رفتن به مطلب

سالاد سیب زمینی مراکشی


ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

سالاد سیب زمینی روشن و معطر با مقدار زیادی از جعفری تازه که این سالاد سیب زمینی از غذاهای اصلی مراکش می باشد.

 

مواد لازم : برای 4 تا 6 نفر [TABLE=class: zebra, width: 307, align: center]

[TR]

[TD=class: center] سیب زمینی پوست کنده شده [/TD]

[TD=class: center]1 کیلو [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] جعفری خرد شده [/TD]

[TD=class: center]سه چهارم پیمانه [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]پیاز قرمز متوسط خرد کرده[/TD]

[TD=class: center] 1 عدد[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]سیر پوست کنده[/TD]

[TD=class: center]1 عدد [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] روغن زیتون [/TD]

[TD=class: center]1 قاشق غذاخوری [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]نمک و فلفل سیاه [/TD]

[TD=class: center]به مقدار لازم[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

 

طرز تهیه :

1 - سیب زمینی ها را در یک ظرف پر از آب ونمک ریخته و سپس روی حرارت متوسط می گذاریم تا حدود 20 دقیقه بماند.

 

2 - جعفری، پیاز قرمز ، سیر و روغن زیتون را در یک کاسه متوسط ریخته و نمک و فلفل سیاه را هم به آن اضافه کرده و در آخر هم سیب زمینی های آماده را روی این ترکیب می ریزیم و آنرا میل می کنیم.

 

منبع : seemorgh.com

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...