en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ آمار صندوق های صدقات شهر تهران طبق آمار کمیته امداد امام خمینی بالای 500000 عدد می باشد که خود رییس کمیته امداد گفته رقم واقعی ایش بیشتر از اینه. حالا ما حساب می کنیم: مثلا 100 هزار تاشون نیستند یا غیر فعالند یا هر چی... !! فقط 400 هزار تا داریم . حساب کنید یک صندوق هر روز 100 نفر به اندازه 100 تومان صدقه می ندازند حالا بماند یکی طلا میندازه یا یکی یه تراول 50 تومنی میندازه .... یعنی می شود: 100*100=10000 تومان در روز برای هر صندوق برای کل صندوق ها داریم: آمار صندوق های صدقات شهر تهران طبق آمار کمیته امداد امام خمینی بالای 500000 عدد می باشد که خود رییس کمیته امداد گفته رقم واقعی ایش بیشتر از اینه. حالا ما حساب می کنیم: مثلا 100 هزار تاشون نیستند یا غیر فعالند یا هر چی... !! فقط 400 هزار تا داریم . حساب کنید یک صندوق هر روز 100 نفر به اندازه 100 تومان صدقه می ندازند حالا بماند یکی طلا میندازه یا یکی یه تراول 50 تومنی میندازه .... یعنی می شود: 100*100=10000 تومان در روز برای هر صندوق برای کل صندوق ها داریم: 4000000000=10000*400000 یعنی 4 میلیارد تومان در روز . پس اگر کل ماه رو 30 روز فرض بگیریم و دوباره فرض کنیم 5 روز از ماه هم هیچ کس صدقه نمیندازه!! و شهر کلا تعطیله میشه: 100000000000=25*4000000000 یعنی 100 میلیارد تومان هر ماه از صندوق صدقات پول جمع میشه. یعنی هر سال : یک هزار و دویست میلیارد تومان حالا شما حساب کنید ببینید چقدر نیازمند داریم در تهران و رقم ها رو مقایسه کنید با این پول میشه همه مستمندان تهران رو حقوق کافی داد بهشون که هیچ چ چ چ کل پروژه های عمرانی تهران هم سر سال جمع میشه.....!!! حالا احتمالا جایی شنیدید یا شایعه ای شنیدید که مثلا می گفتند بانک سینا مال کمیته امداد هستش و یا شهرام جزایری در دادگاه یه تیکه ای انداخت که اگه من هلند شرکت دارم کمیته امداد و بنیاد مستضعفان بیشتر از انگشت های دست من در هلند و سوئد شرکت دارند تعجب نکنید..... حالا پول فطریه و زکات و .... بماند سر جای خودش................................. 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ دوست عزیز لطفا منبع جناب مهندس من عذر می خام مگه کسی برای بخور بخور آمار میده که من هم منبع بزارم؟!!! توجه کنید من با حدسیات واقعی یه عددی نوشتم ...حالا به نظر شما این ارقام می تونه اشتباه باشه . 2 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ میگم حالا صندوق صدقات رو بیخیال، بخشی از بهای مبلغ هر چیز ممکن (شارژ سیمکارت ، پرداخت قبوض ، خرید مایحتاج غذایی خانوار ، کرایه حمل و نقل عمومی ، شهریه دانشگاه ، بنزین و...) که مقداریش سهم ر.ه.ب.ر هست رو حساب کنید و ببینید 70 یا 80 میلیون ایرانی بدبخت روزی خدا تومن (کمترین پول ممکن 70 میلیارد تومن) (70/000/000*1000) دارند صدقه میدن :texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ دوست عزیز لطفا منبع کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو به خواب زده رو نمیشه! منبع یعنی چی ؟! چه نیازی به منبع؟! مگه مردم صدقه نمیندازند توی این صندوق ها؟! این رفیقمون کمترین مبلغ ممکن رو گفت و اون مبلغ واقعی خیلی بالاتر از اینها است ... مگه توی یک صندوق صدقه فقط اسکناس 100 تومنی هست ؟! 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو به خواب زده رو نمیشه! منبع یعنی چی ؟! چه نیازی به منبع؟! مگه مردم صدقه نمیندازند توی این صندوق ها؟! رفیقمون کمترین مبلغ ممکن رو گفت و اون مبلغ واقعی خیلی بالاتر از اینها است ... مگه توی یک صندوق صدقه فقط اسکناس 100 تومنی هست ؟! قرار دادن منبع از قوانین انجمن هست و ربطی به خواب و بیداری نداره 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ جمعیت این خراب شده الان چند میلیون شده؟! 70 یا بیشتر؟! حالا بگیم همون70 مشتی چرا خراب شده!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ جناب مهندس من عذر می خام مگه کسی برای بخور بخور آمار میده که من هم منبع بزارم؟!!! توجه کنید من با حدسیات واقعی یه عددی نوشتم ...حالا به نظر شما این ارقام می تونه اشتباه باشه . خب این عدد 500000 تا رو از کجا آوردین؟ ضمن اینکه شما مطلبتون رو توی بخش اخبار گذاشتین، پس باید حتما منبع داشته باشه. من بخشی از این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رو میذارم: در ایران چند صندوق صدقات داریم؟ در این میان، در ایران نیز تعدا د صندوق صدقات روز به روز بیشتر می شود.آمار رسمی کمیته امداد می گوید تا پایان سال 90، شش میلیون و 678 هزار صندوق صدقات در نقاط مختلف ایران نصب شده یا در میان مردم و ادارات دولتی، نهادهای انقلابی و دیگر بخش های جامعه توزیع شده است. صندوق های صدقات کمیته امداد به سه نوع کوچک، متوسط و بزرگ تقسیم بندی می شود. 94 درصد از صندوق های کمیته امداد کوچک است، اما آمار صندوق های نصب شده در سال های 86 تا 90 نشان می دهد رویکرد این کمیته به نصب صندوق های بزرگ بیشتر بوده است. آمار کمیته امداد می گوید از سال 84 تا سال 90 هر سال به طور متوسط 4.3 درصد بر تعداد صندوق های صدقات کل کشور افزوده شده است. سرانه صندوق صدقات در میان مردم ایران در حال حاضر نزدیک به یک صندوق برای 11 نفر است. با این حال در برخی شهرها این رقم کمتر است؛ مثلا در سمــنان به ازای هر هفت نفر یک صندوق صدقات وجود دارد. شما منظورتون صندوق های داخل خونه ها نیست که، اونایی که نصب شده تعدادشون تا سال 90 در حد عددی هست که شما توی محاسباتتون استفاده کردین، البته برای کل ایران: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ خب این عدد 500000 تا رو از کجا آوردین؟ ضمن اینکه شما مطلبتون رو توی بخش اخبار گذاشتین، پس باید حتما منبع داشته باشه. من بخشی از این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رو میذارم: شما منظورتون صندوق های داخل خونه ها نیست که، اونایی که نصب شده تعدادشون تا سال 90 در حد عددی هست که شما توی محاسباتتون استفاده کردین، البته برای کل ایران: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بنده چون از تالار گفتگوی آزاد جند صباحی هست اخراج شدم اینجا گذاشتم و دقت کنید حالت نقد و بررسی گذاشتم. در مورد آمار ها باید بگم من دروغ می گم ببخشین از کجا می دونید رییس فلان جا آمار دروغ نداده!! خوبه واقعیت هارو داریم می بینیم. من معذرت می خام به جای نگاه کردن به آمار به صورت مدل کبک زیر برف واقعیت ها رو ببینیم بهتره. میدونید همون صندوق های کوچیک چقدر جمع میشه؟ صندوق های داخل معازه ها یا ادارات .. 100 تومنی رقمی نیست الان کسی 100 تومنی نمی ندازه همش بالای 1000 تومنه ...شاید خیلی کم 100 تومن بندازن...اینو هم حساب کنید. آمار همیشه به نفع کسی هست که اون بالا نشسته. 1 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۳ زیاد درآمد صدقه حساب نکنید فردا اونم اختلاس میشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده