*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ خدایی خندم میگیره خنده از سر تمسخر نیست خنده از سر اینه که ذهنیاتی که من تو 14-15 سالگی داشتم الان دارم از تو می شنوم ، بر چه اساسی میگی قرآن تحریف نشده؟ بر اساس خود آیه قرآن ؟ با منطقت چطور جور درمیاد ؟ کتابی بهت معرفی میکنم در همین جمهوری اسلامی چاپ شده تاریخ قرآن دکتر یامیار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بد نیست بخونی من اینو سر فرصت حتما میخونم. اما این چند صفه اولی رو که خوندم ازش، راجبه تحریف نگفته بود. بلکه گفته کسی نمیتونه تغییرش بده. نسخ قدیمی قرآن هست. تفاسیرشون هست. لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ مطمئنی؟ تاریخ طبری خوندی؟حالا تاریخ طبری میگم خیلی زیاده تاریخ سیاسی اسلام جلد اولش از رسول جعفریان؟ واقعه بنی قریظه به گوشت خورده؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ من اینو سر فرصت حتما میخونم.اما این چند صفه اولی رو که خوندم ازش، راجبه تحریف نگفته بود. بلکه گفته کسی نمیتونه تغییرش بده. نسخ قدیمی قرآن هست. تفاسیرشون هست. اشاره کردم این کتاب در جمهوری اسلامی چاپ شده کتابی معرفی کردم که بهانه ای نداشته بای در هیچ قسمتش هم نگفته قرآن تحریف شده بلکه سیر وقایعی که در جمع آوری قرآن اتفاق افتاده شرح داده نتیجه ای که خود انسان میگیره مهمه نه اینکه نویسنده یا وقایع نگار چی گفته لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من همه اینهارو خوندم چیز جدیدی نیست ، و جالبه که کسی که متأخرتر هست کسی رو که نزدیک تر بوده بدون ارائه سندی نفی میکنه و توجهی به سوره های بقره نساء طه چندین آیه که صراحتا امر به کشتن دگراندیشان میکنه نمیکنند ، و جالبتر اینکه این تنها نمونه از اسلام رحمانی نیست بلکه تنها بخش کوچکی هست، فجایع اصلی در حمله به ایران صورت گرفته اما دراین مورد هم ماله کش های اسلامی این وقایع رو به اسلام ربط نمیدن چرا که در زمان عمر صورت گرفته و جالبتر اینکه اینها خودشون رو از عمر که همنشین و همراه پیامبر بوده مسلمونتر و آگاه تر به اسلام تصور میکنند و ادعا میکنند که اگر حکومت به علی میرسید چنین نمیشد در حالی که عمر داماد علی بود و علی مشاور عمر تا جایی که شیعیان به این روایت عمر که گفته لو لا علي لهلک عمر برای حقانیت خودشون استناد میکنند اما به این توجه نمیکنند که همین حرف سندی است بر مشاوره وسیع علی به عمر، از قوانین برده داری هم که میگذریم به اندازه کافی واضح هست پ ن1: بد نیست در خصوص حدود شرعی هم مطالعه ای داشته باشی تا حسابی از این قوانین رحمانی مستفیض بشی پ ن2: اگر قراره یک مسلمون باشی سعی کن با مطالعه به اسلام برسی نه بر اساس شنیده ها و انگاره های ذهنی دوران کودکی ، مهم اینه که اعتقاد یا عدم اعتقاد یک انسان از روی مطالعه دقیق باشه و با کنار هم گذاشتن دیدگاه های موافق و مخالف ببینی منطق کدام یک برات قابل قبولتره. 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ من این کارایی ک گفتی انجام میدم حتما بنظر من تو هم بدون پیش داوری و با دید باز بشین و قران و نهج البلاغه رو بخون. و زندگی بزرگای دین منظورم پیامبر و امامان هستش، بخون. شرایط زمانی رو هم درنظر بگیر و قضاوت کن. شاید اشتباه میکنم اما بنظرم تو بدون تعصب به اسلام نگاه نمیکنی (نمیگم خودم بی تعصب نگاه میکنم و حرف میزنم، ن ولی تو میگی روشنفکری ک بنظرم اینجور نمیاد. حتی بعضی وقتا گفته ها و افکار خودت رو نقض میکنی) لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ من این کارایی ک گفتی انجام میدم حتمابنظر من تو هم بدون پیش داوری و با دید باز بشین و قران و نهج البلاغه رو بخون. و زندگی بزرگای دین منظورم پیامبر و امامان هستش، بخون. شرایط زمانی رو هم درنظر بگیر و قضاوت کن. شاید اشتباه میکنم اما بنظرم تو بدون تعصب به اسلام نگاه نمیکنی (نمیگم خودم بی تعصب نگاه میکنم و حرف میزنم، ن ولی تو میگی روشنفکری ک بنظرم اینجور نمیاد. حتی بعضی وقتا گفته ها و افکار خودت رو نقض میکنی) جهت اطلاع حداقل 6 بار قرآن رو با ترجمه خوندم و یکبار نهج البلاغه و از کتابهای شریعتی و مطهری جعفر شهیدی بگیر تا شجاع الدین شفا و برتراند راسل 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ جهت اطلاع حداقل 6 بار قرآن رو با ترجمه خوندم و یکبار نهج البلاغه و از کتابهای شریعتی و مطهری جعفر شهیدی بگیر تا شجاع الدین شفا و برتراند راسل معلومه اهل مطالعه هستی :) برای مطالعه روی کمکت حساب کردم :)) لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ قران میتونه باعث گمراهی افراد بشه.... إِنَّ اللَّهَ لاَ يَسْتَحْيِي أَن يَضْرِبَ مَثَلًا مَّا بَعُوضَةً فَمَا فَوْقَهَا فَأَمَّا الَّذِينَ آمَنُواْ فَيَعْلَمُونَ أَنَّهُ الْحَقُّ مِن رَّبِّهِمْ وَأَمَّا الَّذِينَ كَفَرُواْ فَيَقُولُونَ مَاذَا أَرَادَ اللَّهُ بِهَذَا مَثَلًا يُضِلُّ بِهِ كَثِيرًا وَيَهْدِي بِهِ كَثِيرًا وَمَا يُضِلُّ بِهِ إِلاَّ الْفَاسِقِينَ (بقره - 26 ) خدا از اينكه به پشه و يا كوچكتر از آن مثل بزند شرم نمىكند مؤمنان چون آن را بشنوند ميدانند كه درست است و از ناحيه پروردگارشان است، ولى كافران گويند خدا از اين مثل چه منظور داشت بسيارى را با آن هدايت و بسيارى را بوسيله آن گمراه مىكند ولى جز گروه بدكاران كسى را بدان گمراه نمىكند . قران یک کتاب درسی نیست که ده بیست بار بخونیم و بعد انتظار داشته باشیم درک درستی از دین پیدا کنیم ، یک دلیل اینکه این همه فرقه های عجیب و غریب مثل داعش و بوکو حرام و... بوجود اومده به این خاطر هست که اونها اومدن گفتن «حسبنا کتاب اللّه» ، یعنی اینکه کتاب خدا ، قران برای سعادت ما کافی هست، حتی همون داعش هیچ بعید نیست که با ایات قران بتونه توجیه بیاره که چرا ادمها رو اتیش میزنن ، چرا ادمها رو به صلیب میکشن ، جهاد نکاح رو ثابت کنن و.... ... در صورتیکه قران بدون رجوع به مفسران اصلیش کتاب ساده ای بیش نیست ، مفسران اصلیش هم ائمه هستن . همونطور که پیامبر اکرم(ص) فرمودند : «...إِنِّی تَارِک فِیکمْ أَمْرَینِ إِنْ أَخَذْتُمْ بِهِمَا لَنْ تَضِلُّوا- کتَابَ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ أَهْلَ بَیتِی عِتْرَتِی أَیهَا النَّاسُ اسْمَعُوا وَ قَدْ بَلَّغْتُ إِنَّکمْ سَتَرِدُونَ عَلَی الْحَوْضَ فَأَسْأَلُکمْ عَمَّا فَعَلْتُمْ فِی الثَّقَلَینِ وَ الثَّقَلَانِ کتَابُ اللَّهِ جَلَّ ذِکرُهُ وَ أَهْلُ بَیتِی...». من در میان شما دو چیز باقی میگذارم که اگر آنها را دستاویز قرا دهید، هرگز گمراه نخواهید شد: کتاب خدا و عترتم که اهل بیتم هستند.ای مردم بشنوید من به شما رساندم که شما در کنار حوض بر من وارد میشوید؛ پس من از شما درباره رفتارتان با این دو یادگار ارزشمند سؤال خواهم کرد، یعنی کتاب خدا و اهل بیتم. صرفا با رجوع به ائمه میشه به قران هم دست پیدا کرد چون ائمه قران ناطق هستند و مفسر قران بطن در بطن . اما با رجوع به قران به تنهایی حتی گاهی امکان گمراه شدن هم هست. حتی اگه پیامبر هم در دوران ما زنده بودند ، از بسیاری از مسلمانان ظاهری امروزه، ابراز برائت میکردند چرا که خود پیامبر گفتند بعد از من مسلمانان 72 فرقه میشن که از این 72 فرقه فقط یک فرقه رستگار میشن و بقیه اهل دوزخ هستند ، پس این یعنی حتی پیامبر هم از بین این همه فرقه اسلامی فقط یکی رو قبول داره . پس رفتار مسلمونها الزاما نماینده اسلام نیست . 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ احتمالا کار خودشونه میخواستند مارو بدنام کنند 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ ازونجایی که ثابت شده ضریب هوشی و مذهب correlation منفی دارند بنابراین برخی با خوندن کتب مذهبی به این نتیجه میرسند که کلش به اندازه یک بیت حافظ ارزش نداره و برخی هم به این باور دارند که آبی زمین رو فراگرفت که تا بالای قله اورست رو پوشوند و یک کشتی که در برابر تایتانیک بیشتر به یک کرجی شبیه بود در حالی که کل حیوانات عالم رو در خودش جای داده بود بر روی این آب شناور بود لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۳ مگه غیر از اینهداعش طالبان حوثی ها بوکو حرام طالبان القاعده النصره حزب الله حماس بازم بگم؟ نه ممنون من کاملا تفهیم شدم عقاید هر کس برای خودش بمونه بهتره چون از ادامه بحثتون با بینام عقاید هر طرف مشخص شده و کسی هم حاضر نیس دست از عقایدش بکشه. هر چند امضاتون چیز دیگه ای میگه! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده