غذاخوری آبجوش حل کرده و به نصف لیوان آبلیمو اضافه کنید و اگر پودر سیر و پاپریکا در دسترس ندارید ماهی را فقط در ترکیب آرد و نمک و فلفل زده و در روغن سرخ کنید و بعد از خارج کردن از ماهیتابه در حالی که هنوز داغ است با قاشق کمی از ترکیب آبلیمو و زعفران را روی آن بدهید ماهی طعم و رنگ دلپذیری پیدا خواهد کرد. منبع : mycookingincanada.blogfa.com نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .