رفتن به مطلب

طرز تهیه خورش به، به روش دیگر


masi eng

ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

مواد لازم : [TABLE=class: zebra, width: 339, align: center]

[TR]

[TD=class: center] گوشت بدون استخوان[/TD]

[TD=class: center] 750 گرم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] به[/TD]

[TD=class: center]1 کیلوگرم [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] پیاز سرخ شده [/TD]

[TD=class: center] 4 قاشق سوپخوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] روغن [/TD]

[TD=class: center] 150 گرم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]شکر (در صورت تمایل)[/TD]

[TD=class: center]2 قاشق سوپخوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]آبلیمو [/TD]

[TD=class: center]نصف فنجان کوچک[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]گوجه فرنگی یا رب[/TD]

[TD=class: center]دو قاشق غذاخوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] زعفران ساییده[/TD]

[TD=class: center]یک قاشق مرباخوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]نمک و فلفل[/TD]

[TD=class: center]به مقدار لازم[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

 

طرز تهیه :

گوشت را قیمه ای خرد می کنیم سپس آن را کوبید و با پیاز سرخ می نماییم. آب به مقدار کافی درون قابلمه ریخته و می گذاریم گوشت بپزد.

 

پوست به را گرفته و به چهار قسمت تقسیم می نماییم تخم به ها را جدا نموده و به شکل سیب زمینی قیمه به را خلالی کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت می ریزیم.

 

در مرحله پایانی طبخ خورش به : شکر - آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش به جا بیافتد. دقت نمایید خورش آنقدر نپزد که به ها له شود و بعد از کشیدن خورش خلال های به فرم و شکل خود را حفظ نماید.خورش را با چلو میل نمایید. منبع : groohashpazi.blogfa.com

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...