سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ در این ویدئوها نحوه شروع کار با این موتور قدرتمند رو به دوستانی که تا بحال با این پلاگین کار نکردن رو یاد میده. 1---- Raylectron How can I make a nice shiny wood floor 2---- Raylectron: My windows and glasses look weird 3---- Raylectron: How do I create an artificial light 4---- Raylectron: Setting up Materials 5---- Raylectron: I have this model and can't wait to render it 6---- Raylectron: What is the X-Ray setting 7---- Raylectron: I've heard about Instancing 8---- Raylectron: Whats an Environment map and how do I use one دانلود کامل آموزش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد: noandishaan.com دانلود پلاگین 3 لینک به دیدگاه
baharm66 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ ممنون از فایلهای خوبتونن ولی من فقط اولی رو تونستم دانلود کنم بقیه دانلود نمیشه میزنه محدودیت دانلود میشه کمک کنید.ممنونم 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ ممنون از فایلهای خوبتونن ولی من فقط اولی رو تونستم دانلود کنم بقیه دانلود نمیشه میزنه محدودیت دانلود میشه کمک کنید.ممنونم تمامی ویدئوها در یک فایل بصورت کامل مجدد آپلود شد، میتونید دانلود کنین. موفق باشید لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ دانلود نشد لینک مشکلی نداره! لینک به دیدگاه
behzadn 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ سلام ممنون از سایت خوبتون من دانلود کردم فیلم صدا گوینده ندارن؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده