masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سالاد سیب زمینی روشن و معطر با مقدار زیادی از جعفری تازه که این سالاد سیب زمینی از غذاهای اصلی مراکش می باشد. مواد لازم : برای 4 تا 6 نفر [TABLE=class: zebra, width: 307, align: center] [TR] [TD=class: center] سیب زمینی پوست کنده شده [/TD] [TD=class: center]1 کیلو [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center] جعفری خرد شده [/TD] [TD=class: center]سه چهارم پیمانه [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]پیاز قرمز متوسط خرد کرده[/TD] [TD=class: center] 1 عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]سیر پوست کنده[/TD] [TD=class: center]1 عدد [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center] روغن زیتون [/TD] [TD=class: center]1 قاشق غذاخوری [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]نمک و فلفل سیاه [/TD] [TD=class: center]به مقدار لازم[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهیه : 1 - سیب زمینی ها را در یک ظرف پر از آب ونمک ریخته و سپس روی حرارت متوسط می گذاریم تا حدود 20 دقیقه بماند. 2 - جعفری، پیاز قرمز ، سیر و روغن زیتون را در یک کاسه متوسط ریخته و نمک و فلفل سیاه را هم به آن اضافه کرده و در آخر هم سیب زمینی های آماده را روی این ترکیب می ریزیم و آنرا میل می کنیم. منبع : seemorgh.com لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده