رفتن به مطلب

طرز تهیه دسر بیسکویتی دو رنگ


ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

مواد لازم : [TABLE=class: zebra, width: 335, align: center]

[TR]

[TD=class: center]کره[/TD]

[TD=class: center] 150 گرم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] خامه[/TD]

[TD=class: center] 200 گرم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] پنیر خامه ای[/TD]

[TD=class: center] 200 گرم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]بیسکویت ساده و کاکائویی[/TD]

[TD=class: center]30 عدد[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]مارمالاد آلبالو و خلال پسته و بادام برای تزئین[/TD]

[TD=class: center]دو قاشق غذاخوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]پودر شکر[/TD]

[TD=class: center]شش قاشق غذاخوری[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

 

دسر بیسکویتی کره ای :

یک قالب مستطیل به طول 26 سانتی‌متر و به عرض و ارتفاع 6 سانتی‌متر و همزن برقی، دویست گرم خامه پاستوریزه سفت (معادل 7 قاشق غذاخوری سرپر)

دسر بیسکویتی کره ای بیسکویت ساده :

پانزده عدد بیسکویت ساده و پانزده عدد بیسکویت کاکائویی (معادل صد و پنجاه گرم بیسکویت).

دسر بیسکویتی کره ای بادام و پسته و مارمالاد آلبالو :

شش قاشق غذاخوری پودر شکر (معادل 120 گرم). یک قاشق غذاخوری خلال پسته و بادام و دو قاشق غذاخوری مارمالاد آلبالو برای تزئین.

دسر بیسکویتی کره ای دسر بیسکویتی کره ای :

دویست گرم پنیر خامه‌ای (معادل دو بسته صد گرمی پنیر خامه‌ای). صد و پنجاه گرم کره

 

طرز تهیه دسر بیسکویتی دو رنگ :

دویست گرم (7 قاشق غذاخوری) خامه پاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر می‌گذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط می‌کنیم. آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه با درجه تند هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

دویست گرم پنیر خامه‌ای را با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، دو الی سه دقیقه با همزن برقی هم می‌زنیم.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

صد و پنجاه گرم کره را می‌گذاریم نرم شود و بعد آن را اضافه کرده، هم می‌زنیم. سپس خامه فرم گرفته را اضافه کرده با یک قاشق هم می‌زنیم تا مایه کره‌ای دسر آماده شود.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

یک عدد کیسه فریزر را باز کرده، ته یک قالب مستطیل شکل به طول 26 سانتی‌متر قرار می‌دهیم. کمی از مایه کره‌ای را ته قالب ریخته، روی آن را صاف می‌کنیم و بیسکویت‌های ساده و کاکائویی را به دسر کره‌ای آغشته کرده، یکی در میان در قالب قرار می‌دهیم و بقیه دسر کره‌ای را در قالب ریخته تا پر شود. در نهایت پلاستیک را روی دسر برگردانده و آن را برای 5 الی 6 ساعت در فریزر قرار می‌دهیم تا دسر سفت شود.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

دسر بیسکویتی را از فریزر درآورده، بر می گردانیم و پلاستیک روی آن را جدا می‌کنیم. دو قاشق غذاخوری مارمالاد آلبالو روی آن ریخته، با خلال پسته و بادام آن را تزئین می‌کنیم. سپس با یک چاقوی تیز آن را برش می زنیم تا آماده پذیرایی شود.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس کوچک از « دسر بیسکویتی دو رنگ » خواهیم داشت.

 

منبع : tebyan.net

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...