تک ستاره 524 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ این مستلزم اینه که شما یه سفر هم تشریف بیارید مازندران و از سبزیهایی که اسمشونو میگم بخرید تا اون وقت با خیال راحت بتونید درست کنید. شروع میکنیم.در مورد سبزیها البته من همینطوری تعدادی سبزی گفتم ولی شما هر چقدر می خوایید به نسبت کم و زیاد کنید. جعفری 5 دسته----تره 6دسته-----نعناع1 دسته----- و از سبزیهای شمالی زالنگ 2 دسته----اناریژه2 دسته------اوجی1 دسته----وارنگ بو1 دسته گشنیز 3 دسته و در صورت داشتن برگ سیر یعنی سیر تازه با برگش 3 دسته هم برگ سیر که اگه نبود می تونید یه بوته سیر استفاده کنید.و حتی بسته به ضاعقه میشه دو دسته هم پیاز چه بریزید. و در مورد مواد گوشتیش حدودا 150 تا 200 گرم گوشت گوساله و حدود 250 گرم نخود و لپه که دوستای خوبم همه بسته به میزان علاقتون داره یعنی اگه بخوایید پر گوشت باشه میشه حتی بیشتر گوشت ریخت اگه می خوایید مثلا از نخود استفاده نکنید می تونید از لپه و لوبیای سفید استفاده کنید ولی اصلش با نخوده. و دستور پخت: ابتدا نخود و لپه خیس میدم بعد میپزیم تا خوب مغز پخت شن. گوشت رو جدا بدون نمک ترجیحا میپزیم(دوستان چون این مواد بعد پختن باید تو فریزر نگهداریشن نمک نریزید بهتره.) بعد سبزیهاذزو خوب شسته و یکم خورد میکنیم ومیریزیم توی قابلمه ی گوشتمون که باید کاملا پخته شده باشه و اب نداشته باشه . بعد اینکه سبزیها یکم تفت خورد میزاریم مواد سر د بشن و از چرخ گوشت ردشون میکنیم تا یه مخلوط یک دست داشته باشیم بعد نخود و لپیه پخته شده رو هم چرخ میکنیم و اخر همه ی مواد را قاطی کرده در اندازه های دلخواه فریزریش میکنیم. در داخل فریزر نگهداری میکنیم و در هنگام درست کردن شامی مثل کتلت باید سیب زمینی رو بپزید و پوست بگیرید و این مواد اماده شده ی فریزری رو با تخم مرغ که البته من هیچ وقت نمی فهمم چقدر باید توش تخم مرغ بریزم برای همین همیشه از ارد نخودچی استفاده میکنم تا وا نره. بهتون پیشنهاد میکنم حتما از ارد نخودچی استفاده کنید.در هر صورت مایه ی شامی امادست و در اخر اونو کف دست به شکل دایره در میارید و وسط اونو با انگشت سوراخ میکنید و اونو تو روغن سرخ میکنید. نوش جانتون. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده