*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ در کارگاه های آموزشی دانشگاه محيط زيست ثبت نام کنيد بنابر اعلام امور پژوهش، دانشگاه محيط زيست در نظر دارد در حاشيه برگزاری چهاردهمين نمايشگاه بين المللی محيط زيست پنج کارگاه آموزشی برگزار کند. علاقمندان می توانند جهت حضور در اين کارگاه های آموزشی که مطابق جدول زير برگزار خواهد شد در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ثبت نام کنند. چهاردهمين نمايشگاه بين المللی محيط زيست از روز شنبه 2 اسفندماه به مدت سه روز در محل دائمی نمايشگاه های بين المللی برگزار خواهد شد. گفتنی است دانشگاه محيط زيست علاوه بر مديريت اين کارگاه ها، در برگزاری چند مناظره با موضوعات محيط زيستی همکاری می کند. علاقمندان در خلال برگزاری نمايشگاه می توانند جهت کسب اطلاعات بيشتر به غرفه دانشگاه مراجعه نمايند. برای شرکت کنندگان در اين کارگاه ها گواهی شرکت در دوره صادر خواهد شد. 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ دیر مطلبو خوندم کارگاه اکوتوریسم و توسعه پایدارووووووو میخاااااااااااااااااااااااااااااااااااااام. دوست جون این کارگاه جزوه، کتاب یا سیدی نداره؟ 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1506781]دیر مطلبو خوندم کارگاه اکوتوریسم و توسعه پایدارووووووو میخاااااااااااااااااااااااااااااااااااااام. دوست جون این کارگاه جزوه، کتاب یا سیدی نداره؟ من که نشد شرکت کنم. این کلاسا رو میپرسم اگه شد برات میفرستم . البته من مدرسین این کارگاه رو نمیشناسم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده