Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ سلام خوبینامیدوارم فیوزتون هیچ وقت نپره یهومی رم سرموضوع هرکدام مادرزندگی برقی/الکترونیکی آزمایشات وتجارب جالبی و..داشتیم می خواهیم دراینجابنویسیم تاباهم استفاده کنیم:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ درود باید زرنگ باشی پولی که تو برق خوابیده تو هیچی نیست :ws3: 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ درودباید زرنگ باشی پولی که تو برق خوابیده تو هیچی نیست :ws3: خب یخورده از زرنگ بازیاتو بگو تا یاد بگیریم 5 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ سلام ..میشه تجربه های درآمدیدتونو رو بنویسید ؟؟..کار برق کار تمیزیه..موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ سلام ..میشه تجربه های درآمدیدتونو رو بنویسید ؟؟..کار برق کار تمیزیه..موفق باشید سلام دوست عزیز....خوبی؟ شما هم رشتتون برق؟ 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ خب یخورده از زرنگ بازیاتو بگو تا یاد بگیریم جاش نیست 4 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز....خوبی؟ شما هم رشتتون برق؟ سلامخیر رشته من برق نیست..در اصل کار همسرم یه جورایی هست..از کنجکاوی سئوال پرسیدم!! 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ سلامخیر رشته من برق نیست..در اصل کار همسرم یه جورایی هست..از کنجکاوی سئوال پرسیدم!! سلام ازکنجکاوی یا می خواهی بفهمی درآمدهمسرت چقدره؟ 4 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ سلام ازکنجکاوی یا می خواهی بفهمی درآمدهمسرت چقدره؟ ببخشید..!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ سلامخیر رشته من برق نیست..در اصل کار همسرم یه جورایی هست..از کنجکاوی سئوال پرسیدم!! بحث درآمدش که بستگی به خود آدم داره که چقد توانایی داره و از همه مهمتر اینکه کار باید برخود فرد باشه نه اینکه بر یه شرکتی چیزی کار کنه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده