تک ستاره 524 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم: 8 عدد بادنجان قلمي 5 عدد گوجه فرنگي درشت يک دوم ليوان آب غوره يک قاشق غذا خوري نعناي خشک 3 قاشق سوپ خوري پياز رنده شده يک قاشق غذاخوري گل پر 2 ليوان آب انار (در صورت نبودن آب انار، مي توان از 1 تا 2 قاشق غذاخوري رب انار به اضافه ي مقداري شکر استفاده کرد.) طرز تهيه: بادنجان ها را مي توان کبابي کرد و يا در صورت دلخواه آنها را در فر به مدت نيم ساعت قرار داد تا نرم شوند. سپس پوست مي کنيم و خوب ساطوري مي کنيم. در اين زمان مقداري آبجوش روي گوجه فرنگي ها مي ريزيم تا پوست آنها به راحتي کنده شود. سپس گوجه ها را خرد کرده و کنار مي گذاريم. آنگاه بادنجان ساطوري شده را همراه با آب انار و آب غوره مي گذاريم تا آهسته بجوشد و غليظ شود. پس از آن گل پر، نعنا و پياز رنده شده را ريخته و از روي شعله بر مي داريم و با گوجه فرنگي خرد شده مخلوط کرده و در ظرف مي کشيم. سپس با مقداري گردوي خرد شده تزيين مي کنيم. نکات تغذيه اي : بادنجان داراي انرژي کمي است زيرا بيشتر حجم آن را آب تشکيل مي دهد. 92 درصد وزن بادنجان خام را آب تشکيل مي دهد. نصف ليوان بادنجان پخته فقط 14 کالري انرژي و کمتر از 5/0 گرم پروتئين و حدود 3 گرم کربوهيدرات دارد. محتواي مواد مغذي آن کم است و کمتر از 5 درصد نياز روزانه به مواد مغذي را برآورده مي سازد. مقداري فيبر، کلسيم، پتاسيم، اسيد فوليک و ساير ويتامين ها و املاح را داراست، ولي قابل ملاحظه نيستند. به دليل کالري پايين آن ، براي افرادي مي خواهند انرژي دريافتي و وزن خود را کاهش دهند، مناسب است. استفاده از آبغوره و آب انار در اين غذا، آن را خوش طعم و لذيذ کرده و نيز باعث افزايش اشتها مي شود. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده