ABTIN ARYAMEHR 87 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ سلام*یه سوال در مورد ورد 2013 مثلاً یه خط فارسی با یه فونت مشخص نوشتم حالا میخوام یه حرف یا یه کلمه یا یه جمله با زبان لاتین(انگلیسی) بنویسم همین که زبان به لاتین تغییر میدم میخوام بصورت لاتین بنویسم فونت هم خودبه خود عوض میشه در صورتی که همون فونت قبلی رو لازم دارم چطور میشه اینو درست کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ سلام*یه سوال در مورد ورد 2013 مثلاً یه خط فارسی با یه فونت مشخص نوشتم حالا میخوام یه حرف یا یه کلمه یا یه جمله با زبان لاتین(انگلیسی) بنویسم همین که زبان به لاتین تغییر میدم میخوام بصورت لاتین بنویسم فونت هم خودبه خود عوض میشه در صورتی که همون فونت قبلی رو لازم دارم چطور میشه اینو درست کرد؟ شما او فونتی رو که داری باهاش فارسی تایپ میکنی شاید انگلیسی رو ساپورت نمیکنه.. 1 لینک به دیدگاه
ABTIN ARYAMEHR 87 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ شما او فونتی رو که داری باهاش فارسی تایپ میکنی شاید انگلیسی رو ساپورت نمیکنه.. خوب حالا راهکار چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ قبلا با این مشکل برخورد کردم به فونت هم ربطی نداری برای حلش وقتی میخواستم انگلیسی تایپ کنم چپ چین میکردم نهایتا یک پک جدید نصب کردم تا این مشکل حل شد 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ سلام*یه سوال در مورد ورد 2013 مثلاً یه خط فارسی با یه فونت مشخص نوشتم حالا میخوام یه حرف یا یه کلمه یا یه جمله با زبان لاتین(انگلیسی) بنویسم همین که زبان به لاتین تغییر میدم میخوام بصورت لاتین بنویسم فونت هم خودبه خود عوض میشه در صورتی که همون فونت قبلی رو لازم دارم چطور میشه اینو درست کرد؟ سلام برای انتخاب فونت فارسی و انگلیسی پاراگراف مورد نظر رو انتخاب می کنیم (می تونیم قبل از شروع نوشتن هم اینکار رو انجام بدیم)، بعدش راست کلیک، توی پنجره باز شده فونت و سایز هر کدوم از فونت های فارسی و انگلیسی رو انتخاب می کنیم، خودش تنظیم می کنه، برای نوشته های لاتین از اولی استفاده می کنه، برای نوشته های فارسی هم از فونت دوم: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده