masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مواد لازم : [TABLE=class: zebra, width: 339, align: center] [TR] [TD=class: center] گوشت بدون استخوان[/TD] [TD=class: center] 750 گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center] به[/TD] [TD=class: center]1 کیلوگرم [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center] پیاز سرخ شده [/TD] [TD=class: center] 4 قاشق سوپخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center] روغن [/TD] [TD=class: center] 150 گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]شکر (در صورت تمایل)[/TD] [TD=class: center]2 قاشق سوپخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]آبلیمو [/TD] [TD=class: center]نصف فنجان کوچک[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]گوجه فرنگی یا رب[/TD] [TD=class: center]دو قاشق غذاخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center] زعفران ساییده[/TD] [TD=class: center]یک قاشق مرباخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]نمک و فلفل[/TD] [TD=class: center]به مقدار لازم[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهیه : گوشت را قیمه ای خرد می کنیم سپس آن را کوبید و با پیاز سرخ می نماییم. آب به مقدار کافی درون قابلمه ریخته و می گذاریم گوشت بپزد. پوست به را گرفته و به چهار قسمت تقسیم می نماییم تخم به ها را جدا نموده و به شکل سیب زمینی قیمه به را خلالی کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت می ریزیم. در مرحله پایانی طبخ خورش به : شکر - آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش به جا بیافتد. دقت نمایید خورش آنقدر نپزد که به ها له شود و بعد از کشیدن خورش خلال های به فرم و شکل خود را حفظ نماید.خورش را با چلو میل نمایید. منبع : groohashpazi.blogfa.com لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده