رفتن به مطلب

مربای آلو سیاه


ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

مواد لازم: [TABLE=class: zebra, width: 262, align: center]

[TR]

[TD=class: center] آلو سیاه[/TD]

[TD=class: center]۱ کیلو [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] شکر[/TD]

[TD=class: center] نیم کیلو[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] آب[/TD]

[TD=class: center] ۲ لیوان[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

 

طرز پخت:

آلوهای سفت و خوشگل و ترجیحا دم دار را واسه این مربا استفاده کنید. کمی آب جوش روی آلوها بریزید و بعد آن ها را داخل آب سرد بریزید تا پوست آن راحت جدا شود. اگه دم های آن ها جدا نشود بهتر است .

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

حالا آلوها را داخل ظرف لعابی بریزید و لا به لای آن شکر بپاشید و ۴ یا ۵ ساعت بگذارید بماند تا آب بیندازد.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

آلوها را در بیارید و شکر آب شده را با ۲ لیوان آب بگذارید روی حرارت تا شربت کمی قوام بیاید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

آلوها را بریزید داخل شربت و بگذارید حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد اما له نشود ( زمان پخت، بستگی به سفتی آلوها دارد)

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

کف آن را بگیرید و مربای خوشمزه و خوشگلتان که آماده شد بگذارید خنک شود و داخل ظرف بریزید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

منبع :

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...