Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 21 فروردین، 2015 لایه کاربری نقشه GIS تبریز رو از دو پارت زیر می تونید دانلود کنید تو این نقشه کاربری های یکسان همه با همدیگه merge شدن. دانلود نقشه پارت اول دانلود نقشه پارت دوم 5
pari.v 10304 ارسال شده در 9 خرداد، 2015 salam ramze file chie lotfan پسوورد همه فایل ها : www.noandishaan.com 2
serafina 432 ارسال شده در 17 تیر، 2015 لایه کاربری نقشه GIS تبریز رو از دو پارت زیر می تونید دانلود کنید تو این نقشه کاربری های یکسان همه با همدیگه merge شدن. دانلود نقشه پارت اول دانلود نقشه پارت دوم سلام! شما نقشه کد تبریز رو دارین؟ سمت میدان ساعت رو می خوام:sigh::cry2: 3
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 17 تیر، 2015 :hanghead: سلام! شما نقشه کد تبریز رو دارین؟ سمت میدان ساعت رو می خوام:sigh::cry2: سلام. نه متأسفانه نقشه کدی رو ندارم ولی خب همین GIS رو می تونین تبدیل به کد کنید. البته دیتاها منتقل نمیشه و فقط پارسلای خالی تبدیل میشه 2
serafina 432 ارسال شده در 17 تیر، 2015 سلام. نه متأسفانه نقشه کدی رو ندارم ولی خب همین GIS رو می تونین تبدیل به کد کنید. البته دیتاها منتقل نمیشه و فقط پارسلای خالی تبدیل میشه مرسی، میدونه! فقط gis ندارم . برا همون کد خواسم! بازم مرسی بابت راهنماییتون:icon_gol: 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 18 تیر، 2015 :4564: مرسی، میدونه! فقط gis ندارم . برا همون کد خواسم! بازم مرسی بابت راهنماییتون:icon_gol: محدوده میدون ساعت رو بلد نیستم کجا میشه، وگرنه اون قسمت رو تبدیل به cad میکردم میفرستادم 2
serafina 432 ارسال شده در 21 تیر، 2015 محدوده میدون ساعت رو بلد نیستم کجا میشه، وگرنه اون قسمت رو تبدیل به cad میکردم میفرستادم :ws52: ممنون آقای عارف:icon_gol: ، یه جوری حل کردم مشکلمو:ws3: 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 21 تیر، 2015 ممنون آقای عارف:icon_gol: ، یه جوری حل کردم مشکلمو:ws3: خب خدا رو شکر. حالا اگه نقشه کد گیر آوردین خب واسه ما هم بذارین 2
serafina 432 ارسال شده در 21 تیر، 2015 خب خدا رو شکر. حالا اگه نقشه کد گیر آوردین خب واسه ما هم بذارین :ws3: :w58::ws28: نه! از رو نقشه هوایی یه چیزی درآوردم! داشتم کل تبریز رو ولی متاسفانه نمی دونم کجا گذاشتم:ws3: حتما اگه پیدا کنم میذارم که انشا... همه بتونن استفاده کنن! 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2016 کسی نداره تبدیل شده gis به کد رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه تبدیلش کرد. ولی فیلدهای اطلاعاتیش تبدیل نمیشه دیگه.
ارسال های توصیه شده