Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 به نام اهورامزدای پاک درود بر همه دوستان برقی دوستان تو این تاپیک میتونید اگر میز کار برقی دارید چه کار قدرتی انجام میدید چه کار الکترونیکی و هر میزی که به برق مربوط باشه بذارید میزتون هرچی بود بذارید کوچیک یا بهم ریخته مهم نیست خجالت نکشید 13
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 خب اول خودم شروع میکنم یه چن تا عکس داغون از میزم میذارم کوچیکو جمع و جوره البته الان کار نمیکنم وقت نمیکنم میخوام اون یخچال که کنارشه و تو راه پله هم هست رو جابجا کنم یه میز بزرگ بذارم جا باز بشه گوشه راست فن گذاشتم برای هویه کاری و اینا ، بالا هم که ترانس و یه سری مدار که بعدا باید بهش اضاف کنم................. اون فندک زرد رو افکارتون منحرف نشه برای وارنیش یا همون عایق های حرارتی هست که با اون حرارت میدم 11
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 یعنی تو اینهمه برقی یه نفر پیدا نشد میز کار داشته باشه ماشالله فعالیت 6
m.maasumi 135 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 دوست دارم بزارما اما نمیتونم عکس آپلود کنم مشکل نت دارم وگرنه اصن یه عکسی میذاشتم... 4
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 10 اسفند، 2016 باید تمام تاپیک هارو از زیر خاک بکشم بیرون ورژن جدید میز کار البته موقته دارم یجا تر و تمیز مجهز ردیف میکنم فعلا کارم راه میافته با همین 1
ارسال های توصیه شده