Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ سلام به تمام نواندیشان عزیز یک پرسشی دارم ازشمافرض کنیدشمارهبریک مملکت بشین(کشورخودتون )اونوقت مملکت خودتون راچگونه اداره می کنین؟ اسمش راچی میزارید؟ چه کسانی رابرسرکارمی اورید؟ برای جلوگیری ازدزدی ورشوه خواری چه می کنید؟ برای جلوگیری ازفسادچه می کنید؟ برای بالابردن بهره کاری چه می کنید؟ برای رونق اقتصادچه می کنید؟ برای بیماران چه می کنید؟ برای تهی دستان چه می کنید؟ دین؟! و...دیگه کم اوردم خودتون بگیدبقیه را اینهاهمش یک سوال بود! 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ یکی از کارهای شاه عباس بازدید او از مناطق مختلف کشور با لباس مبدل بود . در اینجا شاه عباس با وزیرش در لباس مبدل در بازار اصفهان به شیر فروشی برخورد میکنند . شیر فروش در حال فریاد زدن با صدای بلند میباشد . شاه عباس به شیر فروش اعتراض میکند که اینقدر بلند داد نزن چه خبر ته اینقدر داد میزنی پرده گوشمان را پاره کردی تو که الان مشتری داری بگذار پای بساطت خلوت بشود بعد داد بزن جناب اخوی این قابلمه شیر رو هر طور شده تا آخر شب باید بریزم تو حلق حلق الله والا باید بریزم توی جوی آب اگر شما الباقی اش را میخری من الان لال میشم نه آريالا ما پولمان کجا بود پس بگذار کارمو بکنم آهای شیر داغ آی شیر داغ خیلی ادم تلخی هستی هان پس میخوای برات چهار گاه برقصم آقا جان این چند سکه ای که به این بدبختی در می آرم یک ثلث اش را باید بدم به نوچه های سر داروغه شهر بقیه اش هم باید امورات 8 سر عائله را بدم شما بودی میخندیدی و میرقصیدی چرا باید یک ثلث را بدی به داروغه ای بابا مگه شما اینجا زندگی نمیکنی جناب ما ..... یعنی من و رفیقم از تبریز میاییم دیدم لهجه تون به ترکی میزنه حکما جهت کسب تجارت آمدین بله همینطوره آب انبار خالی میکنیم پیرزن خفه میکنیم پس معلومه اهل حال هستین چه میشه کرد کنار یک گل صد تا خار هم باید باشه دیگه فهمیدیم که تخت گاه صفوی در قیاس با بقیه بلاد ها وجهه دیگری دارد امدیم از نزدیک ببینیم شما بوی گل شندیدین اما نمیدونین که اینجا خر داغ میکنن حالا چه جوری نه چاپی نه چوپی چالاپ چالاپ چلوپی بیشتر شرح مقصود کن ببینیم چه خبره سلطان عالی قاپو که سرش گرم زناشه فرصتی هم بکنه یا نقشه جنگ با این و اون رو میکشه یا حکم قتل و کور کردن اولاد و غیر اولادو میده دیگه چه خبر داره دو قدم اون طرفتر از عالی قاپو سر داروغه و نایبش فرخ خان چه به روز مردم میارن اصفهان که دیوان عدالت داره چرا به اونجا شکایت نمیبرین کشک چی مشک چی و پشم چی اخوی سر داروغه اصفهان داماد شاه است کسی جرات نمیکنه وارد بشه بویی ببره طرف بره زیر دم خرش رو هم ماچ بکنه باز هم از هست و نیست ساقطش میکنه . یک نوبت کلانتر شهر معترض لفت و لیس سر داروغه میشه تا میخوره کتکش میزنن اگر تو جای شاه بودی با اینها چه کار میکردی ؟ مثل اینکه حالت خوش نیست اخوی یه حرفی بگو که بگنجه شاه اگه شاه بود که دور و بری هاش از این غلط ها نمیکردن کجای کاری اخوی حالا شیرتون رو بخورین که سرد نشه ای شیر شیر داغ راستی حرف زدن به عوام الناس نمیخوره نکنه شما... نکنه چی اصلا گور پدر سر داروغه اصفهان هم کرده ای شیر آی شیر داغ قوربون آدم چیز فهم من که از تو خیلی خوشم اومده بر ما مشخص شده که تو در سمت داروغه اصفهان ضلم و جور را در حق مردم از حد گذراندی اگر نبود نسبت دامادی و شفاعت برخی فی الفور دستور میدادیم بر سر دروازه شهر حلقه آویزت کنند تا عبرت دیگر صاحب منصبان شود . فی المجلس تو را از تمام مناصب عزل میکنم بعلاوه مصادره کل اموال و اعلام قطع پیوند تو با دخترم فورا گورت را از اصفهان گم کم که دیگر نمیخواهیم ببینیمت گت و اما شما خسرو میرزا مسموع شدیم در دعوا با سر داروغه باشی خاطی جانب رعایا را گرفتی و از این بابت متحمل ضرب و شتم هم شده ای لذا از این لحظه به مقام سر داروغه اصفهان منصوب میشی و تو مرد شیر فروش معلوم نشد در شیری که چند شب پیش به ما دادی چه بود که شب به صبح به خود پیچیدیم ای کاش این بلا به سر عیسی خان آمده بود گلاب به روتون روی من صد من ذغال به جوونی ام رحم کنین خسرو میرزا از این مورخه به بعد این مرد شیر فروش حق فروش یک پیاله شیر هم ندارد اما حکم میکنیم از این لحظه معاون شما باشد وای به حالت اگر دیگر پشت سرما حرف نامربوط بزنی لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ مثلا بجای کدوم رهبر ؟ مملکت مال خودتون باشه. لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ مملکت مال خودتون باشه. مثلا کدوم مملکت مال خودمون باشه؟ لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ مثلا کدوم مملکت مال خودمون باشه؟ :icon_pf (34):یعنی خودت راجای یک فرمانده تصورکن که طی جنگهای زیادی حکومتی راتشکیل می دهی به رهبری خودت .این به سلیقه وروش خودت چگونه این کشوریاامپراتوری رااداره می کنی! لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ :icon_pf (34):یعنی خودت راجای یک فرمانده تصورکن که طی جنگهای زیادی حکومتی راتشکیل می دهی به رهبری خودت .این به سلیقه وروش خودت چگونه این کشوریاامپراتوری رااداره می کنی! چرا طی جنگهای زیاد؟ نمیشه بشکل ولیعهد باشم بعد پدرم بمیره و من بدون جنگ و خون ریزی به پادشاهی برسم ؟ شرایط تو هر کدومش فرق میکنه. لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ چرا طی جنگهای زیاد؟ نمیشه بشکل ولیعهد باشم بعد پدرم بمیره و من بدون جنگ و خون ریزی به پادشاهی برسم ؟ شرایط تو هر کدومش فرق میکنه. بابامنوکشتی یک دقیقه فکرکن :w127: اینوشنیدی میگن توبدم بمیروبدم.... لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ بابامنوکشتی یک دقیقه فکرکن :w127:اینوشنیدی میگن توبدم بمیروبدم.... نه تنها نشنیدم , حتی نتونستم تلفظشم بکنم . تو بدم، بمیر و بدم پسری را به آهنگری بردند تا شاگردی کند، استاد گفت : «دم آهنگری را بدم !» شاگرد مدتی ایستاده، دم را دید، خسته شد؛ گفت : «استاد اجازه میدی بنشینم و بدمم ؟» استاد گفت : «بنشین» باز مدتی دمید و خسته شد، گفت : «استاد ! اجازه میدی دراز بکشم و بدمم !» گفت : «دراز بکش و بدم»؛ بعد از مدتی باز خسته شد؛ گفت : «استاد اجازه میدی بخوابم و بدمم ؟» استاد گفت: «تو بدم، بمیر و بدم» لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ نه تنها نشنیدم , حتی نتونستم تلفظشم بکنم . تو بدم، بمیر و بدم پسری را به آهنگری بردند تا شاگردی کند، استاد گفت : «دم آهنگری را بدم !» شاگرد مدتی ایستاده، دم را دید، خسته شد؛ گفت : «استاد اجازه میدی بنشینم و بدمم ؟» استاد گفت : «بنشین» باز مدتی دمید و خسته شد، گفت : «استاد ! اجازه میدی دراز بکشم و بدمم !» گفت : «دراز بکش و بدم»؛ بعد از مدتی باز خسته شد؛ گفت : «استاد اجازه میدی بخوابم و بدمم ؟» استاد گفت: «تو بدم، بمیر و بدم» اصلابه دردرهبری نمی خوری. اخراج:icon_pf (10)::icon_pf (10): لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ اصلابه دردرهبری نمی خوری.اخراج:icon_pf (10)::icon_pf (10): این یکی رو خوب اومدی . ولی به درد رعیتی میخورم که هر کی از راه رسید بر گرده ام سوار بشه. لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ من اگر رهبر بودم می زدمش به مسخره بازی اول یه سبیل خفن می ذاشتم قبل از هر چیزی مواد مخدر رو آزاد می کردم ملت معتاد و زجر کشیده حال کنن(شاید برا خودمون هم لازم شد اخه تریاک و سبیل به هم می آن) یه مشت آدم جمع می کردم سر مخالفام رو کنن زیر آب اصلا غلط می کنن مخالفن با دستای خودم خفه شون می کنم هر چند مدت با ارتش یه استان حمله می کردم به یه استان دیگه از کشورم و کشت وکشتار راه می انداختم آخر سر هم به بعضی روستا ها حمله ی هوایی می کردم بعد از اون یک روز حجاب در سال می ذاشتم تو اون روز مرد و زن باید با چادر می اومدن بیرون بعد فرداش روز لختی میشد و حداکثر لباسی که باید فرد می پوشید لباس زیر بود تعطیلات تابستون رو حذف می کردم کلاسا میشد دو تا 5 ماه یک ماه تعطیلی بینشون(یه کار مفید هم کنیم در آیندگان که یه عده اومدن بیشتر از ما گند زدن لقب کبیر بهمون بدن افشین شاه کبیر:gnugghender:) در آخر سر هم با ثروتی هنگفت در می رفتم لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ من اگر رهبر بودم می زدمش به مسخره بازیاول یه سبیل خفن می ذاشتم قبل از هر چیزی مواد مخدر رو آزاد می کردم ملت معتاد و زجر کشیده حال کنن(شاید برا خودمون هم لازم شد اخه تریاک و سبیل به هم می آن) یه مشت آدم جمع می کردم سر مخالفام رو کنن زیر آب اصلا غلط می کنن مخالفن با دستای خودم خفه شون می کنم هر چند مدت با ارتش یه استان حمله می کردم به یه استان دیگه از کشورم و کشت وکشتار راه می انداختم آخر سر هم به بعضی روستا ها حمله ی هوایی می کردم بعد از اون یک روز حجاب در سال می ذاشتم تو اون روز مرد و زن باید با چادر می اومدن بیرون بعد فرداش روز لختی میشد و حداکثر لباسی که باید فرد می پوشید لباس زیر بود تعطیلات تابستون رو حذف می کردم کلاسا میشد دو تا 5 ماه یک ماه تعطیلی بینشون(یه کار مفید هم کنیم در آیندگان که یه عده اومدن بیشتر از ما گند زدن لقب کبیر بهمون بدن افشین شاه کبیر:gnugghender:) در آخر سر هم با ثروتی هنگفت در می رفتم تو بهتر حتی به رهبر شدن فکر هم نکنی :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ تو بهتر حتی به رهبر شدن فکر هم نکنی:vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: می شم تو رو هم می ذارم فرمانده یه قسمتی از ارتش لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ می شمتو رو هم می ذارم فرمانده یه قسمتی از ارتش خدایا بلا به دور:icon_pf (34): من ترجیح میدم از کشور فرار کنم و یه جا پناهنده شم تا اینکه بخوام فرمانده کشور تو بشم لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ از مردم کشورم عذرخواهی می کردم ، کناره گیری میکردم میرفتم یه گوشه و از تمام گناهانم استغفار میکردم لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ از مردم کشورم عذرخواهی می کردم ، کناره گیری میکردم میرفتم یه گوشه و از تمام گناهانم استغفار میکردم رهبری که اشتباه میکنه اونم نه یکی دوتا رهبر نیست و رهبری که اشتباه میکنه ولی فکر میکنه اشتباه نکرده هیچی نیست و مردمی که اشتباه رهبر رو میبینن و نمی گن دیگه..... با عذر خواهیت چیزی درست نمی شه سعی کن اشتباه نکنی در هر صورت لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ به حرفای نوریزاد گوش میدادم. :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده