helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ نوشته که مربوط به چه خطی میشه، ابعاد دو طرف مساوی بهم نمی خوره، مثلا می تونه طرف اول یه درایه آدرس دهی شده باشه، طرف دوم ماتریس یا بردار باشه که خب ابعادشون به هم نمی خوره. بازم اررور!!نمیدونم دیگه چیکار کنم:sad0: Error using .* Matrix dimensions must agree. Error in pssoo (line 164) BestCost(it)=GlobalBest.Cost.*(eye(200,1)); لینک به دیدگاه
ehsan_faal 561 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ این کد نویسیه شما مثله این میمونه که بخواین برای یه دکمه یه کت و شلوار بدوزی! شما خط به خط ارور میگیرین از کدتون.بهتر نیست یکبار با دقت از دوباره کد رو بنویسید؟ لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ سلام ببخشید این کد چرا اررور میده؟ if (landa*d)>0 , (landa*d) socinitial=(1-(landa.*d)./dr1)*100; %initial soc elseif (landa*d)>=0.8*dr1; socinitial=0.2; end اررورش اینه: >> cost2 Error using * Inner matrix dimensions must agree. Error in cost2 (line 23) if (landa*d)>0 , (landa*d) 2 لینک به دیدگاه
ehsan_faal 561 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ منظورتون از ویرگول چیه دقیقا؟ توی عملگرهای منطقی همچین اپراتوری نداره! 2 لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ منظورم "و" هستش البته & گذاشتمم اررور داد،میشه راهنمایی بفرمایید؟ 1 لینک به دیدگاه
ehsan_faal 561 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ برای استفاده از and باید از & یا در مواردی که خروجی شرطها اسکالر باشن از && استفاده کنین.اگه لطف کنین و اروری رو که در حالت استفاده از & میگیرید بذارید شاید بهتر بتونم کمک کنم. 2 لینک به دیدگاه
ehsan_faal 561 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ نوع متغیرهایی که توی شرط هاتون استفاده کردین چین؟ منظورم اینه که اسکالرن دیگه؟ 2 لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ نوع متغیرهایی که توی شرط هاتون استفاده کردین چین؟ منظورم اینه که اسکالرن دیگه؟ نمیدونم برنامم چرا اینطوری شده تا دیشب اررور نمیداد سیوشم کرده بودم امشب همش اررور میده!!!:icon_pf (34): & گذاشتم از خط بعدی اررور داد ولی همچنان نارنجیه!برنامم اینه: function hel = cost2( kd,Id,Dd ) %UNTITLED3 Summary of this function goes here % Detailed explanation goes here global NFE; if isempty(NFE) NFE=0; end NFE=NFE+1; % daily travel distance beta1=0.1; beta2=0.2; alfa=10; t=linspace(0,24); a=readfis('gu1'); %Read a fuzzy inference system from a gu1 x=normrnd(9.97,2.2,100,1); %depend on arrival time y=normrnd(17.01,3.2,100,1); %depond on departure time d=evalfis([x y],a); %daily travel distance aer=[30,40,60]; %DIFFERENT AERS dr1=aer(randi([1,3],1)); landa=d./100; %percentage of mileage driven in all electrical... % mode if (landa.*d)>0 & (landa.*d) socinitial=(1-(landa.*d)./dr1)*100 %initial soc elseif (landa.*d)>=0.8.*dr1; socinitial=0.2 end %BATTERY CAPACITY FOR DIFFERENT TYPES OF PHEV (kWh) e=eye(100,1); h1=[7.8,9,11.4,13.8]; p1=h1(randi([1,4],1,1)); h2=[10.4,12,15.2,18.4]; p2=h2(randi([1,4],1,1)); h3=[15.6,18,22.8,27.6]; p3=h3(randi([1,4],1,1)); p=[p1 p2 p3]; eta=0.85+(0.9-0.85)*rand(1,100); % the charging efficiency factor c=p(randi(3,1,100)); %BATTERY CAPACITY c=diag©; ereq=(((e-socinitial))'.*c)./eta; %The energy required to fulfill the battery %Smart Pricing Policy psys=ereq/t; %load demand of the system at time slot , pavg=ereq/24; %the average load demand of the system rt=beta1+(beta2*(alfa.^((psys-pavg)./pavg))); % disp(rt); % kd1=eye(1,100); k=[-1,0,1]; kd=k(randi([1,3],1,100 )); %charging strategy Prate=1.8+(3.6-1.8)*rand(1,100); %the rated charging power of the dth PHEV s=0; for d=1:24 PEV=s+(kd.*Prate(d)); %total charging power of PHEVs end m=0; for t=1:24 coschg=m+PEV(t).*rt; %charging cost end % disp(coschg) %Battery Degradation Cost ee=eye(1,100); cl=240.*ee; lc=5000; % etadis=0.8; cb=300; % Edis=300; DOD=0.8; h1=[7.8,9,11.4,13.8,10.4,12,15.2,18.4,15.6,18,22.8,27.6]; Eb=h1(randi([1,12],1,100)); % kd1=eye(1,100); k=[-1,0,1]; kd=k(randi([1,3],1,100 )); Prate=1.8+(3.6-1.8)*rand(1,100); Dd=zeros(1,100); %discharging state of PHEVs Dd(kd==-1)=1; Edis=0; for d=1:100 for t=1:24 Edis=Edis+Dd(t).*Prate(d); %discharge energy by PHEVs. end end costbat=(((cb.*Eb)+cl)./((lc*DOD).*Eb))*Edis; %Battery Degradation Cost reg=4928; %regulation service price at time slot % kd1=eye(1,100); k=[-1,0,1]; kd=k(randi([1,3],1,100 )); %charging strategy Prate=1.8+(3.6-1.8)*rand(1,100); %the rated charging power of the dth PHEV Id=zeros(1,100); %idle state of PHEVs Id(kd==0)=1; pr=Id.*Prate; PReg=sum(pr); %the frequency regulation capacity of the system Earnreg=0; for t=1:24 Earnreg=Earnreg+(PReg.*reg); %revenue earned by regulation service end %Earnreg1=Earnreg.*eye(1,100); hel=coschg+costbat-Earnreg الان خط 41 اررور میده که نمیدونم دلیلش چیه؟شما میتونید راهنماییم کنید؟ 1 لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ اررورش اینه: Undefined function or variable "socinitial". Error in cost2 (line 41) ereq=(((e-socinitial))'*c)./eta; %The energy required to fulfill the battery 1 لینک به دیدگاه
ehsan_faal 561 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ خب ممکنه لاندا* D کوچکتر از صفر دربیاد و اصلا socinitial مقدار دهی نشه 2 لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ دوستان میشه علت این اررور رو توضیح بدید خواهشا؟؟؟؟: Warning: System is inconsistent. Solution does not exist. 1 لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ خب ممکنه لاندا* D کوچکتر از صفر دربیاد و اصلا socinitial مقدار دهی نشه من syms socinitial به برنامه اضافه کردم که socinitial رو تعریفم کرده باشمولی بازم ارور داد:Warning: System is inconsistent. Solution does not exist. 1 لینک به دیدگاه
ehsan_faal 561 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ داخل بدنه تابعتون تعریفش کردین؟چرا من نمیبینمش؟؟ 2 لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ الان اضافه کردم ولی بازم اررور میده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ارورش اینه: Warning: System is inconsistent. Solution does not exist. 1 لینک به دیدگاه
ehsan_faal 561 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ الان دیگه ارور مربوط به کد نویسی ندارین و این اخطاری که گرفتین میتونه مثلا ناشی از شرایط خاص دیتاهاتون باشه .راستش من در این مورد نمیتونم نظری بدم.شرمنده 2 لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ الان دیگه ارور مربوط به کد نویسی ندارین و این اخطاری که گرفتین میتونه مثلا ناشی از شرایط خاص دیتاهاتون باشه .راستش من در این مورد نمیتونم نظری بدم.شرمنده ممنون از راهنماییتون،لطف کردین 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ الان اضافه کردم ولی بازم اررور میده: ارورش اینه: Warning: System is inconsistent. Solution does not exist. سلام البته ارور که نیست، این وارنینگ رو کدوم خطش میده؟ 1 لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ سلامالبته ارور که نیست، این وارنینگ رو کدوم خطش میده؟ سلام اقا ایمان این خطو که اضافه کردم:syms socinitial ی سوال مهندس:دیشب برنامه اررور نمیداد ولی امروز که ران کردم اررورا پیدا شدن دلیلش چیه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ سلام اقا ایماناین خطو که اضافه کردم:syms socinitial ی سوال مهندس:دیشب برنامه اررور نمیداد ولی امروز که ران کردم اررورا پیدا شدن دلیلش چیه؟؟؟ خب یه چیزی حتما تغییر کرده، که ارور میده. مثل اینکه وقتی بردار توی مخرج باشه متلب، با روش کمترین مربعات حل می کنه سیستم رو، اگه متغیرها از نوع سمبولیک باشن این وارنیگ رو میده، این لینک رو ببین هلن خانوم، کامنت آخر: [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 1 لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ خب یه چیزی حتما تغییر کرده، که ارور میده. مثل اینکه وقتی بردار توی مخرج باشه متلب، با روش کمترین مربعات حل می کنه سیستم رو، اگه متغیرها از نوع سمبولیک باشن این وارنیگ رو میده، این لینک رو ببین هلن خانوم، کامنت آخر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اخه من هیچ چیزی رو تغییر ندادم که،فقط سیوش کردم ،نمیدونم الان مشکلش چیه.... شما نمیدونید چه تغییری باید اعمال کنم؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده