.Apameh 25173 ارسال شده در 30 فروردین، 2015 ســـــــــــلام:w70: بازم تولد داریــــــــم 12 بهمن تولدِ، یه تولد داداش مهربون یه دوست با معرفت یکی که خودش میدونه چقد خوبه و البته یه سرباز تازه برگشته خلاصه تولد کسی هس که یه دونس فهمیدین کیه؟؟ خودم میگم seyed mehdi hoseyni :hapydancsmil:هــــــــــــورااااااااااااااااا:hapydancsmil: دَمت گرم میتی به دنیا اومدی خودت میدونی که لایق بهترین هایی که امیدوارم زودتر به همه اون بهترین ها برسی امیدوارم شمع عمرت هزاران سال فروزان باشه:hapydancsmil: خب دوستان بفرمایید از خودتون پذیرایی کنید تا صاب تولد بیاد 13
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 30 فروردین، 2015 تبرییییییییییییییکککککککککککککککک :hapydancsmil: بهترین آرزوها رو برات دارم
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 30 فروردین، 2015 بابا باریکلا به تو نانا تولدت مباااااااااااااااااااااااااااارک داش مهدی...خیلی چاکریم
Tamana73 28835 ارسال شده در 30 فروردین، 2015 به به داداش خووووووووب و بی معرفت انجمن....خدمت تموم و خوشحال... آقا تولد مبارک هزار سال زنده باشی.... شاااااد و سلامت باشی مستر سید.:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::626gdau::w31::rose::happy::w330::4uboxsmiley::w70::heartshape2::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w14::w42::hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:happy:
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 30 فروردین، 2015 آ سید مهدی گل و گلاب از اشیره سیدین تولد مبارک پسرم هزار سال با شادی و سرور کنار خانواده جشن تولد بگیری مهدی تولدت مبارک
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 30 فروردین، 2015 تولدتون مبارک امیدوارم به همه آرزوهای خوبتون برسید:icon_gol:
saghar... 6666 ارسال شده در 30 فروردین، 2015 تولدت مبارک اقا مهدی همیشه و در هر کجا که هستی موفق باشی و به تمام ارزوهات برسی:happy:
Tamana73 28835 ارسال شده در 30 فروردین، 2015 اینم نگهدار واسه عروسییییییییییییییت.....:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:
pary naz 2414 ارسال شده در 31 فروردین، 2015 سلام تولدتون مبارک.باارزوی بهترین ها اینم کادو البته به کوچیکیش نگاه نکن(فلفل نبینه چه ریزه بشکن ببین چه تیزه) :icon_gol: انشالله درتمام مراحل زندگی موفق وسالم وشاد باشید.
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2015 تـولدت مبارک. :hapydancsmil::hapydancsmil: ایشالا همیشه سالم و پیروز باشی. :w71:
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2015 ســـــــــــلام:w70: بازم تولد داریــــــــم 12 بهمن تولدِ، یه تولد داداش مهربون یه دوست با معرفت یکی که خودش میدونه چقد خوبه و البته یه سرباز تازه برگشته خلاصه تولد کسی هس که یه دونس فهمیدین کیه؟؟ خودم میگم seyed mehdi hoseyni :hapydancsmil:هــــــــــــورااااااااااااااااا:hapydancsmil: دَمت گرم میتی به دنیا اومدی خودت میدونی که لایق بهترین هایی که امیدوارم زودتر به همه اون بهترین ها برسی امیدوارم شمع عمرت هزاران سال فروزان باشه:hapydancsmil: خب دوستان بفرمایید از خودتون پذیرایی کنید تا صاب تولد بیاد تولدم مبارک آبجی خیلی مخلصم خیلی لطف کردی....دمت گرم خوشحالم کردی....ایشالا عروسیت جبران کنم :icon_gol: :icon_gol: :icon_gol: :icon_gol:
ارسال های توصیه شده