SAMA.FA 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ من میخوام اندازه تصویر رو بزرگ کنم بدون اینکه کیفیت تصویرتغییرکنه از imsize که استفاده می کنم پیچیدگی در تصویر ایجاد میشه میشه راهنمایی کنید چیکارکنم؟ 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ من میخوام اندازه تصویر رو بزرگ کنم بدون اینکه کیفیت تصویرتغییرکنه از imsize که استفاده می کنم پیچیدگی در تصویر ایجاد میشه میشه راهنمایی کنید چیکارکنم؟ کیفیت تصویر که تغییر می کنه، چقدر می خواین بزرگتر بشه؟ منظورتون از پیچیدگی چیه؟ می تونین از الگوریتم های مختلفی که imresize داره هم امتحان کنین، حالت عادی اگه مشخص نکرده باشین خودش از bicubic استفاده می کنه، این دستور رو توی هلپ مطالعه کنین. Method Description 'nearest' : Nearest-neighbor interpolation; the output pixel is assigned the value of the pixel that the point falls within. No other pixels are considered. 'bilinear' : Bilinear interpolation; the output pixel value is a weighted average of pixels in the nearest 2-by-2 neighborhood 'bicubic' : Bicubic interpolation (the default); the output pixel value is a weighted average of pixels in the nearest 4-by-4 neighborhood 'box' : Box-shaped kernel 'triangle' : Triangular kernel (equivalent to 'bilinear') 'cubic' : Cubic kernel (equivalent to 'bicubic : ') 'lanczos2' : Lanczos-2 kernel 'lanczos3' : Lanczos-3 kernel 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده