masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ مهمترین و پرمصرف ترین روغن نباتی است که در جهان تولید می شود . این اهمیت به دلیل فراوانی ارزانی و کیفیت خود روغن و محصول پروتئینی با ارزش است که روغن سویا را روغن برتر در بازار جهان کرده است . روغن سویا در محدوده نسبتاً وسیع حرارتی به صورت مایع بوده و ترکیب غیر اشباع آن زیاد است.وجود مقدار نسبتاً زیاد اسید لینولنیک در روغن سویای ویونی ( در حدود 9 درصد ) پایداری این روغن را در مقابل اکسیداسیون کاهش داده است . رنگ روغن مایع ویونی زرد کمرنگ و کاملا شفاف می باشد . مزیت روغن سویای ویونی در اسیدیته پایین به علت شرایط عالی تولید و پراکسید صفر می باشد . پراکسید صفر از ایجاد رادیکال های ازاد و در نتیجه سکته درانسان جلوگیری می کند . همچنین بالا بودن انرژی نرمال از مزیت های دیگر روغن سویای ویونی می باشد . لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ سویا از بهترن منابع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است. سوی بین مشتق شده از سویا که مکمل مواد غذایی است ترکیبی از ۱۹-۲۱٪ از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، ۸-۲۰ درصد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، ۲۰-۲۱٪ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فسفولیپیدها، ۳۳-۳۵ درصد روغن سویا ، ۲-۵ درصد استرول، ۵ درصد کربوهیدرات، ۱ درصد رطوبت و ۵ – ۱۱% سایر فسفاتیدها میباشد. لسیتین موجود در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بویژه برای افزایش حافظه مفید است. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده