رفتن به مطلب

طرز تهیه خورش به، به روش دیگر


masi eng

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

مواد لازم : [TABLE=class: zebra, width: 339, align: center]

[TR]

[TD=class: center] گوشت بدون استخوان[/TD]

[TD=class: center] 750 گرم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] به[/TD]

[TD=class: center]1 کیلوگرم [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] پیاز سرخ شده [/TD]

[TD=class: center] 4 قاشق سوپخوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] روغن [/TD]

[TD=class: center] 150 گرم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]شکر (در صورت تمایل)[/TD]

[TD=class: center]2 قاشق سوپخوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]آبلیمو [/TD]

[TD=class: center]نصف فنجان کوچک[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]گوجه فرنگی یا رب[/TD]

[TD=class: center]دو قاشق غذاخوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] زعفران ساییده[/TD]

[TD=class: center]یک قاشق مرباخوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]نمک و فلفل[/TD]

[TD=class: center]به مقدار لازم[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

 

طرز تهیه :

گوشت را قیمه ای خرد می کنیم سپس آن را کوبید و با پیاز سرخ می نماییم. آب به مقدار کافی درون قابلمه ریخته و می گذاریم گوشت بپزد.

 

پوست به را گرفته و به چهار قسمت تقسیم می نماییم تخم به ها را جدا نموده و به شکل سیب زمینی قیمه به را خلالی کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت می ریزیم.

 

در مرحله پایانی طبخ خورش به : شکر - آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش به جا بیافتد. دقت نمایید خورش آنقدر نپزد که به ها له شود و بعد از کشیدن خورش خلال های به فرم و شکل خود را حفظ نماید.خورش را با چلو میل نمایید. منبع : groohashpazi.blogfa.com

×
×
  • اضافه کردن...