سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ کنفرانس معرفی تازههای سخت افزاری و نرمافزاری مایکروسافت چند ساعت پیش به پایان رسید. مایکروسافت با دستان پر به کنفرانس آمده بود و در پیوند با ویندوز ١٠ خبرهای تازه بسیاری برای میهمانان، رسانهها و بیش از یک و نیم میلیارد کاربر سیستم عامل ویندوز در دنیا داشت نسخه پیشنمایش جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در قیاس با آنچه روز اول رونمایی، چند ماه پیش، دیده بودیم تفاوتهای بسیاری کرده بود. اکنون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میتواند مدعی باشد ویندوز بینقص، زیبا و کاملا جدیدی معرفی کرده که تا زمان عرضه نسخه نهایی آن، قبل از پایان سال جاری میلادی، به مراتب بهتر هم خواهد شد. از مرورگر جدید که قابلیتهای تازه و متنوع بسیاری دارد تا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، تغییرات تازه در ویندوز ١٠ آن را با نمونههای قبلی غیر قابل مقایسه ساخته است. اینجا به دو مورد از نکاتی که امروز درباره ویندوز ١٠ در کنفرانس اعلام شد، اشاره خواهیم کرد. نکته نخست که به یکی از قابلیتهای جدید و جذاب ویندوز ١٠ اشاره دارد، همگامسازی این سیستم عامل در تمام دستگاههای مختلف ویندوزی همچون تبلت، گوشی و دسکتاپ است. این البته جز برنامهها و به تعبیری رویاهای قدیمی مایکروسافت است. مایکروسافت سالها در انتظار بود امکان اجرای نرمافزارهای نوشته شده برای سیستم عامل خود را بدون نیاز به تغییر روی ابزاهای مختلف ویندوزی داشته باشد. اکنون این آرزو تحقق یافته و هر اپلیکیشنی که برای ویندوز ١٠ نوشته میشود، قابلیت اجرا روی دسکتاپ، لپتاپ، تبلت و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و البته برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را خواهد داشت. نرمافزارهای ویندوزی هم همچون مایکروسافت آفیس در محیطهای مختلف انعطاف داشته و متناسب با آن محیط اجرا شده و ظرفیت و کارکرد کامل خود را عرضه میکنند. همین قابلیت به لطف برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به کاربر امکان میدهد کار نیمه تمام اخود را در یک دستگاه ویندوزی در دستگاه ویندوزی دیگر بدون وقفه پی بگیرد. این سیستم عامل جدید همچنین نسبت به تغییرات در ورودی ابزارهای جانبی حساس بوده و به آن واکنش نشان میدهد. برای مثال اگر در حین کار ماوس و کیبورد را از لپتاپ یا دسکتاپ خود جدا کنیم، رابط کاربری ویندوز به صورت خودکار به فضای تبلتی میرود و میتوانیم همچون تبلت به کار خود با آن ادامه دهیم. نکته دومی که مایلم به آن بپردازم اعلام خبر بهروز رسانی رایگان ویندوز ٧، ٨ و ٨/١ (دسکتاپ و ویندوز فون) به ویندوز١٠ بود. به این ترتیب کاربران این سه نسخه از ویندوز که بنا بر آمار موجود ٧٥ درصد از کل کاربران سیستم عامل ویندوز را شامل میشوند، قادر خواهند بود بدون پرداخت هیچگونه هزینهای، ویندوز خود را به ویندوز ١٠ ارتقا دهند و به مدت یک سال به صورت مجانی از آن استفاده کنند. البته پس از انقضای مدت یکسال و عادت کردن کاربر به پلتفورم، دستیار صوتی و مرورگر جدید، قاعدتا بیشتر کاربران تمایلی به برگشتن به نسخه پیشین سیستم عامل خود نخواهند داشت و برای استفاده دائمی از ویندوز ١٠، آن را از مایکروسافت خواهند خرید! علاوه بر این مایکروسافت اعلام کرده است که پشتیبانی فنی، امنیتی و سرویس خدمات پس از فروش برای کاربران ویندوز ١٠ مادامالعمر خواهد بود و همچون نمونههای قبلی پس از دوره زمانی خاصی قطع نخواهد شد. تری میرسون از مدیران بخش ویندوز مایکروسافت در پیوند با این تصمیم تازه مایکروسافت که آن را شاید بتوان تقلیدی از کار اپل در بهروز رسانی سیستم عامل OS X دانست، میگوید: «مایکروسافت اینک به ویندوز نه به مثابه یک محصول که به چشم یک سرویس نگاه میکند» برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ من ویندوزم اورجینالم ویستاست یعنی میشه یه ویندوز 7 کرک شده نصب کرد و رایگان به 10 ارتقاش داد ؟ 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ من ویندوزم اورجینالم ویستاست یعنی میشه یه ویندوز 7 کرک شده نصب کرد و رایگان به 10 ارتقاش داد ؟ من سونم اورجیناله، مشکل درایور پیدا نمی کنم؟ البته می تونم دوباره به همون سون برگردونم، بک آپش رو که دست نمی زنم. همون کرک شده 10 هم میاد دیگه 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ من سونم اورجیناله، مشکل درایور پیدا نمی کنم؟ البته می تونم دوباره به همون سون برگردونم، بک آپش رو که دست نمی زنم. همون کرک شده 10 هم میاد دیگه مشکل درایور ؟ نه دیگه معمولا استراتژی ویندوزی های مایکروسافت اینه هر نسخه جدیدی از ویندوز میاد بیرون تمومی درایورهایی که قبلا تو بازار بوده و ویندوز اونا رو پوشش میداده رو ساپورت می کنه یعنی همین که مثلا ویندوز 10 رو نصب می کنی اتوماتیک درایوهای سیستمت رو شناسایی می کنه ............. اما نسخه کرک شده تجربه نشون داده از نظر امنیتی هیچوقت مثل نسخه اورجینال نمیشه من که دیگه کم کم میخوام به لینوکس مهاجرت کنم آخر عمری 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده