ABTIN ARYAMEHR 87 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 سلام*یه سوال در مورد ورد 2013 مثلاً یه خط فارسی با یه فونت مشخص نوشتم حالا میخوام یه حرف یا یه کلمه یا یه جمله با زبان لاتین(انگلیسی) بنویسم همین که زبان به لاتین تغییر میدم میخوام بصورت لاتین بنویسم فونت هم خودبه خود عوض میشه در صورتی که همون فونت قبلی رو لازم دارم چطور میشه اینو درست کرد؟ 2
majid733 1154 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 سلام*یه سوال در مورد ورد 2013 مثلاً یه خط فارسی با یه فونت مشخص نوشتم حالا میخوام یه حرف یا یه کلمه یا یه جمله با زبان لاتین(انگلیسی) بنویسم همین که زبان به لاتین تغییر میدم میخوام بصورت لاتین بنویسم فونت هم خودبه خود عوض میشه در صورتی که همون فونت قبلی رو لازم دارم چطور میشه اینو درست کرد؟ شما او فونتی رو که داری باهاش فارسی تایپ میکنی شاید انگلیسی رو ساپورت نمیکنه.. 1
ABTIN ARYAMEHR 87 مالک ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 شما او فونتی رو که داری باهاش فارسی تایپ میکنی شاید انگلیسی رو ساپورت نمیکنه.. خوب حالا راهکار چیه؟ 1
Lean 56968 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 قبلا با این مشکل برخورد کردم به فونت هم ربطی نداری برای حلش وقتی میخواستم انگلیسی تایپ کنم چپ چین میکردم نهایتا یک پک جدید نصب کردم تا این مشکل حل شد 1
Imaaan 17059 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2015 سلام*یه سوال در مورد ورد 2013 مثلاً یه خط فارسی با یه فونت مشخص نوشتم حالا میخوام یه حرف یا یه کلمه یا یه جمله با زبان لاتین(انگلیسی) بنویسم همین که زبان به لاتین تغییر میدم میخوام بصورت لاتین بنویسم فونت هم خودبه خود عوض میشه در صورتی که همون فونت قبلی رو لازم دارم چطور میشه اینو درست کرد؟ سلام برای انتخاب فونت فارسی و انگلیسی پاراگراف مورد نظر رو انتخاب می کنیم (می تونیم قبل از شروع نوشتن هم اینکار رو انجام بدیم)، بعدش راست کلیک، توی پنجره باز شده فونت و سایز هر کدوم از فونت های فارسی و انگلیسی رو انتخاب می کنیم، خودش تنظیم می کنه، برای نوشته های لاتین از اولی استفاده می کنه، برای نوشته های فارسی هم از فونت دوم:
ارسال های توصیه شده