Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ نقشه gis رشت شامل محدوده شهر، معابر اصلی و رودخانه ها و مراکز بهداشتی و درمانی، ورزشی، نظامی و انتظامی، صنعتی، فرهنگی، گورستان، پمپ بنزین و آتش نشانی رو از فایل پیوست می تونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
ghazaleh ebj 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ ببخشید نقشه اتوکدیش رو موجود ندارید لینک به دیدگاه
donya-70 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ سلام فرمت این فایل چیه ؟ وقتی از حالت زیپ شده خارج میکنیم فایل های داخلش با چه برنامه ای باز میشه؟ ممنون 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ سلام فرمت این فایل چیه ؟ وقتی از حالت زیپ شده خارج میکنیم فایل های داخلش با چه برنامه ای باز میشه؟ ممنون سلام. برنامه ArcGIS نیاز هستش. 1 لینک به دیدگاه
fahime fadaei jazi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۸ با سلام. به گمانم مختصات لایه ایراد دارد من لایه کاربری کل شهر رو دارم روی هم دیگه نمیفته اینکی که شما گذاشتید با اون لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۸ در 13 ساعت قبل، fahime fadaei jazi گفته است : با سلام. به گمانم مختصات لایه ایراد دارد من لایه کاربری کل شهر رو دارم روی هم دیگه نمیفته اینکی که شما گذاشتید با اون سلام. بله این نقشه متأسفانه ژئورفرنس نیست و باید ژئورفرنس بشه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده