رفتن به مطلب

آموزنده سر راهی

ارسال های توصیه شده

امروز توی راه به یه بنده خدا برخورد کردم که معتاد بود و دوره گردی میکرد:hanghead:

بهم گیر داده بود و منم عصبانی گفتم فقط منو پیدا کردی برو مثل آدم کار کن اینقدر انگل نباشید:w000:

گفت اگه میدونستی منم یک زمانی جای تو بودم اینونمیگفتی بهم برخورد گفتم چکاره بودی مثلا؟:w58:

گفت فوق لیسانس مدیریت دارم باورم نشد پیش خودم گفتم چاخان میکنه دیدم یک کتاب دستم گرفت شروع کرد به خوندن اونم کتاب انگلیسی مثل بلبل می خوند و واسم ترجمه میکرد داشتم شاخ در میاوردم:w58:بهش گفتم پس چرا همچین وضعی داری؟ گفت پول داشتنم باعث خیانت بهم شد

گفت عاشق دختری شدم و همه جوره دوستش داشتم به اصرار من باهام ازدواج کرد همه چیز خوب بود تا زمانیکه شرط گذاشت مهریه اشو دادم تمام و کمال

بعد یک مدت خواست توی کار باهام باشه منم قبول کردم بعد یک مدت

حسابم کامل خالی کرد بود و رفته بود وقتی فهمیدم رفته بود خارج کشور کلی طلبکار داشتم خونه ای که داشتم رهن بانک بود

بعدشم یک سکته قلبی داشتم یک نامه واسم گذاشته بود که توش نوشته بود من تو را دوست نداشتم فقط بخاطر پول باهات موندم اما دیگه نتونستم تحمل کنم واسه همین خواستم حقمو ازت بگیرم و برم:4564:

هنوز واسم حضم این موضوع سخته که چرا بخاطر پول یکی دیگه باید بدبخت بشه؟

واقعا زن ها اینقدر پول پرستن؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

عجب!!!!!!!

خیلی چیزا رو میشه با پول خرید حتی ادمهارو البته بعضیها و وجدان رو

ای بابا

ولی خوب هرکی به هرچی فکر میکنه و هدفشه به اون میرسه میتونه خیلی کوچک باشه و میتونه خیلی بزرگ باشه میتونه دل بدست اوردن باشه انم همه رو و میتونه مثل بالایی.....

در عجبم ازین برخی ادمها .....

• Like 4
لینک به دیدگاه
امروز توی راه به یه بنده خدا برخورد کردم که معتاد بود و دوره گردی میکرد:hanghead:

بهم گیر داده بود و منم عصبانی گفتم فقط منو پیدا کردی برو مثل آدم کار کن اینقدر انگل نباشید:w000:

گفت اگه میدونستی منم یک زمانی جای تو بودم اینونمیگفتی بهم برخورد گفتم چکاره بودی مثلا؟:w58:

گفت فوق لیسانس مدیریت دارم باورم نشد پیش خودم گفتم چاخان میکنه دیدم یک کتاب دستم گرفت شروع کرد به خوندن اونم کتاب انگلیسی مثل بلبل می خوند و واسم ترجمه میکرد داشتم شاخ در میاوردم:w58:بهش گفتم پس چرا همچین وضعی داری؟ گفت پول داشتنم باعث خیانت بهم شد

گفت عاشق دختری شدم و همه جوره دوستش داشتم به اصرار من باهام ازدواج کرد همه چیز خوب بود تا زمانیکه شرط گذاشت مهریه اشو دادم تمام و کمال

بعد یک مدت خواست توی کار باهام باشه منم قبول کردم بعد یک مدت

حسابم کامل خالی کرد بود و رفته بود وقتی فهمیدم رفته بود خارج کشور کلی طلبکار داشتم خونه ای که داشتم رهن بانک بود

بعدشم یک سکته قلبی داشتم یک نامه واسم گذاشته بود که توش نوشته بود من تو را دوست نداشتم فقط بخاطر پول باهات موندم اما دیگه نتونستم تحمل کنم واسه همین خواستم حقمو ازت بگیرم و برم:4564:

حدود شش سال پیش منم یک نفر رو میشناختم کارخونه دار بود ، زنش 400 میلیون سهم طرف رو کشیده بود بالا... مرده از عرش به فرش اومده بود...

• Like 4
لینک به دیدگاه

پول پرستی ربطی ب زن یا مرد بودن نداره، بی وجدانی ک جنسیت سرش نمیشه.. چرا ک هستن مردانی ک با فریب زنان یا دخترانی ک از خانواده متمولی هستند هم، پول کلانی ب جیب میزنن

• Like 3
لینک به دیدگاه
پول پرستی ربطی ب زن یا مرد بودن نداره، بی وجدانی ک جنسیت سرش نمیشه.. چرا ک هستن مردانی ک با فریب زنان یا دخترانی ک از خانواده متمولی هستند هم، پول کلانی ب جیب میزنن

بکووب لایکو :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

تعصبی فکر نکنید شاید به جنسیت ربطی نداشته باشه اما دخترا واقعا پول پرست شدن حتی مثل این طرف حاضر هستن بخاطر پول با یکی باشن که حسی بهش ندارن

واسه مردان کم اتفاق می افته که با فریب زنی بخوان پول بجیب بزنن اما دخترا به واسطه موقعیتی که دارن بیشتر پول پرستن

میگن طرف پول داره حالا هرچی مخواد باشه حالا اگه به طرف خیانت نکنن بخاطر پول میمونن یک عمر بدون اینکه احساسی به طرف داشته باشند

توی جلسه خواستگاریشون اولین چیزی که سنجیده میشه پول طرف هست نه میزان علاقه وعشق

از عشق سو استفاده مالی می کنن

• Like 2
لینک به دیدگاه

به هیچ عنوان قصد دفاع از کسی رو ندارم اما شاید انقدر عشق و علاقه ها کم عمق و پوچ و الکی شده که دیگه واسه آدمها قابل اتکا نیست و با داشتنش احساس امنیت نمیکن که به سمت پول میرن و اونو تکیه گاه محکم در نظر میگیرن . شاید یه جورایی هممون مستقیم یا غیر مستقیم حتی خیلی خیلی کوچیک مقصر و گناه کاریم ...

شاید...

• Like 3
لینک به دیدگاه

هیچ مساله ای رو چه بد باشه یا خوب نباید به طور کل در مورد یک گروه یا جمع تعمیم داد ...

این جملات که مردها فلان اند و زنها بهمان و یا مشابه این جملات که مثلا تهرانی ها (مردم فلان شهر) فلان اند همه اشتباه و کوته فکرانه و زاییده تفکر سیاه و سفید بین بودن هست ... سیاه و سفید وجود ندارد ... خاکستری درست است ...

• Like 4
لینک به دیدگاه
هیچ مساله ای رو چه بد باشه یا خوب نباید به طور کل در مورد یک گروه یا جمع تعمیم داد ...

این جملات که مردها فلان اند و زنها بهمان و یا مشابه این جملات که مثلا تهرانی ها (مردم فلان شهر) فلان اند همه اشتباه و کوته فکرانه و زاییده تفکر سیاه و سفید بین بودن هست ... سیاه و سفید وجود ندارد ... خاکستری درست است ...

کسی تعمیم نداد اما بجای شعار دادن بهتر نیست واقعیت نگاه کنیم؟

متاسفانه توی جامعه زیاد شده پول پرستی اما در گروهی بیشتر هست خودتون هم میدونید

لینک به دیدگاه
تعصبی فکر نکنید شاید به جنسیت ربطی نداشته باشه اما دخترا واقعا پول پرست شدن حتی مثل این طرف حاضر هستن بخاطر پول با یکی باشن که حسی بهش ندارن

واسه مردان کم اتفاق می افته که با فریب زنی بخوان پول بجیب بزنن اما دخترا به واسطه موقعیتی که دارن بیشتر پول پرستن

میگن طرف پول داره حالا هرچی مخواد باشه حالا اگه به طرف خیانت نکنن بخاطر پول میمونن یک عمر بدون اینکه احساسی به طرف داشته باشند

توی جلسه خواستگاریشون اولین چیزی که سنجیده میشه پول طرف هست نه میزان علاقه وعشق

از عشق سو استفاده مالی می کنن

نه.. من تعصبی فکر نمیکنم.. هر دوروی سکه رو گفتم

فکر میکنم همینقدر ک دخترا و خانواده هاشون ب پول پسر خواستگار و خانواده اش فکر میکنن، بلعکسش هم وجود داشته باشه.. چون ب عینه دیدم میگم اینو :w16:

یه مدت صفحات حوادث و اجتماعی روزنامه ها، از فریب دختران پولدار توسط مردان و پسران مینوشتن، یه مدت هم بحث این بود ک دختران وزنان با مهریه های سنگینی ازدواج میکردن و بعد از ازدواج مهریه هارو اجرا میذاشتن و طرف مقابلشون از ترس زندان و ابروش هم ک شده بود مهریه رو میداد و بعد هم طلاق.. و این سیکل ازدواج،دریافت مهریه، طلاق ادامه داشت

بله ب گفته شما شاید دخترا بخاطر موقعیتشون بیشتر ب پول طرف مقابلشون فکر کنن.. و منم اینو قبول دارم..

• Like 1
لینک به دیدگاه

اگه الان زنی پول پرست شده واسه اینکه قبل اونها مردانی مانکن پرست شدن.

نامردی هم ربطی به زن بودن و مرد بودن نداره.

• Like 2
لینک به دیدگاه
زنها پول پرست نیستن

اگه الان هم زنی پول پرست شده واسه اینکه قبل اونها مردانی مانکن پرست شدن.

نامردی هم ربطی به زن بودن و مرد بودن نداره.

پول پرستی اگه مهریه های سنگین نیست پس چیه؟

اگه برای کادو به زنی یک سرویس طلا بدی خوشحال میشه اما اگه بجاش یک شاخه گلی بهش بدی خیلی که منطقی باشه به اون اندازه خوشحال نمیشه این پول پرستی نیست پس چیه؟..........

• Like 2
لینک به دیدگاه
پول پرستی اگه مهریه های سنگین نیست پس چیه؟

اگه برای کادو به زنی یک سرویس طلا بدی خوشحال میشه اما اگه بجاش یک شاخه گلی بهش بدی خیلی که منطقی باشه به اون اندازه خوشحال نمیشه این پول پرستی نیست پس چیه؟..........

گفتم که اگه الان پول پرست شدن بخاطر مردانیه که نامردی رو بهشون یاد دادن

همین الان هم خیلی از دخترا هستن که پول پرست نیستن

پسره اول نگاه میکنه که چقدر دختره خوشگله، بعد یه دل نه صد دل عاشق میشه

وقتی دختری به خاطر زیباییش صرفا انتخاب بشه و اخلاق دخیل نباشه نباید انتظار داشت دختره عاشق پول پسر نشه.

تایید نمیکنم که کار درستیه اصلا، زندگی ای که بخاطر پول و به خاطر زیبایی شروع شه هیچوقت عاقبت خوشی نخواهد داشت.

و فاتحه زندگی قبل از شروعش باید خونده بشه

حرف من اینه که فقط یه طرف قضیه دیده نشه و فقط یه گروه متهم نشه.

• Like 2
لینک به دیدگاه

گیریم مردایی هم نامردی یادشون داده باشن این دلیل میشه که در حق یک نفر دیگه هم نامردی کنی چون از اون گروه هست؟

پس اینکه میگن ادب از که آموختی میگه از بی ادبان. معنیش واقعا این میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی بخاطر چیزی به غیر خودطرف خواستن بنظرم بدترین نوع خیانت هست

• Like 2
لینک به دیدگاه

پسره اول نگاه میکنه که چقدر دختره خوشگله، بعد یه دل نه صد دل عاشق میشه

وقتی دختری به خاطر زیباییش صرفا انتخاب بشه و اخلاق دخیل نباشه نباید انتظار داشت دختره عاشق پول پسر نشه.

تایید نمیکنم که کار درستیه اصلا، زندگی ای که بخاطر پول و به خاطر زیبایی شروع شه هیچوقت عاقبت خوشی نخواهد داشت.

و فاتحه زندگی قبل از شروعش باید خونده بشه

حرف من اینه که فقط یه طرف قضیه دیده نشه و فقط یه گروه متهم نشه.

خیلی خیلی سپاس :ws31::ws31:

• Like 2
لینک به دیدگاه
گیریم مردایی هم نامردی یادشون داده باشن این دلیل میشه که در حق یک نفر دیگه هم نامردی کنی چون از اون گروه هست؟

پس اینکه میگن ادب از که آموختی میگه از بی ادبان. معنیش واقعا این میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی بخاطر چیزی به غیر خودطرف خواستن بنظرم بدترین نوع خیانت هست

این واقعیتیه که هست توی هر دو جنس هم هست.

باید نحوه زندگی طرف رو دید.

خیلی از این کارا خالی کردن عقده است فقط.

باید دید چه جوری زندگی کرده که به این مرحله رسیده که بخاطر خودش حاضره دیگران رو بدبخت کنه و اصلا هم براش مهم نباشه.

معمولا دیگه کمتر کسی از بی ادبی دیگران ادب یاد میگیره. خیلیا فقط کینه یاد میگیرن

درضمن شما از جزئیات عشق اون آدم و نحوه عاشق شدنش اطلاعی ندارید پس ممکنه اون هم خیانتی کرده باشه. خیانتی که به گفته خودتون ممکنه بخاطر خود اون دختر دوسش نداشته

• Like 1
لینک به دیدگاه

هستن دخترایی که زیاد هم خوشگل نیسن اما بازم پول پرست هستند

دختری اگه انتخاب بشه صرفا بخاطر زیبایش می تونه همون لحظه اول با یک نه گفتن تمامش کنه نه اینکه چون بخاطر خشگلیش انتخاب شده و اسه رسیدن به پول استفاده کنه

زیبایی هم جزیی از خصوصیاتی هست که متعلق به فرد هست اما پول جز خصوصیات نیست

• Like 2
لینک به دیدگاه
هستن دخترایی که زیاد هم خوشگل نیسن اما بازم پول پرست هستند

دختری اگه انتخاب بشه صرفا بخاطر زیبایش می تونه همون لحظه اول با یک نه گفتن تمامش کنه نه اینکه چون بخاطر خشگلیش انتخاب شده و اسه رسیدن به پول استفاده کنه

زیبایی هم جزیی از خصوصیاتی هست که متعلق به فرد هست اما پول جز خصوصیات نیست

خالی کردن عقده میتونه باشه

خیلی از دخترای زیبایی هم هستن که پول پرست نیستن.

گاهی زیبایی میتونه انسان رو به مسیر بدی بکشونه

• Like 1
لینک به دیدگاه
این واقعیتیه که هست توی هر دو جنس هم هست.

باید نحوه زندگی طرف رو دید.

خیلی از این کارا خالی کردن عقده است فقط.

باید دید چه جوری زندگی کرده که به این مرحله رسیده که بخاطر خودش حاضره دیگران رو بدبخت کنه و اصلا هم براش مهم نباشه.

معمولا دیگه کمتر کسی از بی ادبی دیگران ادب یاد میگیره. خیلیا فقط کینه یاد میگیرن

درضمن شما از جزئیات عشق اون آدم و نحوه عاشق شدنش اطلاعی ندارید پس ممکنه اون هم خیانتی کرده باشه. خیانتی که به گفته خودتون ممکنه بخاطر خود اون دختر دوسش نداشته

واقعا اون آدمی که بخواد واسه عقده و کینه این کارو انجام بده خیلی حقیر (نمیتونم چیزی نگم واقعا ببخشید) وبیشعور باید باشه

فقط یاد گرفتیم توجیح کنیم واقعا شرم آوره

• Like 2
لینک به دیدگاه
واقعا اون آدمی که بخواد واسه عقده و کینه این کارو انجام بده خیلی حقیر (نمیتونم چیزی نگم واقعا ببخشید) وبیشعور باید باشه

فقط یاد گرفتیم توجیح کنیم واقعا شرم آوره

خیلی زننده است و کسی هم همچین چیزیو تایید نمیکنه

کسی توجیه نمیکنه.

فقط اگه مشکلی هست از سمت هر دو هست و نه فقط یه نفر

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...