Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ یکی از خوردنی های بسیار محبوب دنیا دارای خاصیت طبیعی است که قادر است حافظه را تقویت و از ابتلاء به آلزایمر جلوگیری کند. کارشناسان دریافتند مصرف روغن ماهی میتواند به تقویت حافظه افراد تنها پس از 6 ماه از مصرف کمک فراوان کند. گفتنی است، مکملهای غنی از امگا 3 باعث پیوند قوی بین سلولهای عصبی مغزی میشوند. بررسیها نشان میدهند، براساس تحقیقات انجام شده بهترین منبع برای امگا 3 ماهی سالمون و انواع ماهیهای روغنی است. کارشناسان اعتقاد دارند، مکملهای غنی از امگا 3 باعث جلوگیری از سرعت و یا حتی پیشرفت بیماری آلزایمر در سالمندان میشود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده