رفتن به مطلب

*********روی کدوم پله ای؟********

ارسال های توصیه شده

هستی باور باید بکنی همین

اگه به خودم بگم موفق که برای بهتر شدن تلاش نمیکنم

موفقیت بی انتهاس

و البته برای هر کسی یه مفهومی داره.یعنی شاید از نظر مادرم من موفق باشم اما از نظر پدرم نباشم.بستگی به دیدگاه ها داره.

از نظر خودم میتونم .فقط باید تلاشمو بیشتر کنم تا به یک موفقیت نسبی برسم:w16::icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
اگه به خودم بگم موفق که برای بهتر شدن تلاش نمیکنم

موفقیت بی انتهاس

و البته برای هر کسی یه مفهومی داره.یعنی شاید از نظر مادرم من موفق باشم اما از نظر پدرم نباشم.بستگی به دیدگاه ها داره.

از نظر خودم میتونم .فقط باید تلاشمو بیشتر کنم تا به یک موفقیت نسبی برسم:w16::icon_gol:

نظمو گفتم این پلکان تموم شد بعدی میاد ولی به موفقیت در هر پلکان اعتقاد پیدا نکنی نمی تونی به پلکانهای بعدی بری سحر جان

در کل موافقم باهات

• Like 5
لینک به دیدگاه
نظمو گفتم این پلکان تموم شد بعدی میاد ولی به موفقیت در هر پلکان اعتقاد پیدا نکنی نمی تونی به پلکانهای بعدی بری سحر جان

در کل موافقم باهات

خب به تونستن اعتقاد دارم.:w16:چون به توانائیهام اعتقاد دارم.شاید برای انجام یه کار خاص بشه گفت تو این کار موفق شدم.اما برای زندگی هیچوقت نمیتونم بگم کاملا موفق شدم.(چون انتظارم از خودم یکم بالاس)

• Like 5
لینک به دیدگاه

والا سر پله امتحان پام سرید با مخ اومدم پایین الان تو پله ی موفق نشدم هستم

البته قبل از اینکه امتحان کنم این عکس رو تو امضای یکی از بچه ها دیدم و بهم روحیه داد :ws3: ولی آخرش له شدم

• Like 5
لینک به دیدگاه

امروز دقیقا روی چندتا پله هستم:

بعضی مسائل بوده ک میگم: موفق شدم

بعضی برنامه هاست ک میگم: موفق میشم.. یعنی باید موفق بشم

بعضی چیزای دیگه هم هست ک میتونم موفق بشم

یه سری برنامه ریزی بلند مدت و فکرهایی هم دارم ک دارم فکر میکنم چطوری میتونم موفق بشم

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...
  • اضافه کردن...