آریودخت 43941 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2015 یکی و نصفی تاپیک تولد زدن .. تولدتون پیام آوره بهاره... امیدورام وجودتون هم برای عزیزترین هاتون طراوت و نشاط به همراه داشته باشه... شاد باشید و میلادتون مبارک ایشاله روزی بیاد که با باد و طوفان هم نشه تعداد زیاد شمعهای تولدتون رو خاموش کرد. ممنون دوست عزیزم . امیدوارم شما هم همیشه شاد و موفق باشید :wubpink: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:تولدت مبارک آبجی :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: یه دنیا ممنون :flowerysmile: تولدت مبارک فاطمه جونمروز مهندس هم مبارک خانم مهندس گل برات ارزوی موفقیت وخوشبختی وشادی دارم خانم مهندس عزیز صدسال عمر باعزت وشادی برات ارزومندم. ممنون عزیزم ، پاینده باشی :flowerysmile: خدایی همیشه تو ذهنم بود آخه تولد شما کی هستش من بیام کیک وشیرینی بخورم ..والا آخه تولد یه آبجی گل ومهربون وبامعرفت وبامحبت وبامرام وباگذشت وبااخلاق واز همه مهمتر باصفاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هم اومدن داره هم کیک وشیرینش خوردن ..آبجه بااین همه تعریف که کردم که دیگه نیازی به کادو نیست ؟؟؟هست ؟؟؟؟ یه ابجی گل ومهربون وبامعرفت وبامحبت وبامرام وباگذشت وبااخلاق واز همه مهمتر باصفاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا داری اونوقت میخوای کادو رو بپیچونی داداش؟ شما وجودت واسه من هدیه خداست ، زنده باشی داداشم :love070:
آریودخت 43941 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2015 تولدت مبارک عزیزم. :hapydancsmil::w71: مرسی عزیز مهربونم ، ممنون :flowerysmile:
reza.zj 58 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2015 تولد مبارک ابجی... :hapydancsmil:... اینم کادوی من تا بعد... رضا
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2015 سلام تولدتون مبارک:hapydancsmil: امیدوارم توی همه مراحل زندگی موفق باشین
آریودخت 43941 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2015 تولد مبارک ابجی... :hapydancsmil:... اینم کادوی من تا بعد... رضا مرسی داداشی :flowerysmile: سلامتولدتون مبارک:hapydancsmil: امیدوارم توی همه مراحل زندگی موفق باشین ممنون دوماد ، ایشالا شیرینی مراسمتو بخوریم :flowerysmile: تبریک میگم ایشالا همیشه به شادی ممنون بیادم بودی دوست عزیزم :flowerysmile:
saghar... 6666 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 تولدت مبارک عزیزم همیشه موفق باشی و به ارزوهات برسی:happy:
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 تولدت مبارک شرمنده دیر شد برات بهترینارو ارزو دارم
آریودخت 43941 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 تولدت مبارک عزیزمهمیشه موفق باشی و به ارزوهات برسی:happy: مرسی ساغر عزیزم :flowerysmile: تولدت مبارک شرمنده دیر شدبرات بهترینارو ارزو دارم ممنون ناصر جان :flowerysmile:
alimec 23102 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 درووووووود تولدت مبارک فاطمه جان گشتم اینو برات یافتم: اسفندی که باشیمیشی ته تقاری خدااسفندی ها تولدتون مبارک ...
آریودخت 43941 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 درووووووودتولدت مبارک فاطمه جان گشتم اینو برات یافتم: اسفندی که باشیمیشی ته تقاری خدااسفندی ها تولدتون مبارک ... جاااااااااااااااااااااااااااان اصلا به دلم افتاده بود یه سورپرایز تولد دارماااااااااااا ، اومدن داداش علی و تبریک گفتنش سورپرایز فوق العاده ای بود :hapydancsmil: مرسی داداش عزیزممممممممممم ، زنده باشی ، عالی بود و تو ذهنم هک شد. ممنون داداش مهربون :flowerysmile::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2015 تولدتون مبارک همساده عزیز امیدوارم به همه آرزوهای خوبتون برسید:icon_gol:
آریودخت 43941 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2015 تولدت مبارک عزیزم:icon_gol: مرسی قربونت برم . ممنون:flowerysmile: تولدتون مبارک همساده عزیزامیدوارم به همه آرزوهای خوبتون برسید:icon_gol: مرسی ، ممنونم . زنده باشید . :flowerysmile:
Farnoosh Khademi 20024 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2015 من میخواستم تاپیک بزنم فرنوش نامرررررررررررررررررردددددددددددددددددددد حالا اشکال نداره دیگه به من چه من تا 11 صبر کردم ، چون کسی تاپیک نزده بود.خودمممممممممم تاپیکشو زدم.غصه بخور
آریودخت 43941 ارسال شده در 6 خرداد، 2015 به من چه من تا 11 صبر کردم ، چون کسی تاپیک نزده بود.خودمممممممممم تاپیکشو زدم.غصه بخور :ws28::ws28:
ارسال های توصیه شده