.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ ای پری ای که ناز است و دیگر هیچ تولدت مبالک بادا باد لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ تولدت مبارک پری [FLASH=http://chakane.persiangig.com/audio/Mansour_-_pari_Baakh.swf][/FLASH] لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ ممنونم مریم جوناصلا بهمن تکه نکنه توهم بهمنی هستی ناقلا که انقد تعریف میکنی؟!! تو صندلی داغ که حسابی جزغاله ام کردن ممنونم خیلی لطف کردی.به خاطر دعاهای قشنگت سپاسگزارم وامیدوارم تو هم همیشه شاد وسالم و خوشبخت باشی آره.. بهمنیا تکن.. گلن.. ماهن.. هر چی بگم از خوبیاشون کم گفتم .. من؟؟ بهمنی؟؟ شاید از من ب تو نصیحت: 1 بهمنی هیچ وقت کم نمیاره .. ولی امان از این صداقت بهمنیا خواهش میکنم.. ممنون گلی :icon_gol: لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ اوفففففففففففففففف ببین تفلود کی هست عزیـــــــــزمیییییییییییییی تولدت موبارک پری پریااااااااااااا :hapydancsmil: به همه آرزوهات برسی عزیزمممممممم :happybday::flowerysmile::dancegirl2::626gdau::TAEL_SmileyCente::w42::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:aghosh::w70::cakesmileyf::w31::w155::w71::heartshape2::4uboxsmiley::w330::happy::1cwpe6q6upfmgganbmp:wubpink: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ پرییییییییییییییییییییییییییی تولدت مبارک ایشالله هرچی میخوای بهش برسی و هرکی لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ ز ا د ر و ز ت خ ج س ن ه باد!!!!!!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ تولدت مبارک پری بانو :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ پری ناز عزیز تولدت مبارک... آرزوم برات شادابی و نشاط همیشگیه و موفقیت های روز افزون.. :626gdau: لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ ای پری ای که ناز است و دیگر هیچ تولدت مبالک بادا باد ممنونم. نازی از خودتونه! خیلی لطف کردی. امیدوارم همیشه شاد باشی سوده جان. خوشی هات بادوام لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ تولدت مبارک پری ممنونم. امیدوارم همیشه خوشبخت وشاد باشید و از تک تک لحظات زندگیتون لذت ببرید ایام به کام لحظه هاتون پر از ازادی لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ تولدت مبارک.:hapydancsmil::hapydancsmil: امیدوارم همیشه شاااااااااااد و پرانرژی باشی.:icon_gol: لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ پری ناز ، روز میلادتو بهت تبریگ میگم . :) لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ آره.. بهمنیا تکن.. گلن.. ماهن.. هر چی بگم از خوبیاشون کم گفتم .. من؟؟ بهمنی؟؟ شاید از من ب تو نصیحت: 1 بهمنی هیچ وقت کم نمیاره .. ولی امان از این صداقت بهمنیا خواهش میکنم.. ممنون گلی :icon_gol: بهمنی و کم اوردن؟!!اصن افت داره!! کم نیاوردم هنوزم تو صندلی داغ حریف میطلبم. لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ اوفففففففففففففففف ببین تفلود کی هست عزیـــــــــزمیییییییییییییی تولدت موبارک پری پریااااااااااااا :hapydancsmil: به همه آرزوهات برسی عزیزمممممممم :happybday::flowerysmile::dancegirl2::626gdau::TAEL_SmileyCente::w42::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:aghosh::w70::cakesmileyf::w31::w155::w71::heartshape2::4uboxsmiley::w330::happy::1cwpe6q6upfmgganbmp:wubpink: به به ببین کی اینجاست!!! نازی جون ممنونم .خیلی لطف کردی عزیزم چه کیک خوشگل زمستونی خوشمزه ای!!!:shad: ممنونم . امیدوارم همیشه خوش باشی لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ پرییییییییییییییییییییییییییی تولدت مبارک ایشالله هرچی میخوای بهش برسی و هرکی ممنون. خیلی خیلی ممنون اقا سهند. مثلا به کی؟!! چه گروه ارکس قشنگی!!اونی که بچه ها رو از اون بالا رهبری میکنید شمایید؟!! امیدوارم همیشه و درهمه ی لحظات درکنار خانواده عزیزتون شاد وسالم زندگی کنید واز تک تک لحظاتتون لذت ببرید زندگیتون به کام. با ارزوی بهترین ها لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ زا د ر و ز ت خ ج س ن ه باد!!!!!!!!!!!!!!!! ممنونم. چه گل های قشنگی!!نیازی به گل نبود شما خودتون گلید! لحظاتتون سرشار از امید وعشق ومهربانی :icon_gol::icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ تولدتون مبارك ممنونم.خیلی لطف کردی. خوشحالم کردی. امیدوارم رودخانه زندگیت همیشه پرخروش و سرزنده جاری باشد ورکود وایستایی در ان راهی نداشته باشد لحظه هات طلایی تولدت مبارک پری بانو :hapydancsmil: :hapydancsmil: ممنونم از حضورگرمت . انشالله همیشه شاد وخوشحال باشی. :icon_gol::icon_gol: امیدوارم به همه ی اهداف خیر زندگیت برسی و به قله های موفقیت یکی پس از دیگری صعود کنی پری ناز عزیز تولدت مبارک... آرزوم برات شادابی و نشاط همیشگیه و موفقیت های روز افزون..:626gdau: باران جان ممنونم خیلی خوشحال شدم زندگیت پر از شادی و موفقیت. امیدوارم همیشه خوشبخت وسالم باشی عزیزم لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ تولدت مبارک.:hapydancsmil::hapydancsmil: امیدوارم همیشه شاااااااااااد و پرانرژی باشی.:icon_gol: فرنوش جان خیلی خیلی خوشحال شدم.ممنونم. همچنین فرنوش عزیز .امیدوارم گل لبخند همیشه برلبانت شکوفا باشه وهمیشه شاد وسرحال باشی. امیدوارم همیشه زندگیت زیبا وپرازهیجان باشه . خوشبخت وموفق و پیروز باشی لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ پری ناز ، روز میلادتو بهت تبریگ میگم . :) ممنونم. خیلی لطف کردی انشالله همیشه از انتخاب های زندگیت راضی باشی وهمیشه در دوراهی ها وسه راهی های زندگی بهترین راه رو انتخاب کنی. با ارزوی بهترینها لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده