Lean 56968 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 تولدت مبارک پری [FLASH=http://chakane.persiangig.com/audio/Mansour_-_pari_Baakh.swf][/FLASH]
m.sh1992 2210 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 ممنونم مریم جوناصلا بهمن تکه نکنه توهم بهمنی هستی ناقلا که انقد تعریف میکنی؟!! تو صندلی داغ که حسابی جزغاله ام کردن ممنونم خیلی لطف کردی.به خاطر دعاهای قشنگت سپاسگزارم وامیدوارم تو هم همیشه شاد وسالم و خوشبخت باشی آره.. بهمنیا تکن.. گلن.. ماهن.. هر چی بگم از خوبیاشون کم گفتم .. من؟؟ بهمنی؟؟ شاید از من ب تو نصیحت: 1 بهمنی هیچ وقت کم نمیاره .. ولی امان از این صداقت بهمنیا خواهش میکنم.. ممنون گلی :icon_gol:
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 اوفففففففففففففففف ببین تفلود کی هست عزیـــــــــزمیییییییییییییی تولدت موبارک پری پریااااااااااااا :hapydancsmil: به همه آرزوهات برسی عزیزمممممممم :happybday::flowerysmile::dancegirl2::626gdau::TAEL_SmileyCente::w42::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:aghosh::w70::cakesmileyf::w31::w155::w71::heartshape2::4uboxsmiley::w330::happy::1cwpe6q6upfmgganbmp:wubpink:
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 پرییییییییییییییییییییییییییی تولدت مبارک ایشالله هرچی میخوای بهش برسی و هرکی
baranobarf 352 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 پری ناز عزیز تولدت مبارک... آرزوم برات شادابی و نشاط همیشگیه و موفقیت های روز افزون.. :626gdau:
pary naz 2414 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 ای پری ای که ناز است و دیگر هیچ تولدت مبالک بادا باد ممنونم. نازی از خودتونه! خیلی لطف کردی. امیدوارم همیشه شاد باشی سوده جان. خوشی هات بادوام
pary naz 2414 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 تولدت مبارک پری ممنونم. امیدوارم همیشه خوشبخت وشاد باشید و از تک تک لحظات زندگیتون لذت ببرید ایام به کام لحظه هاتون پر از ازادی
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 تولدت مبارک.:hapydancsmil::hapydancsmil: امیدوارم همیشه شاااااااااااد و پرانرژی باشی.:icon_gol:
pary naz 2414 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 آره.. بهمنیا تکن.. گلن.. ماهن.. هر چی بگم از خوبیاشون کم گفتم .. من؟؟ بهمنی؟؟ شاید از من ب تو نصیحت: 1 بهمنی هیچ وقت کم نمیاره .. ولی امان از این صداقت بهمنیا خواهش میکنم.. ممنون گلی :icon_gol: بهمنی و کم اوردن؟!!اصن افت داره!! کم نیاوردم هنوزم تو صندلی داغ حریف میطلبم.
pary naz 2414 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 اوفففففففففففففففف ببین تفلود کی هست عزیـــــــــزمیییییییییییییی تولدت موبارک پری پریااااااااااااا :hapydancsmil: به همه آرزوهات برسی عزیزمممممممم :happybday::flowerysmile::dancegirl2::626gdau::TAEL_SmileyCente::w42::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:aghosh::w70::cakesmileyf::w31::w155::w71::heartshape2::4uboxsmiley::w330::happy::1cwpe6q6upfmgganbmp:wubpink: به به ببین کی اینجاست!!! نازی جون ممنونم .خیلی لطف کردی عزیزم چه کیک خوشگل زمستونی خوشمزه ای!!!:shad: ممنونم . امیدوارم همیشه خوش باشی
pary naz 2414 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 پرییییییییییییییییییییییییییی تولدت مبارک ایشالله هرچی میخوای بهش برسی و هرکی ممنون. خیلی خیلی ممنون اقا سهند. مثلا به کی؟!! چه گروه ارکس قشنگی!!اونی که بچه ها رو از اون بالا رهبری میکنید شمایید؟!! امیدوارم همیشه و درهمه ی لحظات درکنار خانواده عزیزتون شاد وسالم زندگی کنید واز تک تک لحظاتتون لذت ببرید زندگیتون به کام. با ارزوی بهترین ها
pary naz 2414 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 زا د ر و ز ت خ ج س ن ه باد!!!!!!!!!!!!!!!! ممنونم. چه گل های قشنگی!!نیازی به گل نبود شما خودتون گلید! لحظاتتون سرشار از امید وعشق ومهربانی :icon_gol::icon_gol::icon_gol:
pary naz 2414 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 تولدتون مبارك ممنونم.خیلی لطف کردی. خوشحالم کردی. امیدوارم رودخانه زندگیت همیشه پرخروش و سرزنده جاری باشد ورکود وایستایی در ان راهی نداشته باشد لحظه هات طلایی تولدت مبارک پری بانو :hapydancsmil: :hapydancsmil: ممنونم از حضورگرمت . انشالله همیشه شاد وخوشحال باشی. :icon_gol::icon_gol: امیدوارم به همه ی اهداف خیر زندگیت برسی و به قله های موفقیت یکی پس از دیگری صعود کنی پری ناز عزیز تولدت مبارک... آرزوم برات شادابی و نشاط همیشگیه و موفقیت های روز افزون..:626gdau: باران جان ممنونم خیلی خوشحال شدم زندگیت پر از شادی و موفقیت. امیدوارم همیشه خوشبخت وسالم باشی عزیزم
pary naz 2414 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 تولدت مبارک.:hapydancsmil::hapydancsmil: امیدوارم همیشه شاااااااااااد و پرانرژی باشی.:icon_gol: فرنوش جان خیلی خیلی خوشحال شدم.ممنونم. همچنین فرنوش عزیز .امیدوارم گل لبخند همیشه برلبانت شکوفا باشه وهمیشه شاد وسرحال باشی. امیدوارم همیشه زندگیت زیبا وپرازهیجان باشه . خوشبخت وموفق و پیروز باشی
pary naz 2414 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 پری ناز ، روز میلادتو بهت تبریگ میگم . :) ممنونم. خیلی لطف کردی انشالله همیشه از انتخاب های زندگیت راضی باشی وهمیشه در دوراهی ها وسه راهی های زندگی بهترین راه رو انتخاب کنی. با ارزوی بهترینها
ارسال های توصیه شده