pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ اصلا قصد مسخره کردن کسی رو نداریم.فقط میخواهیم یه مسابقه برگزارکنیم که دور هم بخندیم. مسابقه از این قراره که هرفرد باید خودش رو به عنوان پرسوتی ترین کاربر معرفی کنه ولی باید شواهد ومدارک این ادعا رو هم ضمیمه ادعاش کنه برنده کسی میشه که از همه بیشتر سوتی داشته باشه!!! پس بشتابید و سوتی تعریف کنید فقط یادتون باشه زیادی خودتون رو تخریب نکنید اخه گناه دارید.راستی جالب ترین سوتی هم انتخاب میشه. اما اصل قضیه: جایزه برنده ها: نفر اول 120 امتیاز نفردوم 100 امتیاز نفرسوم 80 امتیاز 17 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ دشمن درست کنیم واسه خودمون؟ چه کاریه خو! 7 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ دشمن درست کنیم واسه خودمون؟ چه کاریه خو! موضوع یکم عوض شد 6 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ اول خودم شروع میکنم. بارها شده که پیامی که قراره تو پروف کسی بزارم تو صفحه خودم گذاشتم.یکی از شاهداش هم همین ساغر خودمونه میام بازم تعریف میکنم. 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ اول خودم شروع میکنم.بارها شده که پیامی که قراره تو پروف کسی بزارم تو صفحه خودم گذاشتم.یکی از شاهداش هم همین ساغر خودمونه میام بازم تعریف میکنم. اینقدر این موضوع تکرار شده برام دیگه پاکشون هم نمی کنم 5 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ اینقدر این موضوع تکرار شده برام دیگه پاکشون هم نمی کنم منم شاهدم 5 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ اول خودم شروع میکنم.بارها شده که پیامی که قراره تو پروف کسی بزارم تو صفحه خودم گذاشتم.یکی از شاهداش هم همین ساغر خودمونه اینقدر این موضوع تکرار شده برام دیگه پاکشون هم نمی کنم خب من شاهد هر دوتون هستم 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ منم شاهدم خب من شاهد هر دوتون هستم شاهد نمی خوام حرفم خودش سنده 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ شاهد نمی خوام حرفم خودش سنده حالا که من شاهد هستم 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ حالا که من شاهد هستم لازمت نداریم برو پی کارت 5 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ لازمت نداریم برو پی کارت الان پری بیاد بیرونمون میکنه باشه حرفت یادت باشه هاااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ فعلا که همه هیکلم شده , مجسمه سوتی از کجاش بگم که اگه سوتی صدام کنن فوری میگم : بله من اینجام. کی بود منو صدام کرد ؟ 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ بقیه بیان سوتی ها منو بارها شده اشتباه کلمه ای رو بنویسم بعد سریع ویرایشش کنم تنها چیزی که من زیاد تکرار میکنم پست هامو اشتباهی میفرستم که بقیه منتقل میکنن :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ ممنون از دعوتتون ..برم دفترچه خاطراتمو بخونم ....ایشا...دست پربیاااااااااااااااااااااااام ... 4 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ اینقدر این موضوع تکرار شده برام دیگه پاکشون هم نمی کنم خب بقیه سوتی هات ..... منم شاهدم یه دفعه دیدی شاهد سوتی برای خودت هم از غیب رسید ها!!! خب من شاهد هر دوتون هستم منتظر اعترافات خودت هم هستیم ساغرخانم شاهد نمی خوام حرفم خودش سنده حالا که من شاهد هستم لازمت نداریم برو پی کارت الان پری بیاد بیرونمون میکنهباشه حرفت یادت باشه هاااااااااااا بیرون نمیکنم چون گناه دارید مگر اینکه بخواهید اعتراف نکنید دراین صورت مجبور میشم از در دیگه ای وارد بشم به جای اینکه با هم دعوا کنید مسابقه تون رو بدید 3 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ فعلا که همه هیکلم شده , مجسمه سوتی از کجاش بگم که اگه سوتی صدام کنن فوری میگم : بله من اینجام. کی بود منو صدام کرد ؟ هر جاش رو که دوست داریدخب این یه جا نه تنها سوتی دادن عیب نداره بلکه جایزه هم میدیم:texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ ممنون از دعوتتون ..برم دفترچه خاطراتمو بخونم ....ایشا...دست پربیاااااااااااااااااااااااام ... انشالله تازه اگه اعتراف هم نکنید شکنجه هم میشید برای شیوخ هم استثنا نداریم 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ والا من هر دفعه كه اين تاپيكو ميبينم بجاي پر سوتي ترين ميخونم پرستويي ترين!!! :| 6 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ بقیه بیان سوتی ها منو بارها شده اشتباه کلمه ای رو بنویسم بعد سریع ویرایشش کنم تنها چیزی که من زیاد تکرار میکنم پست هامو اشتباهی میفرستم که بقیه منتقل میکنن :icon_pf (34): اگه سوتی در مکانی غیر از انجمن هم باشه پذیرا هستیم:wubpink: 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ اگه سوتی در مکانی غیر از انجمن هم باشه پذیرا هستیم:wubpink: یه گروه از سوتی های من مربوط به حواس پرتی های مزمن ژنتیکی م هست که همیشه کار دستم میده . در ادامه یکی دو تاشو خواهم نوشت. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده