رفتن به مطلب

سالاد سیب زمینی مراکشی


masi eng

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

سالاد سیب زمینی روشن و معطر با مقدار زیادی از جعفری تازه که این سالاد سیب زمینی از غذاهای اصلی مراکش می باشد.

 

مواد لازم : برای 4 تا 6 نفر [TABLE=class: zebra, width: 307, align: center]

[TR]

[TD=class: center] سیب زمینی پوست کنده شده [/TD]

[TD=class: center]1 کیلو [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] جعفری خرد شده [/TD]

[TD=class: center]سه چهارم پیمانه [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]پیاز قرمز متوسط خرد کرده[/TD]

[TD=class: center] 1 عدد[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]سیر پوست کنده[/TD]

[TD=class: center]1 عدد [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] روغن زیتون [/TD]

[TD=class: center]1 قاشق غذاخوری [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]نمک و فلفل سیاه [/TD]

[TD=class: center]به مقدار لازم[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

 

طرز تهیه :

1 - سیب زمینی ها را در یک ظرف پر از آب ونمک ریخته و سپس روی حرارت متوسط می گذاریم تا حدود 20 دقیقه بماند.

 

2 - جعفری، پیاز قرمز ، سیر و روغن زیتون را در یک کاسه متوسط ریخته و نمک و فلفل سیاه را هم به آن اضافه کرده و در آخر هم سیب زمینی های آماده را روی این ترکیب می ریزیم و آنرا میل می کنیم.

 

منبع : seemorgh.com

×
×
  • اضافه کردن...