رفتن به مطلب

مسقطی زردآلو


ارسال های توصیه شده

مواد لازم:

 

 

 

  • برگه زردآلو: 225 گرم
  • شکر: 50 گرم
  • مغز بادام : 50 گرم
  • کمپوت فیله پرتقال: 50 گرم
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • شکر: 1 قاشق غذاخوری
  • خامه و پودر دارچین: به دلخواه
  • آب: 45 میلی لیتر

 

 

444900_265.jpg

طرز تهیه:

 

1. ابتدا برگه های زردآلو را به مدت 5 تا 10 دقیقه در مقداری آب خیس کنید تا سنگ ریزه های آن کاملا خارج شود. برگه ها را با چاقوی خیلی تیز، ریز خرد کرده و در قابلمه مناسب با در بسته به مدت 20 دقیقه بپزید.

 

2. در این مرحله شکر را اضافه کنید و مجددا 10 دقیقه دیگر بپزید تا آب آن کاملا گرفته شود.

 

3. حال بادام خرد شده و کمپوت فیله پرتقال را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.

 

4. در یک کاسه کوچک زرده تخم مرغ و شکر را آنقدر بزنید تا ذرات شکر کاملا حل شود و بعد مواد را روی کاغذ روغنی پهن کنید، سپس سطح این مخلوط را به کمک یک چاقو، کاملا صاف کنید و با کمک همان کاغذ مواد را رول کنید و آن را حداقل به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید. این دسر را می توان با خامه و دارچین تزیین کرد.

 

نکته 1: توجه داشته باشید که حتما برگه های طبخ شده غلیظ شود و دیگر آب اضافه نداشته باشد.

 

نکته 2: درصورتی که کمپوت فیله پرتقال در دسترس نبود، می توانید مقداری فیله پرتقال را با شکر بپزید.

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...