Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ به نام اهورامزدای پاک درود بر همه دوستان برقی دوستان تو این تاپیک میتونید اگر میز کار برقی دارید چه کار قدرتی انجام میدید چه کار الکترونیکی و هر میزی که به برق مربوط باشه بذارید میزتون هرچی بود بذارید کوچیک یا بهم ریخته مهم نیست خجالت نکشید 13 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ خب اول خودم شروع میکنم یه چن تا عکس داغون از میزم میذارم کوچیکو جمع و جوره البته الان کار نمیکنم وقت نمیکنم میخوام اون یخچال که کنارشه و تو راه پله هم هست رو جابجا کنم یه میز بزرگ بذارم جا باز بشه گوشه راست فن گذاشتم برای هویه کاری و اینا ، بالا هم که ترانس و یه سری مدار که بعدا باید بهش اضاف کنم................. اون فندک زرد رو افکارتون منحرف نشه برای وارنیش یا همون عایق های حرارتی هست که با اون حرارت میدم 11 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ من الان ندارم ولی ایشالا به زودی این کارو میکنم 6 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ یعنی تو اینهمه برقی یه نفر پیدا نشد میز کار داشته باشه ماشالله فعالیت 6 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من میز ندارم بساطم پخشه زمینه :yes: 8 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ میزارم فقط کسی نخندها:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
m.maasumi 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ دوست دارم بزارما اما نمیتونم عکس آپلود کنم مشکل نت دارم وگرنه اصن یه عکسی میذاشتم... 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ باید تمام تاپیک هارو از زیر خاک بکشم بیرون ورژن جدید میز کار البته موقته دارم یجا تر و تمیز مجهز ردیف میکنم فعلا کارم راه میافته با همین 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده