ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2015 پر پله این تموم میشه اونیکی تمومی نداره موفقیت پس اخرین پله رو تموم کردی . میری پله اول سکوی بعدی 7
دختر باران 18625 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2015 هستی باور باید بکنی همین اگه به خودم بگم موفق که برای بهتر شدن تلاش نمیکنم موفقیت بی انتهاس و البته برای هر کسی یه مفهومی داره.یعنی شاید از نظر مادرم من موفق باشم اما از نظر پدرم نباشم.بستگی به دیدگاه ها داره. از نظر خودم میتونم .فقط باید تلاشمو بیشتر کنم تا به یک موفقیت نسبی برسم 5
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2015 اگه به خودم بگم موفق که برای بهتر شدن تلاش نمیکنم موفقیت بی انتهاس و البته برای هر کسی یه مفهومی داره.یعنی شاید از نظر مادرم من موفق باشم اما از نظر پدرم نباشم.بستگی به دیدگاه ها داره. از نظر خودم میتونم .فقط باید تلاشمو بیشتر کنم تا به یک موفقیت نسبی برسم نظمو گفتم این پلکان تموم شد بعدی میاد ولی به موفقیت در هر پلکان اعتقاد پیدا نکنی نمی تونی به پلکانهای بعدی بری سحر جان در کل موافقم باهات 5
دختر باران 18625 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2015 نظمو گفتم این پلکان تموم شد بعدی میاد ولی به موفقیت در هر پلکان اعتقاد پیدا نکنی نمی تونی به پلکانهای بعدی بری سحر جان در کل موافقم باهات خب به تونستن اعتقاد دارم.چون به توانائیهام اعتقاد دارم.شاید برای انجام یه کار خاص بشه گفت تو این کار موفق شدم.اما برای زندگی هیچوقت نمیتونم بگم کاملا موفق شدم.(چون انتظارم از خودم یکم بالاس) 5
afshin18 11175 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2015 والا سر پله امتحان پام سرید با مخ اومدم پایین الان تو پله ی موفق نشدم هستم البته قبل از اینکه امتحان کنم این عکس رو تو امضای یکی از بچه ها دیدم و بهم روحیه داد ولی آخرش له شدم 5
m.sh1992 2210 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2015 امروز دقیقا روی چندتا پله هستم: بعضی مسائل بوده ک میگم: موفق شدم بعضی برنامه هاست ک میگم: موفق میشم.. یعنی باید موفق بشم بعضی چیزای دیگه هم هست ک میتونم موفق بشم یه سری برنامه ریزی بلند مدت و فکرهایی هم دارم ک دارم فکر میکنم چطوری میتونم موفق بشم 5
bahar1993 11 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 ببخشید این سوالو اینجا میپرسم , میشه بگین چطور میشه به کسی پیام خصوصی فرستاد تو این برنامه , هرکاری میکنم نمیتونم
ارسال های توصیه شده